Jurnaliștii au vizionat în exclusivitate primul episod al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel!

Publicat pe 07.03.2017 la 14:02 Actualizat pe 07.03.2017 la 14:19

Jurnaliștii, alături de întreaga distribuție și echipă de producție a primului serial din România filmat în întregime cu telefonul mobil, au vizionat în sala de cinema, în exclusivitate, primul episod din producția “Când mama nu-i acasă”.

Pe 6 martie, reprezentanții presei au participat la evenimentul de lansare a iSerialului “Când mama nu-i acasă”, ce va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, la Happy Channel.

Jurnaliștii, alături de întreaga distribuție și echipă de producție a primului serial din România filmat în întregime cu telefonul mobil, au vizionat în sala de cinema, în exclusivitate, primul episod din producția “Când mama nu-i acasă”.

Invitații au stat de vorbă cu creatorii iSerialului: Ruxandra Ion (producătoare), Simona Macovei (scenaristă), Radu Grigore (regizor), Cătălin Simioană (director de imagine), Mihai Cernea (Bubu, responsabil cu muzica), dar și cu actorii din iSerial: Carmen Tănase, Virginia Rogin, Ioana Ginghină, Cristina Ciobănașu (Criss), Vlad Gherman, Rapha Tudor, Mihai Cernea (Bubu), Andreas Petrescu, Silviu Mircescu, Tatiana Șelaru și Ada Dumitru, pătrunzând în culisele acestui proiect. De asemenea, la eveniment a participat și Irina Margareta Nistor, cea mai reconoscibilă voce din România, cinefilă pasionată, critic de film și telespectatoare Happy Channel.

Despre iSerialul de la Happy Channel, un produs de ficțiune experiment, realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade (TV, Online și Social Media), Simona Macovei, scenarista iSerialului, spune:

“Când mama nu-i acasă este un proiect unic și pentru mine. Scenariul a pornit cu 3 personaje, 1 fată și 2 baieți și în jurul lor s-a construit o lume. Factorul timp a fost principalul meu dușman. Am scris până acum 1044 de episoade de serial și telenovelă… și acum trebuia să concentrez toată acțiunea în episoade scurte… dar cu poveste. Miruna e o fată ca noi, are și pagină de Facebook, dar și o viață frumoasă… Nu-i lipsește decât un vis care să o facă fericită. Știți cum e Miruna de fapt? E o fată care pune un PARIU CU VIAȚA pe O INIMĂ DE ȚIGAN… Asta în momentul în care se simte o REGINĂ care nu are de ales între IUBIRE ȘI ONOARE pentru că știe că trăiește O IUBIRE CA ÎN FILME. Viața Mirunei se schimbă complet în ziua în care are curaj să spună VREAU O VIAȚĂ NOUĂ și de restul CARAMELE.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, producție ce se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmată integral cu telefonul mobil, va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, pe Happy Channel.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune. Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii începând de luni, 13 martie, pe Happy Channel!


Sinopsis

iSerialul “Când mama nu-i acasă” prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

Povestea începe când Miruna, Victor și Radu sunt într-o perioadă în care fiecare este nemulțumit de viața lui. Miruna și Radu au visuri comune, iar Victor e blazat și nu prea știe ce își dorește să facă în viață.

Emil (Andreas Petrescu) este tatăl Mirunei, un director de bancă foarte ocupat cu serviciul, care nu se implică în educația copiilor. Buni (Carmen Tănase) este bunica Mirunei, care vine tocmai de la Botoșani să stea cu nepoata ei, în Capitală.

Geanina (Ioana Ginghină) este mama lui Victor, o mamă singură, dornică să-și refacă viața sentimentală, iar Zorica (Virginia Rogin) este o ghicitoare cu har, care citește în palmă ca nimeni alta.

Miky Goga (Bubu) conduce o fabrică de vedete, are o viață complicată, trăiește intens și la maxim. Mirciulică (Silviu Mircescu) este o bomboană “dementă” de băiat, care frânge inimile celor care îl întâlnesc. Emma (Tatiana Șelaru) este o tânără determinată și atrăgătoare, care face orice pentru a-și atinge scopurile. Lora (Ada Dumitru) este chelneriță într-un bar. Îi place să fie admirată, iubită și întreținută.


Fișă tehnică

• Titlu: “Când mama nu-i acasă”
• An producție: 2017, Act Smart House și Antena Group
• Producător: Ruxandra Ion
• Producător executiv: Ionela Călin
• Scenarist: Simona Macovei
• Regizor: Radu Grigore
• Muzică: Mihai Cernea (Bubu), Cristian Comaroni, Ionuț Adrian Radu
• Director de imagine: Cătălin Simioană
• Editor: Radu Vintilă


Cast

• Carmen Tănase - Buni
• Virginia Rogin - Zorica
• Ioana Ginghină - Geanina
• Cristina Ciobănașu (Criss) - Miruna
• Vlad Gherman - Victor
• Rapha Tudor - Radu
• Andrea Petrescu - Emil
• Mihai Cernea (Bubu) - Miki Goga
• Silviu Mircescu - Mirciulică
• Tatiana Șelaru - Emma
• Ada Dumitru - Lora

Online

Youtube/HappyChannel

Facebook/HappySerial

Facebook/HappyChannel

În articolul

Jurnaliștii au vizionat în exclusivitate primul episod al iSerialului “Când mama nu-i acasă”, de la Happy Channel!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Experiment: un tânăr a devenit om al străzii pentru a demonstra că poate ajunge milionar într-un an. Câţi bani a strâns în 10 luni
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Dată dispărută de pe reţelele sociale, fosta iubită a lui Adrian Mititelu Jr a postat acum primul mesaj! Ce a transmis „Bunesa”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x