3 zodii complet lipsite de scrupule – Sunt cele mai rele din zodiac!

Publicat pe 19.12.2017 la 13:17 Actualizat pe 19.12.2017 la 13:33

Mare atenție, deci, cu cine vă întovărășiți!

estisuperba.ro

Încrederea este un sentiment cu care oamenii nu ar trebui să se joace... Din păcate însă, există persoane ”programate” să o distrugă la fel de ușor și de natural ca și când ar bea un pahar cu apă.

Zodiacul ne avertizează asupra nativilor care nu au niciun fel de remușcare atunci când trebuie să înșele încrederea, așteptările, visurile cuiva, iar aceștia fac parte din următoarele zodii! Mare atenție, deci, cu cine vă întovărășiți!

TAUR:

Nimeni nu se pricepe mai bine la a întoarce lucrurile în favoarea lui decât taurul. Deși taurii nu sunt persoane foarte ambițioase, în momentul în care reușești să scoți din sărite un nativ din această zodie, te vei afla imediat pe lista lui neagră și nu vei scăpa de răzbunarea lui.

Până să ajungi să suferi, îți va sta alături, zâmbind și chiar te va ține de mână, ca să vadă cu proprii lor ochi cât de mult vei suferi.

Acești nativi nu se vor răzbuna pentru a obține un statut superior în carieră sau pentru a se îmbogăți, ci pentru a-și vindeca orgoliul. Dacă te joci cu sentimentele unui taur, se va transforma într-o bestie nemiloasă și nu vei mai ajunge niciodată la inima lui din nou.

SCORPION:

Scorpionul este un manipulator înnăscut și va face totul pentru a-i fi lui bine, indiferent ce se întâmplă cu cei din jurul lui sau de suferința acestora.

Deși acești nativi sunt persoane loiale prietenilor și persoanelor dragi din viața lor, în momentul în care se simt răniți sau trădați totul se schimbă și uită de sentimente sau de faptul că pot face oamenii să sufere.

Scorpionii au cele mai diabolice metode de răzbunare și te va face să regreți că l-ai făcut să sufere, deci mai bine este să nu o faci niciodată pentru că răzbunarea lui va fi de o mie de ori mai rea.

BERBEC:

Berbecii se află pe lista celor mai nobile zodii, însă sunt și foarte ambițioși și acest lucru îi face nemiloși de cele mai multe ori. Dacă te vei afla la nevoie, berbecul va fi acolo să te susțină și să te ajute, însă dacă va fi în avantajul lui, va face orice pentru a ieși în evidență în fața șefului, chiar dacă te va pune într-o lumină proastă pe tine.

Mai mult decât atât, dacă îl trădezi vreodată sau dacă îl faci să-și piardă încrederea în tine, va apela la cele mai josnice mijloace prin care îți va demonstra că ai făcut o alegere greșită.

Nu trebui să subestimezi niciodată puterea unui nativ născut sub acest semn zodiacal pentru că îți va săpa imediat groapa și te va și îngropa fără nici un fel de remușcări.

sursă: estisuperba.ro

În articolul

3 zodii complet lipsite de scrupule – Sunt cele mai rele din zodiac!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x