Dublă premieră pentru Carmen Tănase în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”. Prima oară când joacă rol de bunică și...

Publicat pe 06.03.2017 la 18:55 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:05

Pentru indragita actrita Carmen Tanase, rulul lui Buni din iSerialul ”Cand mama nu-i acasa” i-a amintit de cineva drag.

Luni, 13 martie este ziua premierei mult așteptatului iSerial ”Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion. Luni, 6 martie, echipa serialului s-a întâlnit cu reprezentanții presei, pentru vizionarea primului episod, ce va fi difuzat pe Happy Channel, luni, 13 martie, ora 19.45.

La această întâlnire, îndrăgita actriță Carmen Tănase a mărturisit că rolul său din acest serial este o premieră pentru ea:

Este pentru prima oară când joc o bunică și am constatat că semăn atât de mult cu mama”, a declarat Carmen Tănase la întâlnirea cu presa.

Tot o premieră este și faptul că a fost filmată cu telefonul mobil, și nu, așa cum era îndrăgita actriță obișnuită, cu camerele de filmat.
Carmen Tănase, celebră pentru rolurile din serialele de televiziune “Lacrimi de iubire”, “Iubire ca în filme”, “Inimă de țigan”, “Regina”, “State de România”, “Moștenirea” și “Pariu cu viața” și totodată ambasadoare a postului Happy Channel, este foarte încântată să facă parte din distribuția unui proiect inedit de pe piața din România.

În primul iSerial din România, Carmen Tănase interpretează rolul bunicii. Ea a venit de la Botoșani, la București, de dragul nepoatei.

“Îmi face plăcere să revin pe platourile de filmare, de această dată în primul iSerial din România realizat de Ruxandra Ion, unde lucrez cu o echipă minunată de tineri entuziaști. E fascinant cum evoluează tehologia şi ce poți să creezi cu un telefon în zilele noastre. Ne revedem în curând la Happy Channel!”, spune Carmen Tănase.

13 martie este ziua în care va avea loc marea premieră a serialului ”Când mama nu-i acasă”, ce va fi difuzat de Happy Channel, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.
”Câng mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este semnată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Dublă premieră pentru Carmen Tănase în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”. Prima oară când joacă rol de bunică și...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x