Cine este Petru Păun, frumușelul bărbăos cu ochii de un verde hipnotizant din serialul ”Fructul oprit”?

Publicat pe 22.01.2018 la 10:20 Actualizat pe 26.01.2018 la 15:09

Încă de la difuzarea primelor clipuri de promovare, privirea lui a cucerit atâtea inimi. După primul episod din ”Fructul oprit”, numărul admiratoarelor a crescut. Dar, haideți să vi-l prezentăm pe Petru Păun, cel care îl interpretează pe Alex, în ”Fructul oprit”, primul serial românesc dramă psihologică.

Petru are 30 de ani, a studiat jurnalismul și publicitatea. La doar 17 ani a pășit pentru prina oară în lumina reflectoarelor. Petru Păun este model internațional, dar, deși agențiile din străinătate îl curtează intens, Petru a ales să rămână în România. Și bine a făcut, căci, iată, acum îl putem urmări la Antena 1, în fiecare luni, de la ora 20.00, în serialul ”Fructul oprit”.

Petru este health coach, model internațional, iar recent a mai făcut un pas în evoluția sa profesională. Petru Păun este Alex, un tânăr cuceritor în noul serial, “Fructul oprit”, care va începe în curând la Antena 1.

Se află la prima experiență actoricească, însă nu este nicidecum prima dată când este în lumina reflectoarelor. La 30 de ani, Petru Păun este model internațional, nutritionist și consilier de dezvoltare personală, iar acum se poate mândri și cu postura de actor. În” Fructul oprit”, producție realizată de Ruxandra Ion, care va începe în curând la Antena 1, Petru are parte de un rol care i se potrivește ca o mănușă. Fermecător în viața reală, dar și în serial, acesta îl interpretează pe Alex Iova.

“«Fructul oprit» este un proiect nou, primul proiect de acest gen, o provocare pentru mine! Am venit relaxat la casting. Am aflat apoi că este vorba despre un rol important, care mai avea alți 30 de «pretendenți». Acum, înregistrând și știind cum sunt primele episoade, mi se pare că rolul acesta parcă a fost făcut pentru mine. Eu mă regăsesc foarte bine în acest personaj, doar că Alex este puțin mai rău.” , declară Petru.

Alex este un tânăr cuceritor, mereu prezent în viața mondenă, inteligent si talentat, dar leneș și delăsător. Schimbă femeile ca pe șosete, pentru el totul este un joc.Este arogant, neserios, nu știi niciodată ce simte cu adevărat. În spatele imaginii pe care o afișează, Alex este de fapt un om bun, care ascunde o mare suferință. Și-a pierdut părinții într-un accident de mașină, din care el a fost singurul supraviețuitor. Este finul lui Tudor Caragea (personaj interpretat de marele actor Adrian Titieni), iar după ce a rămas orfan, a fost adus de Tudor în familia sa, oferindu-i un cămin. A fost îndrumat spre arhitectură, ca să intre apoi în afacerile familiei.

“Personajul meu este unul interesant. Este un băiat de bani gata care la prima vedere pare superficial, dar are multe comori ascunse. Din punct de vedere moral, chiar are niște valori foarte bine așezate! Uite, îmi place foarte mult că are profunzime. Este un personaj cu profunzime. Este un băiat care are bunătate interioară și care respectă niște valori morale.” , spune tânărul, care joacă unul dintre personajele principale ale serialului.

Produs și regizat de Ruxandra Ion, după scenariul semnat de Radu Grigore și Simona Macovei, inspirat dintr-un celebru roman turcesc, “Fructul oprit” se bucură de echipament de filmare de ultimă generație și de o echipă de producție și distribuție extrem de valoroasă.

“Fructul Oprit” este un serial dramă produs și regizat de Ruxandra Ion, după un scenariu semnat de Simona Macovei și Radu Grigore. Proiectul se bucură de cele mai noi tehnici de înregistrare, fiind folosită aparatură de ultimă generație pentru film, dar și de o distribuție de excepție, formată din cei mai talentați și iubiți actori din România. Noul serial pe care îl realizează Antena 1 pentru telespectatori se poate mândri cu performanța că este prima mare dramă, realizată în România, inspirată din povești turcești.

Carmen Tănase, Adrian Titieni, Marian Râlea, Adriana Trandafir, Doru Ana, Adriana Șchiopu, Virginia Rogin, Alina Chivulescu, Michaela Prosan, Petru Păun, Mihai Călin, Doinița Oancea, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Alina Pușcaș, Paul Chiribuță, Conrad Mericoffer, Cosmina Dobrotă, Mădălina Anea, Ana Crețu, Mădălina Craiu și Tudor Roșu vor putea fi urmăriți în “Fructul oprit”.

În articolul

Cine este Petru Păun, frumușelul bărbăos cu ochii de un verde hipnotizant din serialul ”Fructul oprit”?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x