Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în “O grămadă de caramele”

Publicat pe 11.09.2017 la 12:21 Actualizat pe 15.09.2017 la 16:00

Andreas Petrescu si Alina Chivulescu sunt sot si sotie in serialul “O gramada de caramele”, pe care Happy Channel il pregătește pentru aceasta toamna.

Se cunosc de mai bine de două decenii, însă anul acesta, au ajuns să lucreze pentru prima dată împreună. Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în serialul “O grămadă de caramele”, pe care Happy Channel îl pregătește pentru această toamnă.

Duminică (17 septembrie), de la ora 17.50, telespectatorii se vor întâlni cu personajele interpretate de Andreas Petrescu și Alina Chivulescu (Emil și Nora Șerban), când Antena 1 va difuza primul episod din cel mai așteptat proiect al toamnei. Din 18 septembrie, în fiecare luni și marți, de la ora 19.00, “O grămadă de caramele” își continuă povestea numai la postul de televiziune Happy Channel.

Deși, se cunosc încă din perioada studenției, cei doi actori au ajuns să lucreze tocmai acum împreună. “Ne știm de peste 20 de ani, am fost colegi de facultate, dar este primul an în care colaborăm, prima piesă de teatru, primul serial – <<O grămadă de caramele>>.”, mărturisește Alina Chivulescu, care o interpretează pe Nora Șerban în producția Happy Channel. “Eu am fost în clasa domnului Mircea Albulescu, Andreas era student în clasa doamnei profesoare Sanda Manu. Deci, pe culoare, la examene, ne vedeam. Am fost colegi la Actorie, ATF (Academia de Teatru și Film) se numea atunci. Iar acum, de jumătate de an, jucăm în aceeași piesă de teatru, scrisă de el (<<Te iubesc, dar nu pe tine>>). Și în piesa de teatru, ca și în serialul “O grămadă de caramele”, îi sunt soție, și acolo mă înșală. Mi se pare cam mult”, povestește actrița, amuzată de situație.

În luna septembrie, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu vor putea fi urmăriți la Teatrul de Comedie, iar din 18 septembrie, lunea și marțea, de la ora 19.00, numai la Happy Channel, în serialul filmat integral cu telefonul mobil.

“<<O grămadă de caramele>> înseamnă primul serial adevărat din viața mea. <<Când mama nu-i acasă>> a fost primul, dar <<O grămadă de caramele>> este serialul la care visam pe vremea când mă uităm la televizor la celelalte grămezi de seriale pe care le făcea doamna Ruxandra Ion. Înseamnă într-un fel debutul meu, mă simt ca la 23 de ani! În viață îți dorești niște lucruri, iar la un moment dat se împlinesc și, într-un fel, te raportezi la vârsta pe care o aveai când ai început să visezi la ele.”, declară Andreas Petrescu.

iSerialul “Când mama nu-i acasă”, lansat în această primăvară, continuă cu “O grămadă de caramele”. Produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, primul episod din “O grămadă de caramele” se vede duminică (17 septembrie), de la ora 17.50, la Antena 1, iar din 18 septembrie, povestea continuă exclusiv la postul de televiziune Happy Channel, în fiecare luni și marți, la ora 19.00. Fii cu ochii pe Happy!

În articolul

Foști colegi de facultate, Andreas Petrescu și Alina Chivulescu sunt soț și soție în “O grămadă de caramele”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Biscuiți Sablé. Rețetă de fursecuri franțuzești cu unt
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
5 lucruri pe care să le faci după divorț
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
x