Vă mai amintiți de ”Abracadabra”, emisiunea fenomen a anilor ‘90-2000? Iată ce zice Magicianul Marian Râlea despre aceasta

Publicat pe 28.09.2017 la 15:41 Actualizat pe 28.09.2017 la 16:03

Cine nu a auzit de Magi si de emisiunea pentru copii Abracadabra?

Foto: Facebook/Eu pot, eu sunt Magician

”Abracadabra” a fost emisiunea fenomen ce a ținut atâția copii în fața televizoarelor în anii ’90-2000. Marian Râlea, zis și ”Magicianul”, a încântat atâtea generații de copii și a format multe dintre vedetele de azi care au intrat în lumea televiziunii de la vârste fragede.

Ce spune acum Magicianu despre acea perioadă?

A fost un «accident fericit» că doamna Ruxandra Ion mi-a propus să lucrăm împreună la Abracadabra, emisiune care a devenit recunoscută ca fiind un fenomen. Mi-a plăcut să lucrez cu cei mici pentru că ei sunt foarte sinceri. Eu am furat de la ei sinceritatea și adevărul lor și le-am dus pe scenă, iar eu le-am împărtășit din ce se întâmplă pe scenă și ne-am jucat de-a teatrul”.

Abracadabra a debutat la data de 10 martie 1991. Emisiunea a luat primul premiu internațional la Blagoevgrad, Bulgaria în 1994 pentru musicalul "Zâna cea Bună"(1993), iar mai târziu filmul Ruxandrei și al lui Florin ”O zi cu Alexandra” a obținut Marele Premiu și Premiul Juriului la ”Prix Danube” la Bratislava! În lumea programelor pentru copiii “Prix Jeunesse” de la Munchen și “Prix Danube” echivalau ca nivel cu renumitele festivaluri de film de la Cannes și Veneția.

Pe Marian Râlea îl puteți urmări în fiecare luni și marți, numai la postul de televiziune Happy Channel, în seria ”O grămadă de caramele”. Producția continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit de telespectatori NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL, luni și marți de la ora 19.00, în reluare de la 23.45, tot în zilele de luni și marți. Fii cu ochii pe Happy!

Din distribuție fac parte: Carmen Tănase (buni Smaranda), Marian Râlea (Tănase Găleată, zis Tănase Șapte Case), Cristina Ciobănașu (Miruna Șerban), Vlad Gherman (Victor Morante), Virginia Rogin (Zorica Găleată), Alina Chivulescu (Nora Șerban), Ioana Ginghină (Geanina Găleată), Dana Dembinski (Carla Morante), Ion Ion (Geanni Morante), Andrei Aradits (George), Andreea Ibacka (Paula), Andreas Petrescu (Emil Șerban), Doinița Oancea (Pamela Găleată), Augustin Viziru (Doruleț), Silviu Mircescu (Mirciulică), Rapha (Radu), Mihai Bubu Cernea (Micky Goga), Tatiana Șelaru (Ema), Elisa Ciocan (Eva Șerban), Tiberiu Herdea (Luca Șerban), Tudor Roșu (Victoraș), Victor Țăpeanu (Leo), Mihai Marinescu (Porumbelu’), Elena Șeulean (Mona), cu participarea specială, în roluri episodice, a actorilor Rodica Negrea și Mihai Călin.

În articolul

Vă mai amintiți de ”Abracadabra”, emisiunea fenomen a anilor ‘90-2000? Iată ce zice Magicianul Marian Râlea despre aceasta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
a1.ro
Cea mai puternică rugăciune pentru Sfântul Gheorghe. Spune-o neapărat dacă treci prin momente dificile
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
Luna Roz 2024. Când apare și ce fenomen inedit va avea loc pe cer în același timp
as.ro
„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x