Viața Mirunei se schimbă când își spune: ”VREAU O VIAȚĂ NOUĂ și de restul CARAMELE.”

Publicat pe 07.03.2017 la 17:21 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:04

Povestea iSerialului ”Cand mama nu-i acasa”, spusa cu emotie, de scenarista Simona Macovei.

Pentru scenarista Simona Macovei, iSerialul ”Când mama nu-i acasă” a fost o adevărată provocare. De la peste 1044 de episoade de o oră, a trecut la scenarii scurte, de 15 minute.

“Când mama nu-i acasă este un proiect unic și pentru mine. Scenariul a pornit cu 3 personaje, 1 fată și 2 baieți și în jurul lor s-a construit o lume. Factorul timp a fost principalul meu dușman. Am scris până acum 1044 de episoade de serial și telenovelă… și acum trebuia să concentrez toată acțiunea în episoade scurte… dar cu poveste. Miruna e o fată ca noi, are și pagină de Facebook, dar și o viață frumoasă… Nu-i lipsește decât un vis care să o facă fericită. Știți cum e Miruna de fapt? E o fată care pune un PARIU CU VIAȚA pe O INIMĂ DE ȚIGAN… Asta în momentul în care se simte o REGINĂ care nu are de ales între IUBIRE ȘI ONOARE pentru că știe că trăiește O IUBIRE CA ÎN FILME. Viața Mirunei se schimbă complet în ziua în care are curaj să spună VREAU O VIAȚĂ NOUĂ și de restul CARAMELE”, a mărturisit Simona Macovei.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, se înscrie în noile trenduri internaționale. Filmat integral cu telefonul mobil, iSerialul va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, pe Happy Channel.

El se va difuza în fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, când telespectatorii vor viziona câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, vor vedea integral cele 4 episoade legate intr-un format clasic de televiziune. Ce se întâmplă “Când mama nu-i acasă”, happy telespectatorii începând de luni, 13 martie, pe Happy Channel!

”Când mama nu-i acasă” este un proiect de ficțiune experiment realizat de o echipă tânără, talentată și entuziastă, pasionată de tehnologie și televiziune, coordonată de Ruxandra Ion.
Serialul are o distribuție de excepție: Carmen Tănase, Ioana Ginghină, Criss, Vlad German, Rapha, Silviu Mircescu, Bubu, Virgina Rogin, Tatiana Șelaru, Ada Dumitru, Andreas Petrescu. Scenariul iSerialului “Când mama nu-i acasă” îi aparține Simonei Macovei (scenarist pentru “Inimă de țigan”, “Regina”, “Pariu cu viața”), regia este realizată de Ruxandra Ion și Radu Grigore (“La Bloc”, “Arestat la domiciliu”, “Ingerașii”, “Pariu cu viața”), director de imagine este Cătălin Simioană (“Iubire și onoare”, “Narcisa sălbatică”, “Regina”, “Un pas înainte”, “Baieți buni”, “HoHo 2”), muzica este realizată de Bubu (Mihai Cernea), Cristi Comaroni și Ionuț Radu.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

Viața Mirunei se schimbă când își spune: ”VREAU O VIAȚĂ NOUĂ și de restul CARAMELE.”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Datele exacte când vor intra pensiile pe luna mai, pe card şi prin Poştă. Anunţul ministrului Muncii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Avocatul lui Michael Schumacher a rupt, în sfârşit, tăcerea, după 10 ani! Imaginea pe care nu şi-o poate scoate din cap
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x