Când se va difuza serialul ”Când mama nu-i acasă”?

Publicat pe 01.03.2017 la 10:33 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:06

Happy Channel lansează primul serial din Romania filmat in intregime cu telefonul mobil.

În această primăvară, Happy Channel aduce în România primul iSerial filmat în întregime cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă”, un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și de Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu, iar din distribuție fac parte actori de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Virginia Rogin, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Andreas Petrescu, Bubu (Mihai Cernea), Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru.

Filmările pentru această producție sunt în toi, iar momentul lansării se apropie. ”Când mama nu-i acasă” se va difuza în cursul săptămânii. Astfel, în fiecare zi, de luni până joi, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod, iar duminica vor vedea integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune de o oră comercială.

Poate vă așteptați la un format clasic de serial, așa cum erați obișnuiti. Ei bine, nu e așa. Este un format de serial online, fiecare episod are 10/12'. Noi vom difuza câte un astfel de miniepisod în fiecare zi, de luni până joi, iar duminica puteți vedea episoadele mici legate într-un episod de o oră. Imediat după difuzarea de duminică, mini episoadele noastre vor porni o calatorie online, din Youtube, site-urile noastre, Facebook etc. iSerialul nostru va avea o acoperire de 360 grade”, spune Ruxandra Ion.

10-12 minute în care se împletesc povești de viață, drame, bucurii. 0-12 minute de poveste de care telespectatorii se vor îndrăgosti la prima vedere... cu răsturnări de situații și finaluri care să te țină cu sufletul la gură”, spune și Simona Macovei, scenarista iSerialului.

Până în ziua premierei, vă invităm să ascultați piesa de pe coloana sonoră a iSerialului ”Când mama nu-i acasă”:

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Când se va difuza serialul ”Când mama nu-i acasă”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x