ACEASTA este cea mai ambițioasă zodie! Nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, mereu e loc de mai mult!

Publicat pe 21.04.2017 la 18:38 Actualizat pe 21.04.2017 la 18:46

E intr-o continua transformare!

astrocafe.ro

Transformare, regenerare, renaștere, sunt cele trei cuvinte esențiale care definesc zodia scorpionului. Acești nativi nu se muțumesc cu jumătăți de măsuri, ci mizează pe ideea că mereu e loc de mai mult.

Scorpionul înseamna dorință, descriu specialiștii de la astrocafe.ro această zodie.

Acesta este instrumentul său, e bagheta magică, în felul acesta creează, evoluează si merge mai departe: dorindu-și mereu câte ceva. Apoi dorind mai mult și mai mult din acel lucru... Merge din aproape în aproape, din ce în ce mai adânc, în orice experiență care îl atrage ca un magnet, mai ales daca aceasta e neobișnuită, rară, chiar periculoasă.

Parcă niciodată nu e destul pentru Scorpion, parca ar vrea să atingă limita oricărei cunoașteri, a oricărui lucru pe care-l află, a oricărui sentiment. Și cu cât se adâncește mai mult, cu atât limita e mai puțin tangibilă... pericolul mai mare iar el tot mai interesat de "și mai ce poate fi descoperit".

Pe principiul "daca tot am mers până aici, de ce să nu continui?" Desigur, granița între dorință și obsesie e foarte fină, acesta fiind punctul vulnerabil al Scorpionului, de fapt. Si sursa de suferință, în definitiv. Suferință pe care parcă și-o provoacă singur, cu un stoicism și o rezistență greu de egalat de oricare alt semn.

Scorpionul înseamnă putere. O putere pe care o ține în seif și apeleaza la ea mai ales în situatiile de criză, atât de prezente în viața oricărui Scorpion. Scorpionul este unul dintre semnele de putere, alături de Berbec, Leu și Capricorn. E unul dintre semnele cele mai determinate, tenace și extrem de rezistente. Drumul către victorie, odată ce și-au propus ceva, este calculat pas cu pas și e greu de crezut că va renunța înainte să ajungă la destinație, înainte să-și atingă țelul.

Puterea, pentru cei mai mulți Scorpioni, consta in cunoaștere, în informație. Dar nu orice fel de cunoaștere, ci una pe care să o poată folosi la nevoie, fie pentru a se apăra, fie pentru a câștiga o bătălie. De exemplu, într-un mediu în care nu se simte în siguranță, un Scorpion va căuta să afle secrete ale celor de acolo, mai ales dacă îi percepe mai puternici sau capabili să atace la un moment dat. Ca și cum ar avea nevoie de întocmirea unui dosar secret, pentru că nu se stie când va fi nevoie de el...

Pasiunea Scorpionului, intensitatea cu care trăiește viața, profunzimea sentimentelor sale, atașamentul față de ceea ce iubește, senzualitatea, cumulul de emotii deseori paroxistic, toate acestea fac din Scorpion o energie, pe cât de greu de înteles, pe atât de atrăgătoare și magnetică. Această energie este practic inconfundabilă odată ce ai ajuns în apropierea ei sau când, într-o formă sau alta, ai de-a face cu ea sau chiar o manifești.

Un Scorpion are tendința de a controla absolut tot ce crede că-i apartine, mai ales dacă pentru a obține și păstra ceva a suferit, s-a chinuit, a trecut prin focurile purificatoare și transformatoare ale durerii profunde. El nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, nu înțelege rostul negocierii sau al diplomației, e destul de brut în manifestare și înțelege să trăiască viața cu intransigență, vigilență și adevăr, orice ar însemna asta ca risc.

Citește aici continuarea!

În articolul

ACEASTA este cea mai ambițioasă zodie! Nu știe ce înseamnă jumătățile de măsură, mereu e loc de mai mult!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x