Rezultate remarcabile la premiera iSerialului “Când mama nu-i acasă”

Publicat pe 14.03.2017 la 14:36 Actualizat pe 14.03.2017 la 14:49

Happy Channel a ocupat locul 4 în topul televiziunilor generaliste, după Pro TV, Antena 1 și Kanal D.

Premiera iSerialului “Când mama nu-i acasă”, ce a avut loc ieri, 13 martie, simultan pe Happy Channel și Antena 1, a adus rezultate formidabile, însumând o cotă de piață de 22% la nivelul targetului Femei 18-49 Urban.

Între 19:45-19:58, intervalul difuzării primului episod din iSerial, Happy Channel a ocupat locul 4 în top All Channels cu 2.7 puncte de rating și 6.3% share la nivelul targetului comercial Femei 18-49 Urban. Iar Antena 1 a înregistrat o audiență de 6.6 puncte de rating și 15.7% share.

La nivelul targetului 18-49 Urban, primul episod din iSerialul “Când mama nu-i acasă” difuzat pe Happy Channel a ocupat locul 4 în top All Channels cu 1.9 puncte de rating și 5.3% share. Tot aici, Antena 1 a înregistrat 4.7 puncte de rating și 13% share. Astfel, iSerialul a însumat o cotă de piață de 18.3% la nivelul targetului 18-49 Urban.

În Prime-Time (19:00-23:00), Happy Channel a fost lider la nivelul nișei dedicate femeilor pe targetul Femei18-49 Urban, cu 1.0 puncte de rating și 2.1% share, devansând principalul concurent, Acasa TV, care a obținut 0.5 puncte de rating și 1.2% share.

Începând de astăzi, iSerialul “Când mama nu-i acasă” continuă de la 19:45 și de la 23:00, doar pe Happy Channel. Așadar, în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune. iSerialul are o acoperire de 360 grade, fiind primul produs integrat pe toate platformele media: TV, Online și Social Media. Episoadele iSerialul “Când mama nu-i acasă” vor putea fi vizionate și pe canalul de Youtube Happy Channel.

iSerialul prezintă povestea Mirunei (Cristina Ciobănașu), a lui Victor (Vlad Gherman) și a lui Radu (Rapha Tudor), trei adolescenți care trăiesc o poveste de dragoste. Ghinionul este că fiecare iubește pe cine nu trebuie: Miruna pe Victor, Radu pe Miruna și Victor pe nimeni… pentru că Victor a pus lacăt sentimentelor din cauza unei întâmplări tragice pe care a trăit-o când avea 18 ani.

În primul episod, telespectatorii au făcut cunoștință cu Miruna (Cristina Ciobănașu), Victor (Vlad Gherman), Buni (Carmen Tănase) și Radu (Rapha Tudor), iar în episodul de astăzi, difuzat de la 19:45 pe Happy, îi vor cunoște și pe Geanina (Ioana Ginghină) și Mirciulică (Silviu Mircescu).

Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii vor afla urmărind primul serial din România filmat integral cu telefonul mobil, realizat de Ruxandra Ion.

Sursa: Kantar Media
Copyright: ARMADATA SRL
Target: Femei 18-49 Urban
Target: 18-49 Urban
Target: Național
13 martie 2017

În articolul

Rezultate remarcabile la premiera iSerialului “Când mama nu-i acasă”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x