”Zorica nu va fi la fel cu ce am jucat până acum”. De ce este diferit rolul de ghicitoare interpretat de Virgina Rogin în primul iSerial românesc?

Publicat pe 09.03.2017 la 15:00 Actualizat pe 23.03.2017 la 18:04

Luni, 13 martie, va avea loc MAREA PREMIERA a primului iSerial din Romania. Pana atunci, va invitam sa cititi un interviu savuros cu actrita Virgina Rogin, cea care va interpreta un personaj enigmatic: Zorica.

Primul iSerial din România, “Când mama nu-i acasă”, va avea marea premieră pe 13 martie, de la 19:45, CONCOMITENT pe Happy Channel și pe Antena 1 și Antena 1 HD. În fiecare zi, de luni până joi, de la 19:45 și de la 23:00, la Happy Channel se va difuza câte un miniepisod de aproximativ 15 minute comerciale, iar duminica de la 19:00 la 20:00, integral cele 4 episoade legate într-un format clasic de televiziune. iSerialul produs de Ruxandra Ion se înscrie în noile trenduri internaționale, fiind filmat integral cu telefonul mobil.

Până o veți vedea cu ochii voștri pe Zorica, o ghicitoare enigmatică, vă invităm să citiți un interviu savuros cu actrița Virgina Rogin, cea care va interpreta acest personaj.

- Povestiți-ne despre Zorica, personajul pe care îl interpretați în iSerialul ”Când mama nu-i acasă”.

- Eu am mai jucat roluri de țigancă, de ghicitoare, deci nu mi-a pus mari probleme. Dar, uite, multă lume m-a întrebat de ce am acceptat să joc iar un astfel de rol. Ei bine, asta e ca și cum aș fi jucat un rol de contesă în urmă cu 7 ani, iar acum, după atâta vreme, m-ai întreba de ce joc iar încă un rol de contesă? Ca actor, joci un rol de câte ori este nevoie. Zorica este un personaj pitoresc. Este o ghicitoare enigmatică, stranie. Acest gen de rol mi-a adus mari satisfacții din punct de vedere actoricește. Deja, conștiința pubică mă vede tot ca o țigancă, indiferent de cât Shakespeare am mai jucat între timp. Însă, Zorica este, totuși, diferită de ce am jucat.

- Cum așa?

- Are alt trecut, altă personalitate. Actoricește, nu va fi la fel cu ce am jucat până acum. Nu are cum. Sunt convinsă că Zorica se va impune în conștiința publicului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

- Ați fost întrebată de apropiați, de fani sau chiar de femeile de etnie rromă, dacă chiar știți să ghiciți?

- (râde) Toată lumea mă întreabă dacă știu să ghicesc. Ce mă bucură este că persoanele de etnie care m-au oprit pe stradă mi-au spus că mă respectă.

- Cum vi se pare acest proiect, un serial filmat doar cu telefonul mobil?

- Cel mai tare mă bucur că se face un nou serial românesc. Am dus dorul unui proiect românesc.

- Practic, faceți, din nou, parte dintr-o filă de istorie în televiziunea din România. Jucați în primul serial filmat integral cu telefonul mobil.

- Da, așa este. În acest pionierat mă simt foarte importantă. Fac parte dintr-un proiect atât de îndrăzneț. Admir foarte tare îndrăzneala Ruxandrei Ion de a face un astfel de serial.

- Care a fost primul gând atunci când vi s-a vorbit despre acest proiect?

- Sincer, mi s-a părut o glumă. ”Ce-o fi asta?”, m-am întrebat. Dar, cum am o încredere nebună în Ruxandra Ion, m-aș duce cu ea până la capătul lumii, fără să o întreb de ce. E absolut minunată! I-am zis imediat că accept rolul.

- Care este atmosfera de la filmări?

- Tinerească. (râde) Sunt înnebunită de fericire că sunt foarte mulți tineri. Ador să stau între tineri și mă bucur că am această ocazie cu acest iSerial.

- Cum stați la capitolul gadgeturi?

- Mi-am luat un telefon cu touchscreen și, recunosc, îmi prind degetele în el (râde). Nu sunt foarte tehnică din fire, dintotdeauna am fost așa. Dacă văd trei butoane, mă pierd cu firea.

- Ce făceați când mama dumneavoastră nu era acasă?

- Oooh! (râde) Dar ce nu făceam? Umblam prin hainele ei, fardurile ei, îmi puneam pantofii ei cu toc, mă fardam… Lucruri inocente.

- Ce mesaj le transmiteți telespectatorilor care vor urmări iSerialul ”Când mama nu-i acasă”?

- Dragii mei, uitați-vă cu toată încrederea, o să fie o reîntâlnire minunată între noi.

Hai pe canalul de Youtube să îi cunoști pe protagoniștii primului iSerial din România filmat în întregime cu telefonul pe mobil.

Află utlimele noutăți despre filmări și despre actorii tăi preferați din serialul ”Când mama nu-i acasă” de pe pagina de Facebook, Happy Serial.

În articolul

”Zorica nu va fi la fel cu ce am jucat până acum”. De ce este diferit rolul de ghicitoare interpretat de Virgina Rogin în primul iSerial românesc?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x