Zvonurile ce înconjoară familia Levy – Gutiérrez continuă. Ce se spune acum despre Christopher Levy

Publicat pe 26.07.2023 la 16:17 Actualizat pe 26.07.2023 la 17:49

Fosta parteneră a lui William Levy a cerut respect în fața situației care s-a creat în mediul online în ceea ce-l privește pe fiul său, Christopher Levy. Vezi despre ce este vorba în articolul de mai jos.

William levy, cei doi copii și Elizabeth Gutierrez merg de mână

Zvonurile ce înconjoară familia Levy – Gutiérrez continuă

Profimedia Images

Elizabeth Gutiérrez i-a luat apărarea fiului său în mediul online la scurtă vreme după ce Christopher Levy a primit un mesaj din partea unui utilizator care a declarat că tânărul ar avea o altă orientare sexuală.

Zvonurile ce înconjoară familia Levy – Gutiérrez continuă

Christopher Levy a publicat o fotografie în care menționează un verset din Biblie, ceea ce i-a făcut pe internauți să-și pună mai multe întrebări legate de viața sa personală în acest moment.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Nu-și dau seama acum de ceea ce fac, dar apoi o să înțeleagă, Ioan 13:7”, a scris tânărul pe pagina personală de Instagram. Tânărul are 1 milion de fani și peste 100 de fotografii postate până în prezent. Cea mai recentă dintre acestea îl găsește pe terenul de baseball, sportul pe care îl practică de mic copil.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez vorbește despre cea mai dificilă perioadă din relația cu William Levy: “A fost o traumă”

Acesta a primit rapid felicitări din partea fanilor, însă se vehiculează că băiatul faimosului William Ley ar fi ieșit la o întâlnire romantică cu un alt tânăr. Astfel, îl acuză pe actor că n-ar fi în favoarea comunității LGBT și de aceea Christopher Levy nu și-ar fi exprimat orientarea sexuală. În ceea ce o privește, Elizabeth Gutiérrez în vârstă de 44 de ani ar fi dezmințit zvonurile și ar fi răspuns unui comentar rău intenționat de pe rețelele sociale.

“Ca mamă îți spun să nu mai inventezi și să respecți”, a transmis vedeta. În ziua de 25 iulie, actorul de origine cubaneză a ținut să-i lase fiului său un comentariu. Spre deosebire de fosta sa parteneră, nu a ținut cont de alte comentarii pe care le-a observat pe pagina tânărului.

“Campionul meu, pare William Levy 2.0. Te iubesc, tati! Sunt mândru de tine.”, a scris actorul. Nu este pentru prima oară când Elizabeth Gutiérrez a ținut să oprească anumite comentarii ale internauților care au încercat să-i rănească familia și copiii.

Elizabeth Gutiérrez îi ia apărarea fiului Christopher Levy

În 2017, vedeta a fost criticată de anumiți utilizatori pentru publicarea unei fotografii în care Christopher Levy apare cu abdomenul tonifiat la vârsta de doar 12 ani. Cu toate acestea, Elizabeth Gutiérrez a menționat că la acea dată a fost vorba despre o promisiunea pe care a făcut-o alături de alți colegi de echipă, atunci când au câștigat o partidă.

Citește și: Elizabeth Gutiérrez a revenit în mediul online după o perioadă de absență. Vedeta a publicat o fotografie alb-negru în care apare îmbrăcată într-o rochie scurtă

“Nu credeți că l-am pus să facă abdomene zilnic, cred că e mai mult vorba de genetică aici.”, a declarat vedeta. A punctat că fizicul său se datorează sportului și nu ideii de a avea un corp plin de mușchi. De asemenea, a ținut să menționeze că s-a antrenat întotdeauna alături de experți care “au știut să manevreze totul și să aibă grijă de corpul unui copil în plină creștere.”

Într-o postare recentă, William Levy i-a surprins pe internauți cu un mesaj publicat pe pagina de socializare în care a subliniat că nu este implicat în relații sentimentale la momentul actual. Acest lucru specifică într-un mod clar că nu formează un cuplu cu actrița și colega de platou Samadhi Zendejas, așa cum s-a vehiculat.

La finalul lunii iunie, revista TVNotas a publicat o serie de imagini în care William Levy și Samadhi Zendejas apar împreună într-un restaurant.

În articolul

Zvonurile ce înconjoară familia Levy – Gutiérrez continuă. Ce se spune acum despre Christopher Levy

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Cât am dat pe ochelari? 400 €". Câţi bani au dat tinerii pe haine şi pe notele de plată în cluburile de fiţe din Mamaia, de 1 Mai
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Florin Răducioiu radiază de fericire alături de iubita cu 10 ani mai tânără! Cum arată Andreea, femeia care l-a cucerit
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x