Horoscopul zilei. Leii au parte de probleme pe segmentul...

Publicat pe 01.08.2016 la 06:32 Actualizat pe 01.08.2016 la 07:02

O zi excelentă de a te ocupă de treburile godpodaresti.

Berbec

O zi excelentă de a te ocupă de treburile godpodaresti. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente sau reamenajarile interioare. Pe de altă parte începe o perioadă bună de a-ți cumpără o nouă locuința sau un teren. Bine ar fi să faci planuri în acest sens, deoarece sunt șanse mari de realizare. Acordă mai multă atenție nevoilor membrilor familiei!

Taur

Se pare că astăzi ai multe drumuri scurte de făcut. Este o zi favorabilă întâlnirilor și dialogurilor cu rudele și prietenii apropiați. Comunicarea este la cote înalte, ai idei bune și multă forță în cuvinte. Fii prudent, nu îți divulga planurile de viitor și folosește un ton moderat. Lărgește-ți orizontul cunoașterii atât prin lectură, cât și prin studii aprofundate.

Gemeni

Chestiunile financiare sunt tema principal[ a zile. Poti primi cadouri ;i recompense destul de substan'iale. Încearcă să te multumeţti cu ce ai sau cu ce primeşti, deoarece este un fel de preambul la ca va urma. Este vorba despre bani câţtigaţi din munca proprie. Dacă ai sa faci un bilanţ între muncă si răsplată, aceasta din urma lasa mult de dorit.

Rac

Am putea spune că astăzi te caracterizează egoismul. Ai tu chef de viață, însă mai mult îți sunt orientate eforturile către propria-ți persoană. Fii prudent și dozează-ți elanul de a le povești tuturor isprăvile tale sau planurile de viitor. Folosește un ton moderat și evită stridentele de orice fel. Îți sunt favorizate tratamentele de întreținere corporală și dialogurile cu cei dragi.

Leu

Nu prea ești prezent în mijlocul evenimentelor cotidiene. Dorință de a fi doar cu ține însuți va fi la cote înalte. Se recomanda activități ușoare, evitarea provocărilor din partea celorlalți și multă odihnă. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele stomacului și secundar pe sistemul osos. Folosește remedii naturiste pentru amelioarea stării tale generale și plimbă-te în aer liber.

Fecioară

Ești înconjurat de prieteni adevărați. Un protector important își va face apariția în viață ta, pentru o perioadă îndelungată. Fii atent la ce ți se spune, pentru că poți află informații prețioase legate de domeniul profesional și de relațiile parteneriale. Imaginea ta în ochii celorlaltii este minunată, însă nu te lasă impresionat. Șefii te susțin, dar relațiile colegiale lasă de dorit.

Citeşte mai departe aici:

În articolul

Horoscopul zilei. Leii au parte de probleme pe segmentul...

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Braşoveanul care îşi vinde cu 25.000 de euro garajul din lemn dezvăluie ce oferte a primit. "Sunt în discuţii cu două persoane"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Horaţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x