Yağmur Tanrısevsin și Doğu Demirkol, parteneri în cel mai nou proiect profesional. Vor juca într-un film turcesc

Publicat pe 17.01.2024 la 16:00 Actualizat pe 17.01.2024 la 08:49

Yağmur Tanrısevsin și Doğu Demirkol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe micile ecrane într-un film. Despre ce este vorba.

Yağmur Tanrısevsin poartă sutien, pălărie și zâmbește și Dogu Demirkol poartă o jachet și se află în fața unui microfon

Yağmur Tanrısevsin și Doğu Demirkol, parteneri în cel mai nou proiect profesional

Instagram

Yağmur Tanrısevsin revine pe platourile de filmare cu un nou proiect profesional. Este vorba despre un lung metraj, acolo unde va juca alături de actorul și comediantul Doğu Demirkol.

Yağmur Tanrısevsin și Doğu Demirkol, parteneri în cel mai nou proiect profesional

Este vorba despre un film în care scenarist este chiar comediantul turc. Protagonista va fi nimeni alta decât actrița din Inimă rănită. Helin, interpretată de Yağmur Tanrısevsin, caută soluții eficiente pentru a oferi energie într-o manieră eficientă tuturor și trăiește pe baza unor reguli oferit de antrenori în viața profesională. Cu încredere deplină, vizitează în repetate rânduri același terapeut, acolo unde îl ia alături și pe bunul prieten Cafer ( Doğu Demirkol).

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Regizorul este Burak Kuka și se așteaptă a fi un succes desăvârșit. Yağmur Tanrısevsin este una dintre cele mai populare vedete din Turcia la momentul actual. În timp ce fanii așteptau vești despre actrița lor preferată, totul a venit din partea lui Birsen Altuntaş. Noul său proiect este cu toate astea intrigant.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin apare în stilul Victoria Beckham în mediul online. Rochia neagră îi arată trupul perfect

Născută pe 24 august 1990 în Turcia, a jucat în nenumărate producții de succes din țara natală. Cel mai cunoscut dintre acestea este Inimă rănită, acolo unde a jucat alături de Gökhan Alkan. De la meseria de actriță, Yağmur Tanrısevsin este de asemenea o artistă care creează în ceramică.

A dezvăluit în repetate rânduri că pasiunea sa este mai mult decât o simplă ocupație. Își dorește ca lucrările sale să fie apreciate peste tot în lume. Drumul său în acest sens a început în cadrul Marmara University School of fine arts, acolo unde s-a specializat în arta ceramicii. Înarmată cu diploma de student, a pornit într-o călătorie incredibilă. În 2011 a avut debutul cinematografic în filmul englezesc The tragedy. Aceasta a marcat începutul unei cariere de succes. Au continuat proiecte realizate în țara natală.

Succesul pe plan profesional pe care l-a înregistrat Yağmur Tanrısevsin

Călătoria în lumea cinematografică a continuat cu serialul Geniş Aile: Yapıştır' și 'Yok Artık 2. Cu toate acestea, a fost rolul din Inimă rănită cel care a adus-o mai aproape de fanii din lumea întreagă. Talentul său a depășit frontierele serialelor turcești, asta pentru că vedeta a jucat și în filme precum 'Aşk Ağlatır.

Citește și: Yağmur Tanrısevsin petrece momente de neuitat la Londra. Vedeta s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze

A continuat cu Bana Baba Dedi,' 'Mayıs Kraliçesi,' și 'İki Yalancı. În 2020, a adăugat încă un proiect profesional tuturor celor de dinainte și anume Baba Parası.' Popularitea producției a depășit așteptările, fiind pe locul 68 cel mai urmărit film din Turcia conform unui raport din aprilie 2021. Această reușită a reușit să-i cimenteze cariera în continuă dezvoltare.

În mediul online nu s-a afișat niciodată cu un partener, fiind necunoscută această parte a vieții sale. Este pasionată de modă și demonstrează acest lucru de fiecare dată când poartă ținute inedite și le postează pe rețelele sociale. Filmările pentru serialul care îi are ca protagoniști pe Doğu Demirkol și Yağmur Tanrısevsin au început. Fanii se așteaptă acum la un rol inedit adus de tânăra actriță pe marile ecrane. Născută în Mersin, Turcia, a fost nevoită să locuiască în Istanbul pentru a-și urma visul.

În articolul

Yağmur Tanrısevsin și Doğu Demirkol, parteneri în cel mai nou proiect profesional. Vor juca într-un film turcesc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care a fost adus pe un trailer special
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x