Horoscopul zilei, joi, 9 noiembrie. LEU: ai grijă de sănătatea ta, poți ajunge pe mâna medicilor

Publicat pe 08.11.2017 la 15:30 Actualizat pe 10.11.2017 la 17:11

Iata ce au pregatit astrele pentru zodia ta, pentru ziua de joi, 9 noiembrie.

Zodia Berbec

Segmentul domestic te atrage mult astăzi și bine ar fi să-ți îndrepți atenția către el fără rezerve. Chiar dacă ești solicitat mult de care mediul profesional în care activezi, controlează-ți reacțiile și rezolvă-ți treburile personale propuse. A doua parte a zilei îți aduce reuniuni familiale cu cei dragi, discuții importante privind bunurile patrimoniale și planuri interesante de viitor, cu scopul de a-ți vizita rudele.

Zodia Taur

Sunt posibile multe drumuri pe distanțe scurte, fie pentru a rezolva chestiuni personale, fie pentru a vizită persoanele dragi din anturajul apropiat. Emotivitatea este accentuată, iar gândirea urmează firul emoțiilor și mai puțin rațiunea. Neplăceri vin dinspre segmentul profesional, pentru că un șef te poate solicita pentru treburi personale. Cu puțină bunăvoință te vei descurca excelent.

Zodia Gemeni

Se întrezăresc noutăți la capitolul financiar, segmentul venituri din munca desfășurată la un loc de muncă. S-ar putea să primești sume de bani restanțe, prime sau informații deosebite legate atât de salarizare, cât și de condițiile de muncă. Este bine să te mulțumești deocamdată cu ceea ce ai, pentru că există o mare vulnerabilizare pe locul de muncă, poziția ta la serviciu și relațiile cu șefii.

Zodia Rac

Ești în vervă astăzi și dornic de schimbare, noutate, progres. Pentru că relațiile cu ceilalți sunt tensionate este bine să fii prudent și să eviți luarea deciziilor importante. Mentalul este marcat de vulnerabilitate și este posibil să vezi lucrurile eronat. Cel mai bine ar fi să te ocupi de treburi personale, să te relaxezi în aer liber alături de persoane dragi și de încredere. Seară îți aduce revelații interesante.

Zodia Leu

Se pare că plănuiești în taină să faci modificări serioase la segmentul financiar comun cu alții. Însă, perioada actuală este potrivită mai mult odihnei și vacanțelor petrecute alături de cei dragi. Se pot activa afecțiuni ale sistemului circulator sau a altor sisteme, care să te ducă la medic sau chiar la inteventii deosebite. Îngrijește-te pe îndelete și la nevoie cere sfatul specialiștilor în sănătate.

Zodia Fecioară

Îndatoririle profesionale și relațiile cu mediul profesional în care activezi sunt tensionate, solicitându-te mult. De aceea fii prudent în toate. Cineva te poate sfătui de bine vizavi de planurile de viitor, mai ales în privința locului de muncă. Îndemnurile de a-ți găsi altceva de lucru sau de a-ți îmbunătăți competențele profesionale prin abordarea unui curs ar trebui luate în considerare.

Zodia Balanță

Te vei simți astăzi o mică vedetă, pe scena mare a vieții. Mulți vor dori să vorbească cu tine, să îți ceară sfaturile sau să te coopteze în diverse acțiuni profesionale mai mult sau mai puțin folositoare ție. Alege-ți cu grijă vorbele, gesturile și persoanele cărora le acorzi încredere. Cineva investit cu funcții importante te va observa atent și, la momentul potrivit, îți va aprecia aptitudinile sociale.

Zodia Scorpion

În primele ore ale zilei sunt momente excelente pentru a te desprinde de cotidian și a studia însemnătatea evenimentelor în care ești implicat. Chiar dacă ești solicitat pentru treburi mărunte de către partenerul de viață sau colegii de muncă, în paralel poți vedea dincolo de planul material. Revelațiile de astăzi îți vor fi de mare folos, întrucât te ajută să abordezi viața de pe alte coordonate.

Zodia Săgetător

Ar fi bine să eviți provocările venite dinspre segmentul profesional. Traversezi o perioadă lungă, în care cu greu poți suportă să fii condus de către alții. Inovațiile, ideile excelente pe care le ai destul de frecvent pot fi respinse la prima vedere, însă vei vedea că foarte curând ele vor fi îmbrățișate de toată lumea. Ai răbdare, detașează-te de zumzetul străzii și bucură-te de tot ce te înconjoară!

Zodia Capricorn

Ar fi minunat dacă ți-ai lua câteva zile libere și, alături de cei dragi, ai petrece o mică vacanță. Este o perioadă în care energia vitală oscilează mult, existând riscul că orice efort sau dispută să te obosească fără rost. Provocările sunt frecvente, unele cu bune intenții, de aceea fii prudent și controlează-ți reacțiile. Membrii familiei îți sunt alături necondiționat, așa încât bazează-te pe ei cu încredere.

Zodia Vărsător

Ziua te predispune la muncă de detaliu și activități care necesită atenție sporită. Posibil să te plictisească ceea ce ai de făcut, dar este bine să te concentrezi și să rezolvi totul. Altfel există riscul că în zilele următoare, când vine weekend-ul să te aglomerezi cu treburi restante ce nu mai suportă amânare. Bazează-te numai pe tine, pentru că în aparență vor mulți să te ajute, dar este doar o aparență.

Zodia Pești

Te poți bucura de compania persoanei iubite, a copiilor sau a persoanelor care împărtășesc același hobby-uri cu tine. Niscai neplăceri pot apărea fie de la bani, cheltuieli comune cu aceste persoane, fie de la unii care te invidiază pentru reușitele tale. Fii prudent, discret și nu îți divulga părerile sau intențiile de viitor. Folosește această zi pentru distracții, planuri de vacanță sau discuții amicale.

În articolul

Horoscopul zilei, joi, 9 noiembrie. LEU: ai grijă de sănătatea ta, poți ajunge pe mâna medicilor

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ciprian a refuzat să plătească 24.000 de euro meşterilor şi îşi renovează singur garsoniera din Cluj. Cât îl costă acum
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
Decizia pe care au luat-o Andreea Bălan şi fostul ei soţ, la mai bine de doi ani de la divorţ! Cântăreaţa a dezvăluit totul!
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x