Cele 5 zodii lângă care trăiești ani fericiți până la adânci bătrâneți

Publicat pe 27.11.2017 la 10:04 Actualizat pe 27.11.2017 la 10:18

Care sunt zodiile!

Femeile știu. E destul de greu să mai găsești un bărbat pentru toată viața, alături de care să-ți construiești o familie. Mulți nu vor să-și asume responsabilități, să facă ”compromisul” de a iubi o singură femeie...

Totuși, să nu disperăm! Astrele ne vin în ajutor cu anumite indicii prețioase. Există bărbați care vă vor face viața ca de basm! Iată care sunt:

Bărbatul FECIOARĂ:

Acest bărbat ar vrea să-și petreacă tot timpul alături de persoanele dragi din viața lui. Grijuliu și tandruși, își oferă toată dragostea atunci când e într-o relație.

Are și defectele, însă mai multe calități. Alături de un bărbat fecioară nimic nu-ți va lipsi pe plan sentimental pentru că te va face să te simți specială în fiecare zi.

Bărbatul CAPRICORN


Nativi acestei zodii se decid cu greu asupra femeii cu care vor să-și petreacă toată viața, însă atunci când o fac, o fac pentru totdeauna. Deși la început ți se va părea că acești bărbați sunt mult prea aventurieri și nu sunt serioși, atunci când întâlnesc persoana potrivită, se schimbă total.

Acești bărbați au un șarm aparte și femeile sunt cucerite imediat de inteligența lui. Femeile sunt atrase în special de inocența acestor nativi și în relații sunt bărbații perfecți care fac totul gândindu-se la jumătatea lor.

Bărbatul RAC:

Bărbatul rac este cel mai familist bărbat din tot zodiacul. Chiar dacă iubita sau soția lui va face ceva ce nu-i convine, o va ierta de dragul căsniciei. Acești nativi cred că dragostea și căsnicia trebuie să dureze toată viața.

Acești nativi sunt cei mai romantici bărbați din tot zodiacul și cu trecerea timpul, comportamentul lui nu se va schimba față de partenera de viață. Ba chiar va deveni și mai iubitor ca la început.

Bărbatul PEȘTI:

Bărbații născuți sub acest semn zodiacal sunt bărbații alături de care viața oricărei femei va fi una de poveste. sunt visătorii zodiacului și vor fi mereu acolo când vei avea nevoie.

Pe lângă faptul că respectă și iubește femeia de lângă el fără doar și poate, este și un tată drăgăstos. Se implică și în treburile casnice și în creșterea copilului.

Bărbatul TAUR:

De cele mai multe ori, bărbatul taur se grăbește când vine vorba de dragoste, însă atunci când dă peste o femeie care îl dă peste cap, va studia în detaliu ceea ce se întâmplă în viața lui pentru a se asigura că nu se aruncă cu capul înainte.

Bărbații taur sunt, după rac, cei mai familiști bărbați din zodiac. Întreaga lor lume se învârte în jurul familiei lor și fac totul pentru cei dragi. Dacă familia lor este fericită, atunci și eu sunt fericiți.

sursă: estisuperba.ro

În articolul

Cele 5 zodii lângă care trăiești ani fericiți până la adânci bătrâneți

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, „transformare” spectaculoasă la 54 de ani: „Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!”
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x