HOROSCOP, LUNI, 28 august | SCORPION: evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental

Publicat pe 27.08.2017 la 15:36 Actualizat pe 30.08.2017 la 10:09

Astrologii au aflat ce pregatesc astrele celor 12 zodii pentru ziua de luni, 18 august.

Astrologii au aflat ce pregatesc astrele celor 12 zodii pentru ziua de luni, 18 august. Iată ce se va întâmpla în această zi.

Berbec

Sunt momente bune pentru rezolvarea unor chestiuni financiare comune fie cu partenerul de viață, fie cu persoanele din anturajul socio-profesional. Este bine să fii la zi cu plata facturilor sau altor tipuri de datorii. Veniturile tale din munca desfășurată ți se tot rotunjesc, așa încât poți achita toate datoriile, dar și niscai mofturi pentru cei dragi.

Taur

Relațiile parteneriale sunt disonante, așa încât fii prudent. Posibil să se contureze finalul unor colaborări sau măcar schimbarea condițiilor de desfășurare a unei activități comune cu alții. Cumva jocurile în plan socio-profesional sunt realizate în umbră. Evită implicarea emoțională în treburile altora și dozează-ți eforturile în toate situațiile.

Gemeni

La serviciu este multă forfotă. Relațiile colegiale sunt anoste, de aceea evită contactele apropiate și dialogurile nefondate. Indicat este să te ocupi numai de îndatoririle tale și să nu te implici în ajutorarea altora. Sănătatea este deficitara. Selectează treburile ușoare, la nevoie roagă pe cineva de încredere să te ajute și rezervă-ți momente de odihnă.

Rac

Relațiile sentimentale te provoacă mult astăzi. Fiind preocupat cu îndatoririle tale socio-profesionale, persoana iubită sau copiii îți duc lipsa demultă vreme. Acordă-le momentele necesare, fie pentru discuții, fie pentru a participa alături de ei la activități recreative. Pe de altă parte, gândește-te și la abordarea unui hobby drag sufletului tău.

Leu

Minunat ar fi să te preocupi îndeosebi de casă și familie. Cu toate că situația stă pe un bulgăre de dinamită în sfera domestică, cu puțin efort și bunăvoință poți rezolvă orice conflict. Ideile tale legate de amenajarea spațiului de locuit sau de rezolvare a unor chestiuni patrimoniale ar putea fi primite cu entuziasm de către cei dragi. Însă ține cont și de sfaturile lor.

Fecioară

Se conturează multe călătorii pe distanțe scurte în scopuri diverse. Fii prudent în discuții sau la semnarea documentelor, deoarece mentalul îți este umbrit. Este dificil să te concentrezi asupra unei acțiuni sau asupra unui subiect, de aceea nu forța nota. La nevoie cere sfatul unei persoane apropiate, de încredere.

Balanță

Banii și implicațiile lor sunt preocuparea ta majoră de astăzi. Posibil să fii nemulțumit dacă faci un bilanț al veniturilor și cheltuielilor. Există șanse să primești bani dintr-o colaborare, dar insuficienți pentru nevoile tale. Totuși, selectează-ți prioritățile și lasă mofurile deoparte. De evitat speculatiile și planurile de investiții.

Scorpion

Ești tentat să rezolvi astăzi tot ce nu ai reușit în ultima vreme. Energia vitală este fluctuantă și astfel și stările tale de spirit sunt schimbătoare. Evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental, pentru că este mai dificil să te concentrezi doar pe o singură acțiune. După-amiază, răsfață-te cu o plimbare în aer liber și cu o cină deosebită.

Săgetător

Intuiția îți este accentuată, iar emotivitatea îți poate juca feste. Fii cât mai discret, ocupă-te doar de treburi ușoare și evită spațiile aglomerate. Discuțiile tainice cu cineva de incredrere din sfera profesională îți poate lămuri multe din conflictele mocnite la serviciu. Totuși, deocamdată adună informații și pregătește un plan de acțiune.

Capricorn

Se pare că ești susținut de prieteni, dar și de persoanele din anturajul socio-profesional. Totuși, din politețe sau pur și simplu din faptul că fiecare are interesele lui, toată lumea din preajma ta va vorbi banalităti. De aceea fii prudent și evită să te lași impresionat de reacțiile sau spusele altora. După-amiază, retrage-te într-un loc liniștit și meditează la lume și viață.

Vărsător

Ești destul de solicitat la serviciu, dar și acasă, cei dragi așteaptă mult de la tine. O întrunire cu șefii sau un dialog cu un reprezentat oficial te poate pune pe gânduri vizavi de poziția ta în cadrul locului de muncă. Dacă ți se vor încredința sarcini de lucru noi, fii prudent și anlizeaza-le pe îndelete. A doua parte a zilei, rezerv-o pentru casă și familie.

Pești

Este o zi în care multe tipare mentale au șanse de schimbare. Dialogurile cu persoane deosebite, posibil din mediul profesional în care activezi, îți vor aduce noutăți în mod special pe zonă financiară. Sfaturile și îndemnurile primite te vor ajuta să găsești variante noi de câștig, fie prin abordarea altor activități la serviciu, fie pur și simplu orientându-te către o altă profesie.

În articolul

HOROSCOP, LUNI, 28 august | SCORPION: evită treburile care necesită mult efort fizic sau mental

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x