Horoscop 1 MAI - Gemeni: Cheltuieli noi, venituri noi! Staţi foarte bine la capitolul finanţe deoarece apar noi surse de câştig!

Publicat pe 30.04.2017 la 09:20 Actualizat pe 30.04.2017 la 09:27

Ce nativi vor avea un 1 Mai fericit?

Berbec

Ziua este importanta pentru activitatile casnice si pentru relatiile cu membrii familiei. Ai succes in treburi care presupun infrumusetarea spatiului de locuit, in dezbateri pe tema sfatuirii unui membru al familiei pentru a-si imbunatati sanatatea, infatisarea sau relatia cu altcineva. Iti este apreciat efortul implicarii in problemele celor dragi si felul in care trebăluiești de zor prin casa sau pentru casa. Spre seara aduna-ti familia la o masa festivă.

Taur

Multe gânduri năvălesc astazi în mintea ta, iar unele in mod repetat. Chiar si anumite fragmente din discutiile cu ceilalti se pot repeta frecvent pe parcursul intregii zile. Bine este sa recunosti si sa retii ce anume se repeta, atât gânduri, vorbe, cat si persoanele implicate in aceste discutii. Sunt momente excelente de a învăța câte ceva si din cea mai banală întâmplare. Spre seara te vei linisti si vei reusi sa descifrezi mesajele zilei.

Gemeni

Se intrezaresc cheltuieli atat pentru confortul tau personal, cat si pentru a rezolva diverse pentru casă și familie. Chiar daca bugetul disponibil este limitat deocamdata, ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate. Posibil să-ți crească veniturile din activitatea profesionala desfasurata la un loc de munca. In a doua parte a zilei sunt momente bune de a te rasfata cu o iesire in oras alaturi de cineva drag si de incredere.

Rac

Esti nostalgic si foarte usor poti intra in polemici cu oricine iti iese in cale. Starile tale de spirit fluctueaza si astfel ba esti prea vorbăreț, ba te retragi în carapace. Prietenii iti sunt alaturi, iar simpla lor prezenta iti poate aduce liniște, siguranță si chiar dorinta de a te implica, alaturi de ei, in activitati diverse. Cel mai bine ar fi să-ți consumi energia in treburi personale si acelea alese cu grija. Propune-ti directii noi de urmat in cariera profesionala, dar si in plan personal.

Leu

Ar fi minunat daca ai reusi astazi sa te ocupi numai de treburi usoare si in mod discret. Ziua este favorabila meditatiei in locuri sfinte, dialogului interior si analizării vieții tale. Revelațiile vor veni in avalanșă, fapt pentru care este bine să le notezi într-un jurnal personal. Astfel vei gasi explicațiile pe care le tot cauți de ceva vreme, mai ales in privinta modului in care ființa ta interioară are nevoie sa se restructureze. Odihneste-te si adopta o dieta de sezon!

Fecioară

Ziua iti aduce discutii importante cu prietenii, dar si cu persoanele din anturajul profesional. Cu unii vei planifica excursii indepartate, in locuri incarcate de istorie. Cu altii vei aborda teme filozofice. Invata de la fiecare cate ceva si accepta si ideile sau părerile altora. Posibil sa primesti niscai dojeni din partea celor apropiați, pentru ca probabil insiști cu anumite idei depășite. Detașează-te de toate si ascultă-ți mai mult vocea interioara!

Citeşte mai departe aici!

În articolul

Horoscop 1 MAI - Gemeni: Cheltuieli noi, venituri noi! Staţi foarte bine la capitolul finanţe deoarece apar noi surse de câştig!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x