Bubu: ”E foarte dur, arogant, tupeist, nu-l interesează nimic în afară de părerea lui”

Publicat pe 12.03.2017 la 19:08 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:00

In iSerialul ”Cand mama nu-i acasa”, Bubu are un triplu rol.

Bubu Cernea face parte din distribuția celui mai îndrăzneț proiect de televiziune din România: primul serial filmat cu telefonul mobil, produs de Ruxandra Ion. ”Când mama nu-i acasă”, se lansează, în premieră, pe 13 martie, de la ora 19.45, la Happy Channel.

Despre acest proiect, despre triplul său rol în acest acest serial ne vorbește chiar Bubu.El îl înterpretează pe Miky Goga, un producător care socate talente pe bandă rulantă.

- Cine este Miky Goga?

- Miky Goga e un producător muzical de mare succes. Practic, dacă ajungi să lucrezi cu el, succesul îți este garantat. El ajunge să o cunoască pe Miruna, care vrea să se lanseze în muzică. Încet-încet începem să vedem tot felul de situații între ei.

- De iubire?

- Veți afla, la Happy Channel, urmărind serialul ”Când mama nu-i acasă”.

- Cum este Miky și cum ești tu?

- El este opus. El e foarte dur, arogant, tupeist, nu-l interesează nimic în afară de părerea lui. E total ceva nou pentru mine și mă bucur foarte mult că am ocazia să intru în pielea unui astfel de personaj. Ne asemănăm din două puncte de vedere: ne place muzica și nu avem timp liber.

- Tu ce făceai când mama ta nu era acasă?

- La mine a fost puțin altfel. De cele mai multe ori, când mama nu era acasă, eu eram cu ea, în turnee, în spectacole. În rarele ori când rămâneam singur acasă, îmi chemam prietenii, dădeam petreceri. Dar, mama știa tot ce făceam.

- Este pentru prima oară când faci muzică de film. Tu ai compus coloana sonoră a iSerialului.

- Piesa filmului am făcut-o împreună cu prietenul meu, Cristi Comaroni, și cu John Puzzle. Am vrut să fie o piesă simplă, care să te atingă atunci când o asculți. Armoniile sunt foarte calde, prietenoase. Îmi place foarte mult ce a ieșit. Sunt foarte plăcut surprins de succesul pe care piesa o are în online. Am fost cam sceptic când mi s-a propus să mă ocup și de coloana sonoră. Nu prea aveam încredere în ce puteam să fac. Mama și doamna Ruxandra Ion m-au încurajat, prietenii, Criss, Vlad. Am zis că trebuie să fac și pasul acesta.

- Cum s-a născut piesa?

- Primisem scenariul, iar totul a pornit de la ”și toate astea se întâmplă când mama nu-i acasă”. Astea au fost primele cuvinte. În jurul lor am construit toată piesa pe care o auziți pe genericul serialului.

- Piesa ți-a ieșit din prima, sau ai făcut modificări peste modificări până la forma finală?

- Linia melodică, în mare, așa a rămas. 90% este așa cum am gândit-o de la început. Toate instrumentele sunt trase live, și nu făcute din butoane. Toblele trase de mine, la fel clapele, bassul. Chitările sunt trase de Cristi. Apoi, ne-am întâlnit cu Criss să tragă vocea.

- Care a fost reacția ta când ți s-a propus să te alături acestui proiect îndrăzneț?

- M-a sunat doamna Ruxandra Ion, care, pentru mine este ca o a doua mamă, am trecut prin multe împreună. Mi-a spus de proiect și am fost foarte foarte încântat. Îmi era dor să revin pe platoul de filmare, alături de prietenii mei. Când mi-a propus ca eu să mă ocup și de coloana sonoră a iserialului am fost cu atât mai încântat.

- Cum te simți că, practic, faci parte dintr-o filă a istoriei televiziunii din România? Ești în primul serial filmat cu telefonul mobil.

- Măi, încă nu realizez ce se întâmplă. (râde) Totul este foarte alert și muncesc foarte mult pentru coloana sonoră a serialului.

- Adică te ocupi de tot ce înseamnă ilustrație muzicală, nu doar de piesa de pe genericul serialului?

- Da. Adică muzica pe care o auziți în serial este montată de mine. Practic, am triplu rol: sunt actor, compozitor și musical supervisor. Adică, după ce se filmează, eu văd secvențele și decid ce muzică să se audă pe fundalul lor, la montaj.

- Ce ai învățat să faci cu telefonul de când filmezi la iSerial?

- Sincer, eu sunt un dezastru cu telefonul și rețelele de socializare. Toată lumea mă ceartă pe treaba asta. Am învățat cum se fac filmări profi cu telefonul, să reglez temperatura telefonului. Am aflat de tot felul de softuri interesante.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, va avea marea premieră pe luni, 13 martie, de la 19:45, SIMULTAN pe Happy Channel și pe Antena 1 și Antena 1 HD.

iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii Happy Channel vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune. Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii vor afla începând de luni, 13 martie, pe Happy Channel!

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Bubu: ”E foarte dur, arogant, tupeist, nu-l interesează nimic în afară de părerea lui”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x