Horoscopul săptămânii: Racii sunt apreciați la locul de muncă

Publicat pe 25.04.2016 la 08:40 Actualizat pe 25.04.2016 la 08:46

O săptămână liniștită în care oportunitățile se ivesc atunci când nu te aștepți. O săptămâna în care, dacă îți păstrezi atenția asupra celor importante, vei avea șansa de a descoperi o multitudine de soluții.

hepta

Berbec
O săptămână liniștită în care oportunitățile se ivesc atunci când nu te aștepți. O săptămâna în care, dacă îți păstrezi atenția asupra celor importante, vei avea șansa de a descoperi o multitudine de soluții. Ai șansa de a armoniza domeniile din viață ta care îți păr a nu fi în ordine. Este o perioadă excelentă pentru odihnă și pentru a-ți trage sufletul, de pe-acolo de pe unde l-ai lăsat, în condițiile în care oboseală începe a-și spune cuvântul. Chiar și cei care se luptă au nevoie de odihnă, din când în când. Poate că te vei simți frustrat în ceea ce privește relația de dragoste, însă sfârșitul săptămânii va aduce pacea mult căutată.

Taur

Ai tendința de a aștepta că lucrurile să se rezolve de la sine, fără a investi vreun pic de efort pentru a le direcționa către ceea ce tu consideri a fi un "succes". Însă, în special în ceea ce privește relațiile și investițiile tale, este necesar să acorzi timp pentru a rezolva problemele apărute. Orice înțelegere accepți-atunci când ți se propune vreuna- încearcă să fii cu un pas înaintea altora, fiind prevăzător. Sfârșitul de săptămâna aduce în prim plan nevoia de a comunica cât mai mult cu partenerul tău/parteneră ta de viață. De asemenea, se va evidenția și nevoia de a ascultă cu atenție ce ți se spune; cuvintele au un dublu sens, de această data.

Gemeni
Intențiile-ți nobile sunt vizibile cu ochiul liber, totuși, nu mulți înțeleg ce se află în spatele acestora. Observi cu o foarte mare acuratețe detaliile care compun compoziția și, în aclasi timp, ai la dispoziție imaginea de ansamblu. Ai parte de o săptămâna în care poți învață foarte multe lucruri și poți obține multe avantaje din felul în care "împrăștii" informația în mediul în care te afli. Tolerant, generos și optimist, îți faci noi prieteni cu ușurință. Este de preferat să nu iei decizii legate de locul tău de muncă, cel puțin nu până când sfârșitul de săptămâna nu va sosi; abia atunci vei avea parte de toată inspirația posibilă...

Rac
Progresul nu poate sosi în viață ta fără un compromis. Și, pentru că viața ta abia ce a luat o nouă turnură, bine ar fi să nu mai privești în urmă. Să înaintezi cu aceeași bucurie pe care o aveai când erai copil și descopereai lumea. Acum poți fi descoperit și apreciat pentru ceea ce ești, mai ales la locul de muncă, însă ai nevoie de tot curajul din lume pentru a exprimă ceea ce simți. Poți avea parte de multe surprize, venite, în special, din partea colegilor tăi. Te poți simți că și când ai fi responsabil pentru întreaga lume, iar, în cercul tău, drept acea persoană care îi ține pe toți apropiați unii de ceilalți. Restabilește-ți prioritățile.

Citește mai departe aici: horoscop.a1.ro/horoscop/saptamanal/

În articolul

Horoscopul săptămânii: Racii sunt apreciați la locul de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x