AVERTISMENTUL specialiștilor pentru luna IULIE! Ce întâmplă cu ZODIILE până la data de 23 Iulie! Schimbări dramatice

Publicat pe 05.07.2017 la 10:34 Actualizat pe 05.07.2017 la 10:57

Luna lui Cuptor, analizata de specialistii in astrologie.

În această lună Iulie 2017, tradiția populară românească se va menține – poate chiar la cote mai ridicate față de anii anteriori. Deci căldură, foc manifestat sub diverse forme, dar și apă în cantități impresionante. De asemenea vom exersa proverbul/adevărul științific: apa stinge focul și-l va stinge aproximativ până în preajma datei de 23 Iulie.

Focul purifică, Apa curăță, Aerul ne ajută să respirăm și să ne revigorăm creierul, iar Pământul ne asigură stabilitate. Dezechilibrul acestor Elemente se manifestă și în structurile corpului nostru fizic, de aceea, poate mai mult ca oricând, este bine să fim prudenți, atenți la semnalele organismului nostru și nu în ultimul rând să ne îngrijim corespunzător sezonului cald în care ne aflăm din plin și pe care cu siguranță nu-l vom uita.

Dintre Semnele zodiacale, doar Fecioara, Scorpionul și Vărsătorul nu sunt vizitate de planete, astfel că nativii acestor Zodii și cei cu marcaje astrale importante în aceste Semne sunt oarecum lăsați în pace, însă nu ar trebui slăbită vigilența. Din când în când apar influențe puternice de la Semnele zodiacale opuse lor, cum ar fi de la Pești, Taur și Leu.

Crucea cardinală, alcătuită din Berbec-Balanță și Rac-Capricorn rămâne în continuare foarte solicitată, însă în preajma datei de 23 Iulie, cumva tensiunile cardinale încep să se diminueze și vom simți foarte clar o relaxare pe anumite segmente ale vieții noastre, în funcție și de marcajele native ale fiecăruia dintre noi.

Aspectul de Lună plină se va forma în Semnul Capricornului pe 9 Iulie. Jocuri de culise în câmpul muncii, segmentul sănătății reapare în prim-plan prin divulgarea unor informații mai mult sau mai puțin credibile sau utile, dorință de control și dominare greu de stăpânit, agresivitate.

Unul din brațele crucii fixe este foarte solicitat și anume brațul alcătuit din Semnele Gemeni și Săgetător. Revin în atenție copiii și persoanele tinere, iar situațiile, evenimentele în care sunt implicați alături de vârstnici sunt lecții de viață, avertismente în primul rând pentru adulții în vârstă. De aceea este bine să fim foarte atenți la copiii și tinerii din preajma noastră, pe de o parte pentru a-i proteja, ajuta, dar pe de altă parte pentru a-i înțelege și accepta așa cum sunt ei în realitate și nu cum am dori noi să fie.

Începând cu această lună va intra în joc Crucea fixă prin Semnele Leu și Vărsător. În preajma datei de 23 Iulie, Soarele se mută cu surle și trâmbițe în Semnul său de domiciliu Leul și foarte rapid îl urmează și Luna, formând aspectul de Lună nouă. Dinamism, acțiune, agresivitate, relații de prietenie și/sau protectorat revigorate, altele distruse definitiv; orientare spre alte proiecte personale și profesionale de anvergură.

Citește mai departe aici.

În articolul

AVERTISMENTUL specialiștilor pentru luna IULIE! Ce întâmplă cu ZODIILE până la data de 23 Iulie! Schimbări dramatice

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce a decis familia lui Costel Corduneanu, în ziua înmormântării „Stăpânului Moldovei”! Totul a fost filmat cu o dronă
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x