Wow! Doinița Oancea este complet schimbată! Iată ce accesorii inedite a folosit pentru a-și face coc

Publicat pe 16.10.2017 la 17:26 Actualizat pe 16.10.2017 la 18:00

Doinița Oancea, frumoasa actriță din serialul “O grămadă de caramele”, a apărut complet schimbată într-o poză postat pe contul său de Instagram. Aceasta și-a creeat singură un make-up și un outfit stil asiatic. Ce i-a uimit pe fani a fost creativitatea de care celebra actriță a dat dovadă. Aceasta și-a accesorizat coafura folosind câteva... pensule de make up. Fanii au aplaudat și lăudat inițiativa Doiniței.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe Doinița o puteți urmări în cel de-al doilea sezon a serialului “O grămadă de caramele”, difuzat în fiecare luni și marți, de la ora 19:00, doar pe canalul de televiziune Happy Channel.
Carmen Tănase, Marian Râlea, Virginia Rogin, Andreas Petrescu, Andreea Ibacka, Alina Chivulescu, Ioana Ginghina, Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman, Doinița Oancea, Augustin Viziru, Dana Dembinski, Ion Ion, Rapha, Tatiana Șelaru, Silviu Mircescu, Mihai Cernea (Bubu), Ada Dumitru, Elisa Ciocan, Tiberiu Herdea, Victor Tăpeanu și Elena Șeulean, actorii din distribuția serialului filmat integral cu telefonul mobil, le dau întâlnire în continuare telespectatorilor la Happy Channel. În fiecare luni și marți, de la 19.00 și în reluare, de la 23.45, tot luni și marți.
”O grămadă de caramele” continuă povestea iSerialului “Când mama nu-i acasă. Serialul este produs de Ruxandra Ion, după scenariul Simonei Macovei, în regia lui Radu Grigore, și poate fi urmărit NUMAI LA POSTUL DE TELEVIZIUNE HAPPY CHANNEL. Fii cu ochii pe Happy!
În articolul

Wow! Doinița Oancea este complet schimbată! Iată ce accesorii inedite a folosit pentru a-și face coc

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-i ajute pe cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Val de ploi şi vijelii peste România. Temperaturile vor scădea brusc cu până la 15 grade Celsius în mai multe regiuni ale ţării
a1.ro
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13 iUmor și Denisa Drăgan au o fetiță de 5 luni
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu cartofi, o mâncare foarte consistentă și ușor de preparat
Catine
Nuci cu cremă caramel de post. Rețetă de desert delicios și spornic
useit.ro
7 obiecte pe care nu trebuie să le pui lângă router dacă vrei Internet rapid. Cum afectează semnalul Wi-Fi
as.ro
Detalii incredibile despre înmormântarea de lux a lui Costel Corduneanu! Ce s-a aflat despre mormântul „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Obiceiuri care îți afectează creierul. Ce să eviți pentru a-ți proteja funcțiile cognitive și memoria
Spynews
Doliu în lumea muzicii de petrecere! S-a stins din viață o cunoscută artistă: "În aceste clipe..." / FOTO
DeParinti
Stimulentul de inserție 2024. De ce sumă poți beneficia din partea statului
MediCOOL
Circumferința taliei: de ce este importantă și cât măsoară o talie sănătoasă
HelloTaste
Clătite de post cu mere, desertul potrivit în orice moment al zilei
x