Horoscop 1 februarie 2018. Două dintre zodii trebuie să evite consultațiile medicale! Motivul?

Publicat pe 31.01.2018 la 14:12 Actualizat pe 31.01.2018 la 14:26

La horoscopul zilei de 1 februarie 2018, spune ca unii nativi trec printr-o perioadă a schimbarilor, in timp ce altii trebuie sa evite consultatiile medicale.

Pentru unii nativi, 1 februarie 2018 este o zi a începuturilor. În carieră, în relațiile intime sau cu prietenii. Citește horoscopul pentru zodia ta și vezi cum îți va merge în prima zi a lunii februarie.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Berbec

Relațiile sentimentale sunt subiectele principale ale acestei zile. Primești imbolduri pentru a-ți pune ordine în relația cu cineva drag. Ori te hotărăști să închei o relație, ori vei dori să o oficializezi. Discerne cu prudență, pentru că hotărârile luate acum va trebui să le duci la bun sfârșit. Sunt posibile și discuții contradictorii sau schimbări de atitudine în relația părinte-copil. Spre seară, recomandată este o petrecere alături de cei dragi.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Taur

O zi excelentă pentru tine, deoarece ai mult spor și noroc la treburile gospodărești. Se întrezăresc schimbări majore în spațial locativ și în relațiile familiale. Poți face curățenii generale, reamenajări de decor sau chiar te poți gândi la achiziționarea unei noi locuințe sau a unui teren. Pe de altă parte fii atent la sănătatea și problemele unui membru al familiei. Sunt posibile dialoguri aprinse, dar ai răbdare și ascultă și părerile celorlalți.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Gemeni

Astăzi s-ar putea să faci un drum important. Fie este vorba despre o problemă de familie, fie va trebui să te ocupi de un curs. Relațiile cu rudele și prietenii apropiați pot cunoaște turnuri deosebite. Provocarea momentului vizează sferă comunicării și a relațiilor cu cei apropiați. Poate ar fi bine să te îndepărtezi de unii prieteni pentru a face loc altora noi, mult mai de folos ție în această etapă de viață.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Rac

Aspectele financiare te preocupa înteaga zi. Se conturează schimbări la capitolul bani și bunuri materiale. Poți primi cadouri surpriză, recompense sau vești legate de salariul primit de la un loc de muncă. Tentația cheltuielilor extravagante este la cote înalte. Fii prudent și verifică în permanență situația bugetului de venituri și cheltuieli. Energia vitală este scăzută, așa încât odihnește-te mai mult și lasă grijile deoparte.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Leu

Zi foarte dinamică pentru tine. Simți o mare dorință de a schimba totul în jurul tău. Bine ar fi să începi cu propria ta persoană și cu modul de relaționare cu cei din jur. Relațiile cu ceilalți sunt provocatoare. Încearcă să găsești un echilibru între ce îți dorești tu și ce îți oferă ceilalți. S-ar putea să decizi să te retragi dintr-un proiect sau o relație mai veche. Fii prudent și evită hotărârile de moment.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Fecioară

Energia zilei te îndeamnă la introspecție și retragere din forfota vieții. Sănătatea fluctuează mult, așa încât fii prudent și ocupă-te doar de activitățile de rutină. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale. S-ar putea să descoperi multe nereguli în relațiile colegiale, însă de data asta fii doar observator și nu răspunde la provocări. Spre seară fă o plimbare în aer liber și odihnește-te mai mult.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Balanță

Apar situații minunate în sfera prietenilor. Vei fi tentat să-ți reconfigurezi toate tipurile de relații. Unele relații se pot sfârși, dar altele noi pot apărea la orizont. Încearcă să discerni cu atenție ce oameni mai pastrazi alături de tine. S-ar putea ca un protector să își retragă ajutorul care ți l-a oferit până acum. În a doua parte a zilei, persoana iubită îți poate oferi surprize interesante.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Scorpion

Astăzi ești în vizorul șefilor. Sunt posibile răsturnări de situație în carieră, însă toate sunt de bun augur. Se conturează o nouă etapă în ceea ce privește statutul tău social. Chiar dacă pe moment apar neplăceri, ia aminte la ce îți reproșează ceilalți și alcătuiește-ți noi planuri de acțiune. În a doua parte a zilei, o reuniune cu membii familiei te poate ajuta mult.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Săgetător

Interesantă zi pentru tine la capitolul relații cu străinătatea. Sunt posibile călătorii în afară granițelor țării pentru studii sau de agrement. Totuși, restricțiile se mențin în acest segment de viață, așa încât fii prudent și ai răbdare. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte. Programează-ți activități culturale, vizite în locuri sfinte sau plimbări în aer liber.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Capricorn

Se pare că astăzi îți surâde norocul la banii și bunurile altora. Ori primești un cadou spectaculos, ori o sumă de bani necesară nevoilor tale actuale. Pe de altă parte, sunt momente bune de a-ți achita datoriile de orice fel. Verifică pe îndelete documentele financiare sau cele specifice bunurilor. S-ar putea să descopri nereguli, dar se pot remedia. Spre seară lasă grijile deoparte și ocupă-te de cele spirituale.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Vărsător

Ziua îți aduce în atenție relațiile parteneriale și colaborarile. Este posibilă o discuție decisivă cu partenerul de viață. Fii prudent și nu da frâu liber emoțiilor momentane. În cazul proiectelor s-ar putea că o etapă să se finalizeze sau să înceapă altă nouă. Cuvântul de ordine al zilei va fi schimbarea în tot ce ține de ceilalți. Spre seară detașează-te de cotidian și alcătuiește-ți noi planuri de viitor.

Horoscop 01 februarie 2018 Zodia Pești

Activitățile de la serviciu sunt prioritare pentru ține astăzi. Ești hotărât să-ți schimbi atitudinea față de muncă și implicațiile acesteia, însă acționează cu prudență. Provocări profesionale interesante. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Evită pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirugicale! După-amiază fă o plimbare în aer liber și odihnește-te.

În articolul

Horoscop 1 februarie 2018. Două dintre zodii trebuie să evite consultațiile medicale! Motivul?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 27 aprilie 2024. Gemenii traversează o perioadă plină de agitație. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Cum poţi verifica dacă peştele din magazinele alimentare este proaspăt. Semnele de care trebuie să te fereşti
a1.ro
Cum l-a cucerit Yasmine pe Pepe și cum gestionează ei tensiunile din căsnicie. Artistul nu mai visa la o relație după divorț
HelloTaste.ro
Cu ce se ung cozonacii ca să iasă lucioși și perfect rumeniți. Secrete pentru un cozonac aspectuos
Catine
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
useit.ro
Cosmonautul abandonat în spațiu. De ce au refuzat oficialii ruși să îl aducă înapoi pe Pământ pe Sergei Krikalev
as.ro
„Îndrăgostită!” Cum îşi răsfaţă Arpad Paszkany iubita cu 24 de ani mai tânără! Antonela, apariţie răvăşitoare în costum de baie
MediCOOL
Ce este hernia ombilicală. Cauze, evoluție și tratamente
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
7 semne că ai crescut cu părinți imaturi emoțional
MediCOOL
Beneficiile uleiurilor esențiale. Ce efecte pot avea asupra sănătății tale
HelloTaste
Friptură fragedă de curcan la cuptor. Rețeta perfectă pentru masa de Paște
x