Lui ”Buni” Carmen Tănase îi crește tensiunea. Ce-i face nepoata de o aduce în starea asta? Răspunsul, în primul iSerial din România

Publicat pe 02.03.2017 la 15:19 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:06

Carmen Tanase are probleme cu tensiunea din cauza nepoatei.

Primul iSerial din România, produs de Ruxandra Ion şi filmat integral cu telefonul mobil, “Când mama nu-i acasă” va avea premiera pe 13 martie, la Happy Channel. Până atunci, vă facem cunoștință cu Buni, un personaj savuros interpretat magistral de actrița Carmen Tănase.

Este o femeie simplă, venită din Botoșani la București cu o misiune clară: să aibă grijă de nepoata sa, Miruna. O tânără pasionată de tot ce înseamnă tehnologie, care vorbește ”limbi străine” pentru Buni atunci când aduce vorba de tehnologie.

Cu toate acestea, Buni a învățat ce este Facebook, a aflat că un cont se poate deschide nu doar la bancă, ci și pe rețelele de socializare. Și, ca o bunică dornică să grăiască pre limba tinerei sale nepoate, Buni și-a făcut cont pe Facebook. Unde intră regulat, postează, dă like-uri...

Deși face tot posibilul să țină pasul cu nepoata Miruna, Buni recunoaște că nu-i este ușor. Ba chiar ajunge să i se ridice tensiunea din cauza Mirunei. Dar, mai multe vă lăsăm să descoperiți chiar voi, din clipul de mai jos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, producție ce se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmată integral cu telefonul mobil, va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, pe Happy Channel.

În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune.

iSerialul de la Happy Channel este un produs de ficțiune experiment, realizat de o echipă tânără, inovatoare și entuziastă, după un format nou, ce va avea o acoperire 360 grade: TV, Online și Social Media.

În articolul

Lui ”Buni” Carmen Tănase îi crește tensiunea. Ce-i face nepoata de o aduce în starea asta? Răspunsul, în primul iSerial din România

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x