Cum arată grila Happy Channel la începutul anului 2018

Publicat pe 04.01.2018 la 11:47 Actualizat pe 04.01.2018 la 11:56

Postul de televiziune invită telespectatorii să intre în poveștile Happy!

Anul 2018 începe la Happy Channel cu producții de mare success, iar postul de televiziune invită telespectatorii să intre în poveștile Happy! Începând din ianuarie, blockbusterul turcesc “Intrusul” (“Insider”) revine în atenția publicului român. Prima lună din an aduce în grila stației tv unul dintre cele mai populare seriale din lume, “Totul despre sex” (“Sex and the City”).

Încă din prima zi a noului an,“Intrusul” a revenit la Happy Channel, după o pauză de două săptămâni. Difuzat în exclusivitate la postul de televiziune Happy Channel, blockbusterul ce îi are ca protagoniști pe Çağatay Ulusoy și Aras Bulut Iynemli poate fi urmărit de luni până joi, de la ora 20.00.

“Dragoste eternă” (“Vivir a distiempo”), serialul sud-american care are în distribuție actori îndrăgiți din lumea telenovelelor (Humberto Zurita, Edith González și Ramiro Fumazoni), va putea fi vizionat de luni până vineri, de la ora 16.00.

Porția de umor le este oferită telespectatorilor de luni până joi, de la ora 22.00, de Allison Janney și Anna Faris, actrițele din serialul de comedie “Mom” pe care Happy Channel îl difuzează în exclusivitate.

Anul 2018 aduce la Happy Channel unul dintre cele mai iubite seriale din lume. Din ianuarie, fanii pot urmări “Totul despre sex”, de luni până joi, de la ora 22.30. Serialul american care le-a făcut celebre pe Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon va fi difuzat integral la Happy Channel.

În prima lună din an, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman și Rapha le prezintă telespectatorilor o selecție a celor mai bune momente de la “Happy Night” din ultimul an, putând fi văzute de luni până joi de la ora 00.00. Cei trei pregătesc în această perioadă noi ediții care vor putea fi urmărite în curând la postul de televiziune.

Critic de film și prezentatoare a emisiunii “Întâlniri fericite”, Irina Margareta Nistor va reveni în curând la Happy Channel cu invitați de seamă în cadrul emisiunii sale.

În articolul

Cum arată grila Happy Channel la începutul anului 2018

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2024. Balanțele fac o investiție importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Scenariu negru pentru turism: pasagerii, taxaţi cu cel puţin 100 de euro pentru fiecare zbor
a1.ro
Rețeta de salată de ton a Gabrielei Cristea. Ce ingrediente folosește prezentatoarea pentru preparatul de regim: „Vă vând un pont”
HelloTaste.ro
Plăcintă cu ciuperci. Rețetă simplă pentru una dintre mesele zilei
Catine
Transformarea le așteaptă pe aceste 3 semne zodiacale în ziua de 22 octombrie 2024. Viața este pe cale să se schimbe pentru acești nativi din zodiac
useit.ro
Elon Musk oferă 1 milion de dolari în fiecare zi. Ce trebuie să facă participanții la tombolă
as.ro
Lovitura financiară anunţată de milionarul Călin Donca, după eliberarea din arest: „Dragii mei, încă o veste bună”
MediCOOL
Bărbații și femeile simt durerea diferit. Un nou studiu a analizat sistemele biologice de ameliorare a ei
Spynews
Declarație exclusivă! De ce a venit Pepe astăzi la procesul Ralucăi Pastramă cu Ibrahim. Cântărețul nu este chemat în instanță
DeParinti
Băiţa prematurului: principii şi recomandări utile
MediCOOL
Consumul de cofeină poate influența grăsimea corporală și riscul de diabet de tip 2. Ce spun studiile despre efectele acesteia asupra obezității
HelloTaste
Sos barbeque preparat în casă, ideal pentru fripturi delicioase
x