Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie. Fiica lui Berk Oktay a venit pe lume în luna mai 2024

Publicat pe 27.05.2024 la 10:18 Actualizat pe 27.05.2024 la 10:51

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini cu fiica sa, la scurt timp după aflarea veștii că a devenit mămică. Actrița este căsătorită cu Berk Oktay.

actori stau unul lângă celălalt

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie

Instagram

Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy s-au căsătorit în luna septembrie a anului 2022 după doi ani de relație. Ulterior, cei doi au anunțat că vor deveni părinți și visul li s-a îndeplinit pe 21 mai atunci când a venit pe lume fiica lor pe care au numit-o Mira Milena.

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie

Primele imagini din mediul online au fost publicat chiar de către actriță. Aceasta a lăsat la iveală mai multe ipostaze cu micuța, cea pentru care s-a rugat o lungă perioadă de timp. Comentariile și aprecierile fanilor nu au întârziat să apară. De asemenea, aceasta a lăsat amintire un text atât pentru internauți cât și pentru apropiații care i-au fost alături pe tot parcursul sarcinii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“21 mai 2024 a început ca cea mai înfricoșătoare zi din viața mea și s-a transformat într-o zi plină de miracol care va dăinui în istorie. Viața ne-a reamintit încă o dată că este important să avem oamenii apropiați sufletului nostru în fiecare moment. În primul rând o să-i fiu recunoscătoare Domnului pentru totdeauna, apoi o să-i mulțumesc doctorului și echipei lui pentru că m-au ajutat să o țin pe Mira Milena în siguranță.

Citește și: Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy au devenit părinți pentru prima oară. Actrița din Osman Întemeietorul a avut o naștere dificilă

Fiica mea a vrut să vină mai devreme și a vrut să facă totul în grabă și să ne sperie. S-a dovedit a fi nerăbdătoare ca mama mei. Mulțumită lui Dumnezeu, povestea noastră a avut un final fericit. De aceea, pe 21 mai anul viitor va fi doar doar despre dragoste, iubire și miracol. Bine ai venit în lumea noastră. Ți-ai ales singură numele, ai venit cu numele și o să trăiești cu el, Milena.”, a scris vedeta.

Aceasta le-a punctat celor peste 2 milioane de fani că au existat probleme la naștere, complicații care i-ar fi putut pune în pericol viața micuței. În cele din urmă totul s-a desfășurat conform planului. În ceea ce-l privește pe Berk Oktay, actorul din Micuța rază de soare a ținut să lase și el câteva cuvinte pe rețelele sociale.

“Nu am cuvinte în dicționar să descriu asta. Bine ai venit, fiica mea.”, a scris el. Comentariile fanilor nu au întârziat să apare pe rețelele sociale.

Berk Oktay și Yıldız Çağrı Atiksoy au luat lecții de parenting înainte de venirea pe lume a fiicei

Surprins de jurnaliști în Nişantaşı, protagonistul din Micuța rază de soare a decis să ofere detalii cu privire la ideea de a deveni tătic pentru prima oară. De asemeena, a specificat pașii pe care îi va urma în acest sens pentru ca lucrurile să evolueze într-o manieră pozitivă. Acesta urma să se întâlnească cu un prieten, însă a răspuns curiozităților.

Citește și: Berk Oktay a publicat o fotografie alături de colega de platou din “Micuța rază de soare”, Azra Aksu. Ce mesaj i-a lăsat actorul

“Cu puțin noroc, vom avea bebelușul în iunie. Nu ne-an decis în legătură cu numele, continuăm să ne gândim la asta, dacă o să știm, o să vă spunem. În afară de asta, am căutat mult despre asta, cum să ajut mama și ce-ar trebui să fac. O să fac asta și mă pregătesc pentru orice se ivește. O să fac un curs de parenting cu Yıldız cu câteva săptămâni înainte de naștere.”, a mărturisit actorul, arată milliyet.com.tr. Cu toate că cei mai mulți fani se așteptau ca actorul să renunțe pentru o perioadă la munca pe platourile de filmare, iată că nimic în acest sens nu va avea loc.

“Munca este foarte importantă pentru mine, nu o să iau o pauză. O să continui să lucrez. Sunt două lucruri separate.”, a declarat.

În articolul

Yıldız Çağrı Atiksoy publică primele imagini de familie. Fiica lui Berk Oktay a venit pe lume în luna mai 2024

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 18 iunie 2024. Leii sunt sfătuiți să abordeze lucrurile cu mintea deschisă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
a1.ro
Zece ispite masculine sunt gata să pornească într-o călătorie unică la Insula Iubirii
HelloTaste.ro
Limonadă cu ghimbir și mentă. Cum dai gust și aromă băuturii tale
Catine
Horoscopul săptămânii 17 iunie – 23 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
useit.ro
Explozia cosmică unică în viață ce are loc în această vară. Așa ceva se întâmplă doar o dată la 80 de ani
as.ro
Cum a marcat-o pe Mihaela Borcea divorțul dureros de Cristi Borcea! A dat cărțile pe față, la 13 ani de la separare
MediCOOL
Calculul deficitului caloric pentru femei și bărbați. Cum afli câte calorii ai voie să consumi pentru a slăbi
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere. Un cunoscut lăutar s-a stins din viață după ce a pierdut lupta cu o boală grea: "Dumnezeu să te ierte..." / FOTO
DeParinti
Cele mai bune rețete de brioșe pentru bebeluși
MediCOOL
Ce se întâmplă dacă bei ceai verde în fiecare zi. Cum te poate influența această băutură
HelloTaste
Biscuiți digestivi cu fulgi de ovăz. Rețeta unui desert sănătos
x