Özge Gürel surprinde într-o ținută ținută de elegantă! Apariția sa seducătore este completată de un ruj roșu ca focul

Publicat pe 16.12.2022 la 21:52 Actualizat pe 16.12.2022 la 23:38

Özge Gürel s-a lăsat fotografiată într-o ținută elegantă și sexy. Vedeta a ales un cadru simplu pentru a fi sigură că va capta toată atenția.

Özge Gürel

Instagram

Özge Gürel este una dintre cele mai frumoase femei din cinematografia turcească. Farmecul, eleganța, frumusețea și talentul i-au asigurat, de-a lungul timpului, roluri în filme și seriale populare, lucrând pentru case de producție cunoscute.

Actrița este iubită și de fani atât datorită personajelor interpretate, dar și a modului ei de a fi și a stilului deosebit pe care l-a abordat.

Özge Gürel, modelul unei sesiuni foto ce îi pune în valoare stilul și eleganța

Recent, actrița a reușit să atragă din nou atenția cu un carusel de poze pe care le-a publicat pe contul ei de Instagram. Özge Gürel a fost eroina unei sesiuni foto în care a îmbinat stilul și eleganța.

Aceasta a purtat o rochie ivory fără mâneci care are doi trandafiri aplicați la nivelul bustului ce dezvăluie un decolteu subtil, un sacou negru și o pereche de cercei aurii. Vedeta poartă o pereche de sandale negre cu toc cui. Actrița a ales un ruj roșu care scoate din anonimat întreaga ținută și îi oferă o doză în plus de feminitate și senzualitate.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Este timpul ca Özge Gürel și Serkan Çayoğlu să atingă din nou inimile a milioane de oameni cu noi seriale TV! Care sunt producțiile la care muncesc

Özge Gürel a postat patru poze, iar fiecare dintre ele o surprind în ipostaze diferite și îi pun în evidență trăsăturile fine și deosebite ale chipului. Actrița prezintă o atitudine încrezătoare, dar și visătoare în același timp, stări pe care încearcă să le transmită și fanilor săi.

Vedeta de cinema de 34 de ani oferă o doză de inspirație fanelor sale, mai ales pentru perioada sărbătorilor și demonstrează că orice ținută simplă, poate transmite eleganță și senzualitate dacă este corect asortată.

Citește și: Özge Gürel și-a schimbat complet look-ul și a postat mai multe imagini în mediul online. Actrița a încălțat o pereche de cizme din latex

În articolul

Özge Gürel surprinde într-o ținută ținută de elegantă! Apariția sa seducătore este completată de un ruj roșu ca focul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Filmul tragediei din Suceava: Crimă cu premeditare ascunsă în spatele unui accident fatal? Ce au descoperit poliţiştii în casa lui Sebastian
a1.ro
Povestea puiului de câine care „evadează” i-a înduioșat pe internauți. Ce ascunde imaginea simpatică, de fapt: „A rămas singură”
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Cât de frumoasă este şi cine este iubita milionarului care a fost timp de 8 ani amantul soţiei fratelui său
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x