2018, an negru pentru 3 zodii - necazuri și tragedii, dar și drame în familie!

Publicat pe 13.12.2017 la 20:30 Actualizat pe 13.12.2017 la 20:34

Zodiile care o duc greu în 2018

Anul 2018 va fi un an greu pentru acești nativi. De la început și până la final! Fie că este vorba despre o afecțiune care îi lovește, fie vor exista divergențe în familie, fie vor rămâne fără serviciu.

BERBEC:

Pentru berbeci, anul 2018 va fi negru de la un capăt la altul. Berbecii vor fi puși în fața unor situații grele în care trebuie să fie puternici. Cea mai mare problemă a lor este că nu vor știi încotro să o ia în momentul în care problemele îi vor copleși.

Berbecii vor avea de suferit pe plan sentimental. Vor întâmpina probleme în cuplu, iar crizele de gelozie vor fi la ordinea zilei, mai ales în luna martie. Chiar dacă sunt căsătoriți sau nu, acești nativi vor suferi în dragoste începând cu primăvara următoare.

TAUR:

Pentru acești nativi anul 2018 va începe cumplit. Acești nativi vor primi vești proaste din punct de vedere medical. Vor primi un diagnostic grav care fie îi vizează pe ei, fie pe cineva din familie.

Această tristețe va fi depășită cu greu de tauri și încă îi va afecta o perioadă lungă de timp. În acest proces nu vor avea sprijinul prietenilor, lucru care îi va afecta și mai tare pentru că vor fi pe cont propriu.

SCORPION:

Chiar dacă este greu de crezut, anul 2018 va fi unul crunt pentru acești nativi din punct de vedere sentimental. Scorpionii iubesc profund, încă persoana pentru care au sentimente nu simt nimic pentru ei și acest lucru îi va durea cumplit.

În relația pe care o au vor fi din ce în ce mai multe certuri și discuții care nu vor aduce nimic bun, doar frustrări. Despărțirea va fi dureroasă și acestor nativi le va lua luni bune pentru a-și reveni și pentru a se deschide din nou în fața altei persoane.

În articolul

2018, an negru pentru 3 zodii - necazuri și tragedii, dar și drame în familie!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x