Interviu. Ce făcea Criss în copilărie, când mama nu era acasă?

Publicat pe 07.03.2017 la 12:32 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:05

Un interviu despre iSerial, copilarie si iubire.

Primul iSerial din România, produs de Ruxandra Ion și filmat integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă” va avea premiera pe 13 martie, la Happy Channel, ora 19.45.

Cristina Ciobănașu (Criss) interpretează rolul Mirunei, o tânără cu o situație financiară extrem de bună, care, asemenea celor de vârsta ei, își petrece timpul în spațiul virtual. Despre acest rol, dar și despre multe altele, am stat de vorbă cu Criss.

- Ce făceai tu, în copilărie, când mama nu era acasă?

- Am fost un copil foarte cuminte. Nu dădeam petreceri în cartier, așa cum este în coloana sonoră a iSerialului ”Când mama nu-i acasă”. Poate chiuleam de la școală, dar foarte rar.

- Cum este rolul Mirunei pentru tine?

- A fost greu să intru în pielea personajului. Pentru că este total diferită de mine, pentru că este un rol total diferit de ce am jucat până acum. A fost o adevărată provocare pentru că a trebuit să dau culoare și să-i pun suflet unei fete foarte fițoase, arogante și de bani gata. A fost o luptă să fac lumea să empatizeze cu ea, să-i dau suflet, deși este fițoasă.

- Cum ai reușit să intri în pielea personajului tău? Ai studiat tipologia personajului, ai urmărit filmulețe cu astfel de personaje, sau ai mers prin cluburi să le vezi?

- Nu am făcut astea. Am vorbit cu Simona, scenarista, cu Radu, regizorul, și ei m-au ajutat să o înțeleg, să o cunosc mai bine pe Miruna. Nu aveam cum să iau un astfel de personaj din jur, pentru că ori găsești fete foarte fițoase și arogante, ori fete bune. Iar Miruna este un mix între cele două.

- În iSerialul ”Când mama nu-i acasă” sunt secvențe încare te cerți cu Victor, personajul interpretat de Vlad. Ți-a fost greu să joci aceste scene în care voi doi vă certați?

- Nu mi-a fost chiar greu, pentru că și în viața reală noi ne mai certăm, ca orice cuplu. Doar că noi nu avem certuri dintr-acelea de ies scântei. Practic, nu sunt certuri, ci, hai să le zicem, că vedem diferit anumite lucruri. Oricum, noi ne-am mai certat în seriale. Acasă, avem păreri contradictorii, normal, dar mereu lăsăm apele să se linștească pentru că nu rezolvi nimic certându-te. Lăsăm puțină pauză, ne liniștim și abia apoi discutăm respectivul subiect. Și, după ce respirăm și lăsăm lucrurile să se liniștească, de cele mai multe ori ajungem la același numitor, sau fiecare rămâne la părerea lui și ne respectăm alegerile.

- Faci parte din distribuția primului serial din România filmat integral cu telefinonul mobil. Practic, ești într-o filă de istorie în televiziunea din România.

- Mă bucur, sunt onorată că fac parte din proiectul acesta și-mi doresc să placă oamenilor.

- Mergi la facultate, ai filmări pentru emisiunea Happy Day Happy Night, filmezi pentru iSerialul ”Când mama nu-i acasă”… când mai ai timp și pentru tine?

- (râde) Nu mai am timp. Câtodată mai am câte o duminică liberă. Mă surprinde că tot am energie, deși dorm câte cinci ore pe noapte. Dar, sunt ok!

- Ce lucruri noi ai învățat să faci cu telefonul de când filmezi la acest iSerial? Ai descoperit noi aplicații, noi trucuri?

- Lucruri noi nu am aflat, dar am început să îmi fac mai multe poze cu telefonul. Asta pentru că stau mai mult cu telefonul în mână.

- Un mesaj pentru telespectatorii care vor fi, din 13 martie, cu ochii pe voi, în serialul ”Când mama nu-i acasă”.

- Să vă uitați la iSerialul ”Când mama nu-i acasă”. Sper să vă regăsiți în poveștile din iSerial și sperăm să îndrăgiți personajele care au fost create cu suflet de noi toți.

13 martie este ziua în care va avea loc marea premieră a serialului ”Când mama nu-i acasă”, ce va fi difuzat de Happy Channel, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, iar duminica, de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune.

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.

Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Interviu. Ce făcea Criss în copilărie, când mama nu era acasă?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2025. Berbecii trebuie să își reorganizeze viața. Află ce se întâmplă cu viața ta
observatornews.ro
"În România, oamenii sunt foarte supăraţi". Furtul tezaurului dacic, dezbătut la televizor în Olanda, la oră de maximă audienţă
a1.ro
Nadd Hu, rupe tăcerea despre relația cu Mario Fresh: „Trebuie să vă fac o mărturisire”. Prima reacție a artistului
HelloTaste.ro
Chec cu ciocolată și alune, pentru răsfățul de zi cu zi
Catine
Mercur retrograd 2025: Cum ne afectează și ce putem face pentru a ne pregăti
useit.ro
Microsoft ar putea cumpăra TikTok, susține Donald Trump. Cât ar costa aplicația
as.ro
Cât de frumoasă este soția lui Mirel Rădoi. Viviana este înconjurată de lux și are apariții de sute de mii de euro
MediCOOL
Persoanele care intră mai târziu în faza de somn REM pot avea un risc mai ridicat de demență. Ce se întâmplă dacă durează mai mult până începi să visezi
Spynews
El este Sergiu, tânărul de 23 de ani care a murit în accidentul tragic din Alba. Șoferul ar fi presimțit că își pierde viața | FOTO
DeParinti
Cum să eviți oboseala și stresul ca părinte iarna aceasta
MediCOOL
Mulți români nu știu că le poate pune sănătatea în pericol. Produsul considerat bun, dar care conține metale grele
HelloTaste
Coloranți alimentari preparați în casă. Rețete simple pentru cele mai utilizate culori
x