Criss, transformată TOTAL! Arată ca o adevărată DIVĂ

Publicat pe 10.03.2017 la 09:25 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:03

Rochie de seara, lunga, eleganta, frumos coafata... ce sa mai, Criss arata ca o adevarata diva!

13 martie se apropie cu pași repezi. Este ziua marii premiere a celui mai îndrăzneț proiect de televiziune din România: primul iSerial filmat integral cu telefonul. Însă, până la lansarea iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion, vă invităm în culise.

De data aceasta, vă facem martorii unei transformări. Zilele trecute, s-au filmat câteva scene în care Miruna, personajul interpretat de Cristina Ciobănașu, susține un recital. Dacă, până acum, ați văzut-o pe Criss mai mult în ținute de zi, de data aceasta v-o prezentăm în postura de... divă. Căci, da, ea arată ca o adevărată divă pe scenă, în rochia lungă, elegantă pe care o poartă în scena despre care vorbeam mai devreme.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă” va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45. Primul episod se va difuza atât pe Happy Channel, cât și pe Antena1.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, pe Happy Channel se va difuza câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, veți putea urmări integral cele patru episoade legate într-un format clasic de televiziune.


Sinopsis

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Emil (Andreas Petrescu) este tatăl Mirunei, un director de bancă foarte ocupat cu serviciul, care nu se implică în educația copiilor. Buni (Carmen Tănase) este bunica Mirunei, care vine tocmai de la Botoșani să stea cu nepoata ei, în Capitală.

Geanina (Ioana Ginghină) este mama lui Victor, o mamă singură, dornică să-și refacă viața sentimentală, iar Zorica (Virginia Rogin) este o ghicitoare cu har, care citește în palmă ca nimeni alta.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim. Mirciulică (Silviu Mircescu) este o bomboană “dementă” de băiat, care frânge inimile celor care îl întâlnesc. Emma (Tatiana Șelaru) este o tânără determinată și atrăgătoare, care face orice pentru a-și atinge scopurile. Lora (Ada Dumitru) este chelneriță într-un bar. Îi place să fie admirată, iubită și întreținută.

Fișă tehnică

• Titlu: “Când mama nu-i acasă”
• An producție: 2017, Act Smart House și Antena Group
• Producător: Ruxandra Ion
• Producător executiv: Ionela Călin
• Scenarist: Simona Macovei
• Regie: Ruxandra Ion și Radu Grigore
• Muzică: Mihai Cernea (Bubu), Cristian Comaroni, Ionuț Adrian Radu
• Director de imagine: Cătălin Simioană
• Editor: Radu Vintilă

Cast

• Carmen Tănase - Buni
• Virginia Rogin - Zorica
• Ioana Ginghină - Geanina
• Cristina Ciobănașu (Criss) - Miruna
• Vlad Gherman - Victor
• Rapha Tudor - Radu
• Andrea Petrescu - Emil
• Mihai Cernea (Bubu) - Miki Goga
• Silviu Mircescu - Mirciulică
• Tatiana Șelaru - Emma
• Ada Dumitru - Lora

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Criss, transformată TOTAL! Arată ca o adevărată DIVĂ

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x