Doinița Oancea: ”Nu am fost și nu voi fi niciodată DEPENDENTĂ de cineva, cu atât mai puțin de un bărbat”

Publicat pe 10.06.2017 la 09:49 Actualizat pe 10.06.2017 la 10:19

Doinita Oancea si-a deschis sufletul in fata fanilor ei.

Doinița Oancea, actrița pe care o veți putea urmări, în curând, în cel de-al doilea sezon al iSerialului ”Când mama nu-i acasă”, și-a deschis sufletul în fața fanilor ei.

Ea a mărturisit că este fericită de lucrurile pe care le-a realizat până acum, SINGURĂ. Și chiar are de ce să se mândrească, nu?

Îmi place cine sunt. Sau cine am devenit… cu toate că simt că cine sunt acum am fost dintotdeauna, doar că în alte variante, mai puțin complexe că astăzi! Sunt mică și sensibiloasă și emotivă și complicată, dar, pe lângă toate astea care nu par a fi neapărat niște calități, sunt a dracului de puternică. Da, Puternică. Fizic, psihic, și cum mai vrei tu să spui! Pot să fac orice îmi propun și ce e cel mai tare este că pot să duc la capăt în timp record anumite proiecte. E una dintre puținele dăți când mă felicit și sunt mulțumită pentru felul în care mi-am organizat anumite treburi în ultimele 2 săptămâni și cum am reușit eu să am fiecare detaliu “set” în timp util, având și filmări și emisiuni și texte de învățat etc etc etc. Eu pot orice și îmi place să fac lucruri singură. Nu sunt, nu am fost și nu voi fi niciodată DEPENDENTĂ de cineva cu atât mai puțin de un bărbat. Și îmi place asta al dracului de mult!”, a mărturisit Doinița, pe siteul ei.


Sezonul 2 al iSerialului "Când mama nu-i acasă" va fi difuzat exclusiv online și va continua acțiunea primului sezon. În plus, va duce personaje noi, interpretate de actori tineri, carismatici și foarte iubiți de publicul din România: Doinița Oancea și Augustin Viziru.

Cei care nu au văzut sau vor să revadă primul sezon din iSerialul care a cucerit publicul din România “Când mama nu-i acasă", pot viziona cele 16 mini episoade pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul "Când mama nu-i acasă", lansat în această primăvară la Happy Channel, este produs de Ruxandra Ion, regia este semnată Ruxandra Ion și Radu Grigore, iar scenariul îi aparține Simonei Macovei.

În articolul

Doinița Oancea: ”Nu am fost și nu voi fi niciodată DEPENDENTĂ de cineva, cu atât mai puțin de un bărbat”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Alerte meteo de vreme severă imediată emise de ANM. Cod galben în mai multe zone din țară, în următoarele ore
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Avertismentele surprinzătoare ale autorităților înainte de eclipsa solară din aprilie 2024. De ce recomandă proviziile de mâncare pentru localnici
as.ro
La 78 de ani, Cristian Gațu se iubește cu menajera familiei! Divorțează după 53 de ani de căsnicie: „Nu mă simt vinovat!”
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Doliu în lumea muzicii din România! A murit George Nicolescu, solistul de muzică ușoară care s-a născut orb / FOTO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x