Care este cel mai ciudat lucru la zodia ta? Fiecare semn astral are tot felul de... ”apucături”

Publicat pe 29.06.2017 la 12:26 Actualizat pe 29.06.2017 la 12:33

Fiecare dintre noi are doza sa de ”ciudatenie”.

Foto: pixabay

Astrologii au descoperit că fiecare zodie are apucăturile, ciudățeniile sale. Unii sărută perna, alții își lipesc nasul de tot felul de lucruri, sau sunt obsedați să bage degetele în gură.

BERBEC

Berbecii au ZERO inhibiții! Se scarpină în nas în public, râd în gura mare, chiar dacă o au plină cu mâncare. Exuberanța lor naturală depășește orice simț al modestiei publice. Ei sunt cei pe carere alții îi invidiază, pentru că sunt atât de curajoși și dezinhibați, și, totodată,oamnenii se pot jena să fie în public cu o persoană atât de dezinhibată.

TAUR

Pentru acest semn, lumea se reduce la simțuri, deci nu Taurii au nicio problemă să își ”lipească” nasul de tot ceea ce văd. Este posibil ca ei să aibă zeci de parfumuri și spray-uri de corp pentru fiecare ocazie posibilă și să aibă un răspuns emoțional chiar și la cele mai simple mirosuri, cum ar fi o bucată de lemn sau un amestec de in.

GEMENI

Cel mai bizar lucru la nativii Gemeni este că aceștia petrec mult timp să își răspundă la discuțiile cu... ei înșiși. Ba chiar râd și la propriile glume

RAC

Racii sunt într-o lume a lor. Una fantastică. Cu super eroi, cu elfi… Să își imagineze că se transformă în astfel de personaje este modul lor preferat de a evada din realitate.

LEU

Fiind un șeful junglei zi și noapte poate fi obositor. Pentru a compensa cerințele intense pe care Leul le are cu propria persoană, este foarte probabil acești nativi să fie înclinați spre a-și modifica trupul. Indiferent dacă este vorba de tatuaje, piercing-uri sau ceva mult mai ciudat, Leii se bucură în secret de corpul lor modificat, ascuns sub hainele de afaceri.

FECIOARA

Deoarece au deja o nevoie puternică de a controla lumea din jurul lor, este firesc ca Fecioarele să pretindă că obiectele neanimate sunt însuflețite. Marea lor plăcere este să îi manipuleze pe cei din jur.

BALANȚA

Balanțele sunt visătoare, romantice, așa că să nu te surprindă dacă le vezi sărutând… perna, pe care și-o imaginează ca fiind vreun prinț sau prințesă. Chiar dacă se vor simți stânjenite în cazul în care vor fi surprinse făcând acest lucru, balanțele se vor bucura în continuare de acest joc.

SCORPION

Acești nativi se pot transforma în adevărați detectivi atunci când li se pune pata pe cineva. Va urmări persoana respectivă pentru a afla cât mai multe despre ea. Vor folosi toate căile posibile pentru a afla detalii de tot felul despre persoana care face obiectul ”cercetării”.

SĂGETĂTOR

Săgetătorii sunt spirite libere! De aceea, nu vor avea nici cea mai mică jenă să se scobească în public, să mănânce cu mâna, să își îndepărteze cuticulele cu dinții.

CAPRICORN

Capricornii au o problemă cu mâncatul. Adică, le place să consume tot felul de chestii pe care alții nici în ruptul capului nu le-ar băga în gură.

VĂRSĂTOR

Visători, iubitori de natură, Peștii cred că universul ne transmite tot felul de mesaje. Așa că, să nu te surprindă dacă, din senin, un nativ al acestei zodii se va opri din drumul său pentru a îmbrățișa un copac sua pentru a aduce un omagiu mamei natură.

PEȘTI

Pentru Pești, fiecare obiect este o sursă de amintiri, de emoții. De aceea, vor duce după ei tot felul de obiecte pe care alții le consideră neimportante, dar care, pentru Pești, au o valoare sentimentală deosebită.

În articolul

Care este cel mai ciudat lucru la zodia ta? Fiecare semn astral are tot felul de... ”apucături”

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Povestea româncei care se luptă de 10 ani cu Tesla. "Elon a plătit 16 avocaţi împotriva unei singure inginere din România"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x