Cum se va schimba destinul zodiilor după eclipsa de lună din 7 august. Iată care vor fi cele mai bune și cele mai proaste zile

Publicat pe 05.08.2017 la 17:57 Actualizat pe 05.08.2017 la 19:31

Eclipsa de luna aduce mari schimbari in viata nativilor.

Din 7 august, odată cu eclipsa de lună, cele 12 zodii vor trece prin mai multe schimbări. Toată luna august va fi una în care unii nativi vor trece le la o extremă la alta, vor lua decizii radicale și își vor schimba viața. Astrologii spun că luna august este una în care se întâmplă cele mai multe fenomene astrale, iar asta se va reflecta în felul în care se vor purta anumiți nativi. Așadar, iată cum vor fi afectate destinele nativilor celor 12 semne zodiacale.

Berbec

Un lider înăscut, Berbecul va fi în atenția tuturor după eclipsa de lună din 7 august. Toți vor fi cu ochii pe acești nativi și vor aștepta ca Berbecul să le spună ce au de făcut. Nu forțați nota cu ordinele! Pe 12 august, când Marte și Mercur vor fi retrograde, este un moment potrivit să recalibrați, să stați jos și să vă odihniți pentru restul verii. Aveți grijă atunci când acceptați date sau întâlniri noi - reprogramarea acestora pentru luna septembrie vă poate ajuta să evitați unele dureri de cap majore. Pe 21 august, noua lună și eclipsa de soare infuzează Berbecii cu energie puternică.

Zile benefice: 19, 20, 26

Zile nefaste: 14, 28

Taur

O nouă oportunitate de angajare poate apărea în următoarele câteva săptămâni, dar înainte de a vă arunca cu capul înainte, asigurați-vă că este ceea ce doriți. Pe 11 august veți simți gustul amar al trădării în iubire. Luna nouă și eclipsa de soare din 21 august aduc un plus în viața de familie, dar și în ceea ce ține de casă. Vei deschide o filă nouă în viață. Lucrurile mari sunt pe cale să se întâmple!

Zile benefice: 9, 10, 19

Zile nefaste: 1, 16

Gemeni

Te-ai simțit neliniștit și nemulțumit, iar sentimentele astea se intensifică în săptămâna eclipsei de lună. În loc să încerci să faci totul, mai bine concentrează-te asupra unui lucru, cel mult două. Din 12 august, când Mercur devine retrograd pe 12 august, vei avea mi mult timp pentru prieteni. Planetele spun că ai nevoie de iubire mai mult ca niciodată.

Zile benefice: 4, 11, 26

Zile nefaste: 28, 30

Rac

După eclipsa de lună din 7 august, începi să simți tensiuni în jurul tău. Respiră profund și vă concentrează-te asupra ta și a ceea ce poți controla. Din 18 august, lucrurile încep să se așeze mai bine pentru tine. Apoi, pe măsură ce luna nouă și eclipsa totală a soarelui te luminează, vei avea o grămadă de beneficii financiare și materiale. Din 21 august, se pot întâmpla lucruri mari cu contul tău bancar.

Zile benefice: 9, 11, 25

Zile nefaste: 4, 13

Leu

Dragostea se învârte în jurul tău, dar luna plină și eclipsa lunară de pe 7 august fac dificilă descoperirea pașilor următori în dragoste. Persoana din viața ta poate să nu-ți spună adevărul complet, nu pentru că vrea să mintă, ci pentru că nu vrea să te dezamăgesc. Sinceritatea și onestitatea deschid calea către ceea ce aveți nevoie. Pe 21 august, luna nouă și eclipsa totală a soarelui îți oferă o oportunitate de a evolua într-o versiune mai bună a ta.

Zile benefice: 10, 13, 21

Zile nefaste: 5, 20

Fecioara

Te-ai concentrat pe toată lumea, dar pe tine, în această vară, te-ai pus pe ultimul loc. Totul se oprește în această lună, când luna plină și eclipsa lunară de pe 7 august te roagă să te pui pe primul loc. Pentru că este planeta ta nativă, Mercur retrograd din 12 august îți aduce prospertate. Manifestă-ți energia și du-te după ceea ce vrei în dragoste, în cariera ta și în viață! Luna nouă și eclipsa totală a soarelui din 21 august îți întăresc hotărârea. Acum este momentul să trăiești pe picior mare. O descoperire karmică se va dezvălui.

