Știați de ce orezul se gătește mai bine după ce e fiert și răcit?

Publicat pe 12.09.2017 la 16:22 Actualizat pe 12.09.2017 la 17:59

La Don Apetit afla cum poti prepara orezul si cu ce legume sa il combini.

Andreea Jugănaru, de la blogul de cooking andreeachinesefood, este invitata lui Vlad Gherman la ”Don Apetit”.

”În fiecare bob de orez se spune că există cultură, munca țăranului”, a povestit Andreea despre alimentul principal pe care îl folosește la preparatul pe care l-a gătit la emisiunea ”Don Apetit”.

Totodată, ea explicat de ce chinezii folosesc orez fiert și răcit atunci când gătesc. Este nevoie ca orezul să fie rece, nu cald, pentru că, astfel, e mai uscat. Pe când, dacă este cald, conține foarte mulți aburi și, dacă l-am pune așa într-un vas încins, se va face cleios, precum în pilaf.

Dacă vreți să aflați ce legume pot fi combinate cu orezul, dar și cum se prepară un mic dejun chinezesc pe bază de orez, urmăriți clipul de mai jos:

În articolul

Știați de ce orezul se gătește mai bine după ce e fiert și răcit?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

CaTine.RO
Horoscopul zilei de 19 septembrie 2021. Taurii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Observator
Horoscop săptămâna 20 - 26 septembrie 2021 pentru zodia Rac
Antena 1
Prima reacție a lui Florin Salam după ce s-a spus că are probleme grave de sănătate. Manelistul a publicat un filmuleț
CaTine.RO
Prunele îngrașă sau nu? Câte calorii au și care sunt beneficiile lor
Retete fel de fel
Chiftele la cuptor în sos de roșii cu usturoi
ZU TV
#viral. Meghan Markle și Prințul Harry s-au făcut de râs cu cea mai recentă poză. Ce au sesizat fanii?
Antena Sport
Anamaria Prodan, avertisment pentru Laurenţiu Reghecampf: „De câţi bărbaţi nu s-a ales praful”. Secretul unei căsnicii de succes
Antenastars
Brigitte Pastramă, decizie surprinzătoare în privinţa lui Robert! Ce avere i-a lăsat pe mână
Spynews
Surpriză de proporții în showbiz-ul românesc! Anda Adam se mărită cu afaceristul misterios: „Inelul este unul scump”