Ioana Ginghină și Virginia Rogin joacă în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel

Publicat pe 21.02.2017 la 13:01 Actualizat pe 08.03.2017 la 11:56

In curand, la Happy Channel!

Celebrele actrițe de seriale de televiziune și teatru, Ioana Ginghină și Virginia Rogin, revin într-o nouă producție de ficțiune, primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, produs de Ruxandra Ion, ce se va lansa în curând pe Happy Channel.

Ioana Ginghină s-a alăturat echipei de la iSerialul “Când mama nu-i acasă”, iar despre rolul ei spune că este unul condimentat, care va cuceri telespectatorii Happy Channel.

Mă bucur că joc iar într-un serial TV și mă întorc cu drag pe platourile de filmare. Se pare că destinul meu este să fiu in proiectele care fac istorie. Am fost în prima telenovelă românească, iar acum joc în primul serial filmat cu telefonul mobil. Rolul este o nouă provocare pentru mine, Geanina este un personaj pitoresc, sarea și piperul serialului și sper să reușesc să cuceresc publicul și de această dată”, spune Ioana Ginghină.

Virginia Rogin, o mare actriță cunoscută publicului pentru rolurile sale magnifice precum cele din “Inimă de țigan”, “Regina”, “Aniela” și “Iubire și onoare”, face și ea parte din distribuția primului iSerial din România.

“În primul rând sunt extrem de bucuroasă de faptul că Ruxandra Ion realizează un nou serial. Românii au nevoie de producții de calitate, iubesc actorii și își doresc să ne revadă pe micile ecrane.

Bucuria este imensă, mai ales că este un proiect inedit, fiind primul serial din România filmat cu telefonul. Am filmat deja și este interesant și incitant pentru mine și toți cei din jur. Ideea de face pionerat te provoacă.

Joc din nou rolul unei țigănci, însă cu alte coordonate și altă poveste. Cu o parte din membrii echipei am mai lucrat, unii sunt noi, însă toți sunt minunați. Ruxandra Ion are acest mare talent de a strânge în jurul ei buni profesionisti, dar și caractere frumoase”, spune Virginia Rogin.

În curând, pe Happy Channel va avea premiera cel mai așteptat produs de ficțiune al primăverii, iSerialul “Când mama nu-i acasă”, realizat de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei și în regia Ruxandrei Ion și a lui Radu Grigore.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimile noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Ioana Ginghină și Virginia Rogin joacă în iSerialul “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 martie 2024. Leii se îndrăgostesc. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se așteaptă la cel mai călduros 1 aprilie din ultimii ani
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Ciorbă de ștevie cu zeamă de varză, mai gustoasă și mai sănătoasă
Catine
Horoscopul dragostei pentru luna aprilie 2024. Balanțele își regăsesc liniștea în relațiile de cuplu
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
Aroganţa fiului românului care e coproprietar la cel mai tare restaurant din Dubai. Apariţie de sute de mii de euro în Bucureşti
MediCOOL
Ce efecte are combinația de magneziu și zinc, potrivit specialiștilor
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Obiecte de uz casnic care pot fi periculoase pentru un copil curios. La ce anume ar trebui să fii atentă dacă îți dorești un mediu sigur
MediCOOL
Remedii naturale care te pot scăpa de mătreață. Cum le poți aplica eficient
HelloTaste
Cartofi aurii în crustă de mălai. Rețetă simplă și delicioasă, de post
x