Zile benefice: 4, 11, 31

Zile nefaste: 5, 28

Balanța

După eclipsa din 7 august începi să te concentrezi pe tine însuți și cel mai bun mod de a te bucura de lună este să-ți urmezi instinctul. Pe măsură ce luna nouă și eclipsa totală a soarelui favorizează sectorul social pe 21 august, apar frământări interioare. Este timpul să te întrebi ce vrei cu adevărat de la viață. Pe 25 august, când Venus intră în leu, și poți avea aparte de finaluri neșteptate. Fie că este vorba despre o excursie spontană sau despre o oportunitate unică de angajare. Spune DA.

Standout Days: 11, 24, 27


Challenging Days: 15, 17

Scorpion

Pe 7 august, luna plină și eclipsa lunară te luminează în sectorul casă. Eclipsa soarelui din 21 august te împinge într-o poziție de lider la locul de muncă. Acest lucru va avea repercusiuni de lungă durată, așa că fă un plan strategic.

Zile benefice: 12, 20, 22

Zile nefaste: 4, 28

Săgetător

Eclipsa de lună îți creează terenul porpice pentru o aventură. Înainte de a spune da, asigură-te că finanțele sunt în ordine și totul este bine la locul de muncă. Călătoria și aventura se află în sectorul tău în zilele care aduc luna nouă și eclipsa soarelui din 21 august. Pe măsură ce luna se conectează pe Jupiter, pe 25 august, norocul este de partea ta. Vei fi foarte mulțumiți de modul în care lucrurile se vor derula.

zile benefice: 3, 13, 25

Zile nefaste: 9, 18

Capricorn

După eclipsa din 7 august, sectorul financiar se va revigora. Acum este momentul să iei decizii de lungă durată. Pe 12 august, înainte ca Mercursă devină retrograd, este un moment favorabil să acționezi repede pentru a obține ceea ce dorești. Pe 21 august, noua lună și eclipsa totală a soarelui vor scoate în evidență o problemă care te-a frământat de ceva vreme. Acum este momentul să iei efectiv măsuri.

Zile benefice: 3, 5, 27

Zile nefaste: 12, 20

Vărsător

După 7 august, emoțiile și tensiunile se desfășoară la un nivel ridicat, iar sinceritatea este cheia. Pe măsură ce luna nouă se ridică pe 21 august, dragostea este în mintea ta și ar fi bine să te lași cuprins de ea. Ascultă-ți vocea interioară! Vei fi surprins cât de multe lucruri bune ți se vor întâmpla!

Zile benefice: 2, 8, 19

Zile nefaste: 6, 30

Pești

Emoțiile ating cote maxime pe 7 august, ceea ce te face să te simți și mai sensibil decât de obicei. Ai nevoie de ceva timp pentru a-ți da un moment de respiro pentru a evita simțirea copleșită. Pe 11 august, Neptun aduce un mesaj din Univers. Vine de la un prieten și poate că nu este ceea ce vrei să auzi. Ascultă și nu reacționa imediat - totul se va clarifica până la sfârșitul lunii.

Zile benefice: 4, 9, 18

Zile nefaste: 2, 24

În articolul

Cum se va schimba destinul zodiilor după eclipsa de lună din 7 august. Iată care vor fi cele mai bune și cele mai proaste zile

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 24 aprilie 2024. Berbecii fac schimbări majore în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
a1.ro
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
HelloTaste.ro
Tocăniță de post cu ciuperci, o rețetă simplă și delicioasă
Catine
Semne că ai mare nevoie să te tunzi. Nu sunt cele la care te gândești în mod normal
useit.ro
La ce folosește mânerul din plafonul mașinii, de fapt. Unii șoferi află abia acum adevărul
as.ro
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea „Stăpânului Moldovei”
MediCOOL
Beneficiile consumului de mentă. De ce să o incluzi în dieta ta
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Beneficiile cititului împreună cu copilul. Activitatea îi poate îmbunătăți performanțele școlare
MediCOOL
Tratament pentru acneea hormonală. Care e cea mai eficientă rutină
HelloTaste
Mousse de ciocolată cu fructe de pădure. Rețetă delicioasă, din doar 3 ingrediente
x