Fecioară: E timpul să pui capăt unor compromisuri, pentru a-ți recâștiga libertatea și puterea interioară

Publicat pe 11.07.2017 la 08:22 Actualizat pe 11.07.2017 la 08:44

Astrologii au realizat previziunile zilei de 11 iulie. Afla din materialul urmator ce ti-au pregatit astrele.

Berbec

Toate tensiunile se pot dizolva, dacă te folosești de creativitate, în loc de încrâncenare. Luna intră în Vărsător și îți deschide apetitul pentru întâlniri cu prieteni, pentru socializare și împărtășiri. Atenție la ideile și viziunile noi, primite în astfel de contexte.

Taur

Pentru tine, această zi aduce necesitatea evaluării unor scopuri, dorințe, convingeri. Ceva e nevoie să fie schimbat în mintea și percepția ta, urmând ca apoi să se schimbe și circumstanțele. În plus, această zi vine cu inspirația necesară și cu elemente de noutate și surpriză în zonă carierei.

Gemeni

Încă te gândești la soluții de conservare a resurselor materiale și de echilibrare a situației financiare. Probabil sunt necesare niște măsuri drastice, fie pentru a opri niște pierderi, fie pentru a spori câștigurile. Evită să te grăbești în luarea deciziilor și așteaptă inspirația care va veni spre seară.

Rac

Atenția ta este îndreptată în mod prioritar spre tot ce înseamnă relații, parteneriate, contracte. Sunt zile importante pentru tine, care pot da direcția pentru o lungă perioadă, în zonă afacerilor dar și în ce privește angajamentul față de un partener de cuplu. Claritatea e tot mai prezentă, așa că acum pot face pașii corecți pentru tine.

Leu

Pentru tine sunt importante rezultatele muncii precum și eficiența în tot ce faci. Astfel, ziua de astăzi poate fi dedicată, în mare parte, regândirii unei structuri, reorganizării, revizuirii stilului de viață cu accent inclusiv pe sănătate. Luna în Vărsător te face să devii mai atent la imagine, la cum te văd ceilalți și la ce poți crea nou împreună cu partenerul.

Fecioară

Încă sub influența Lunii pline în Capricorn, tu ești în plin proces de clarificare, revelație și tranșare a relațiilor cu oamenii dragi din viața ta. E timpul să pui capăt unor compromisuri, pentru a-ți recâștiga libertatea și puterea interioară. E timpul, de asemenea, să recunoști cu inima, ce-ți place și te împlinește să creezi de acum încolo.

Balanta

Astăzi, locul în care ai nevoie să fii este acasă. Tot ce înseamnă pentru tine „acasa” îți poate reda conexiunea cu sufletul tău. Vrei, nu vrei, te afli într-un moment de evaluare la rece a priorităților din ultima vreme. Ai nevoie de o schimbare, poate de mai multă armonie, liniște și îngrijire personală. Iar cea mai profundă îngrijire pe care ți-o poți oferi constă în detașare de trecut.

Scorpion

Astăzi, felul în care comunici, coerența și sinceritea sunt foarte importante în tot ce faci. E posibil să ai de ordonat informații și documente, de purtat discuții tranșante sau negocieri. În mod cert, cuvântul tău are greutate și putere, așa că nu te sfii să spui ce ai de spus și să-ți susții punctul de vedere.

Săgetător

Subiectul situației financiare nu este încă epuizat, ci rămâne în prim plan. Prima parte a zilei îți cere să te gândești la o cale eficiența prin care să micșorezi cheltuielile și să crești veniturile. Se pare că aceste soluții au fost mereu în față ochilor tăi, dar doar în aceste zile le poți vedea și aplică.

Capricorn

Pentru tine, aceste zile sunt profund transformatoare. Revelațiile în urma evenimentelor la care ai asistat și a experiențelor pe care le-ai trăit în ultima vreme au declanșat o adevărată revoluție în interiorul tău. E momentul să fii mai atent la nevoile tale și nu ezită să faci ceea ce crezi tu că e sănătos și corect pentru tine.

Varsator

E bine să stai ceva mai rezervat și discret, indiferent de ceea ce vezi și auzi în jur. Acum e important să fii concentrat asupra ta, pentru că e un moment excelent de primit și decodificat mesaje subtile sau de înțeles o serie de lucruri din viață ta, la un nivel mai profund. Luna în zodia ta e de bun augur pentru expunerea unor idei.

Pești

Ești încă sub efectul revelațiilor din ultimelor zile și chiar a schimbărilor care au vizat în special anturajul și relațiile cu prietenii, dar și proiectele. E un moment de curățenie riguroasă în aceste privințe și, spre binele tău, e de preferat să fii sincer cu tine și să iei măsurile potrivite.

În articolul

Fecioară: E timpul să pui capăt unor compromisuri, pentru a-ți recâștiga libertatea și puterea interioară

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x