HOROSCOP 1 februarie - RAC: Interesantă zi, pentru tine, la capitolul carieră

Publicat pe 01.02.2017 la 00:51 Actualizat pe 01.02.2017 la 00:57

Specialistii au realizat previziunile astrale pentru 1 februarie.

Specialiștii au realizat principalele previziuni astrale pentru ziua de 1 februarie. Află din materialul următor cum îți va merge astăzi!

Berbec
Beneficiezi de multă energie, așa încât bine este să te ocupi pe îndelete de treburile tale. Combativitatea este la cote înalte. Fii prudent, încearcă să eviți conflictele și alternează muncă cu odihna. Atenție la sănătatea întregului organism! Dozează-ți eforturile și nu pune la suflet chiar totul. Spre seară pot apărea probleme legate de bani. Verifică-ți bugetul de venituri și cheltuieli.

Taur
Astăzi, pentru ține astrele îți recomanda să fii cât mai retras. Sufletul tău are nevoie de odihnă și introspecție. Sunt posibile stări neplăcute, dar evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil. S-ar putea să descoperi diverse lucruri tăinuite demult, legate de colegii de serviciu. Încearcă să nu dai frâu liber primului impuls de a rupe relații vechi. În a două parte a zilei te vei simți mai bine, însă ocupă-te doar de treburile ușoare.

Gemeni
Prietenii și protectorii sunt subiectele tale favorite de astăzi. Se pare că primești multă sustinere din partea acestora, dar ți se și cere un fel de plată. Unele relații mai vechi se pot strica definitiv. Evită conflictele, comunică strictul necesar și discerne cu atenție ce relații dorești să păstrezi în continuare în viață ta. Poți afla informații neplăcute legate de cineva pe care îl considerai prietenul tău de suflet. Nu lua de bun chiar tot ce ți se spune.

Rac
Interesantă zi, pentru tine, la capitolul carieră. Sunt posibile discuții contradictorii cu un șef, de aceea fii prudent și ascultă cu atenție ce ți se spune. Există varianta îmbunătățirii statutului social sau, funcție de caz, pot apărea și neplăceri. Familia îți este alături, dar nu cum ai dori tu. Bine ar fi să găsești un echilibru între activitățile sociale și treburile gospodărești. Gândirea și comunicarea îți sunt umbrite, așa încât folosește dictonul tăcerea este de aur.

Leu
Tu poți aborda astăzi relațiile cu străinătatea și studiile pe termen lung. Demersurile pentru călătoriile în afară granițelor țării pot cunoaște turnuri neașteptate. Dacă ești nevoit să călătorești, verifică atent toate detaliile și pleacă doar dacă este absolut necesar. Gândirea și comunicarea sunt defectuoase, așa încât evită semnarea actelor, examenele și interviurile importante. Pe de altă parte, dorință de rafinare sufletească îți da târcoale.

Fecioară

Astrele îți recomanda să te ocupi de chestiunile financiare. Este vorba despre banii și bunurile în comun cu ceilalți. Ai avea succes în achitarea taxelor, impozitelor sau datoriilor de orice fel. Totuși, fii prudent, întrucât discordia se află în acest sector de viață și activitate și îți poate creă neplăceri greu de estimat și controlat. Tentația de a profită de avutul altora este destul de mare, însă nu este recomandabil.

Citește aici continuarea previziunilor astrale!

În articolul

HOROSCOP 1 februarie - RAC: Interesantă zi, pentru tine, la capitolul carieră

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 aprilie 2024. Vărsătorii au probleme din cauza banilor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Nu te mai satură Dumnezeu! Te ia dracu!". Copilă de 13 ani, călcată în picioare de două adolescente, în Roman. Martorii, amuzați copios
a1.ro
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor fi nevoite să renunțe în luna mai 2024
HelloTaste.ro
Trei rețete de ouă umplute, perfecte pentru un platou festiv
Catine
Zodii care nu pot renunța la trecut. Nativii care aleg să trăiască din amintiri
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Care este singurul „moment de desfătare” al soţiei lui Dan Şucu. Diana Şucu a recunoscut totul: „Asta e rutina!”
MediCOOL
Hernia inghinală. Ce este, cauze, simptome și tratament
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cum poți ajuta copilul să treacă peste pierderea dinților de lapte. Sfaturi utile pentru orice părinte
MediCOOL
Băuturi bogate în potasiu. Cum îți pot completa dieta
HelloTaste
Pască pufoasă fără aluat. Cea mai simplă rețetă pentru Paște
x