Horoscop 10.02.2017: - Gemeni: atenţie la ieşirile necontrolate şi puseele de agresivitate

Publicat pe 10.02.2017 la 08:19 Actualizat pe 10.02.2017 la 08:54

Luna Plina in Leu, efecte nebanuite asupra nativilor.

Berbec

Luna Plină în Leu te poate pune astăzi față în față cu niște lipsuri pe care le conștientizezi mai mult sau mai puțin. Viață ta afectivă este direct vizată. S-ar putea să trăiești cu impresia că oferi prea mult și primești prea puțin, că iubești, dar că nu ți se răspunde cu aceeași monedă. De aceea, ar fi bine că, înainte să te apuci să împarți vina în stânga și în dreaptă, mai ales persoanei iubite și copiilor, să vezi dacă nu cumva exagerezi. E un moment bun să-ți revizuiești așteptările pe care le ai de la persoanele dragi, fără să te victimizezi. Dacă ai impresia că nu ești apreciat suficient, vezi mai întâi dacă tu ești mulțumit de tine.

Taur

Pentru ține, se pare că a sosit momentul să te rupi de niște dependențe emoționale. Poate că de mult așteptai să se rezolve de la șine niște situații, numai că, de data asta, se pare că e nevoie de o intervenție în fortă din partea ta. Luna Plină în Leu te poate indemnă să te “zbarlesti” la membrii familiei tale. Vrei să pui pe cineva la punct, vrei să scoți în evidența ceva ce nu îți convine și care trebuie schimbat degrabă. Ai grijă că, atunci când îți manifești puterea, să nu devii brutal, pentru că vei obține tocmai efectul contrar. Dacă vrei să scapi de niște obișnuințe, atunci trebuie să faci tu primul pas, fără să pui presiune pe cei dragi.

Gemeni

Atenție astăzi la temperament și la ieșirile necontrolate! Agresivitatea verbală ar putea fi pentru ține modul prin care, inconștient, simți că îți asumi puterea și că îi faci pe ceiallti să joace după cum le cânți tu. E doar o iluzie, pentru că nu vei reuși decât să stârnești opoziția celorlalți și să dai naștere la conflicte. În acest context, este esențial să rămâi lucid, să te detașezi, să nu pui totul la suflet și să vii doar cu raționamente logice. Pentru ține, succesul în orice relație sau conversație depinde acum de modul în care pui problemă. Luna Plină în Leu te provoacă să te impui prin forță argumentelor și în niciun caz prin argumentul forței.

Rac

Luna Plină în Leu te poate pune astăzi într-o oglindă deformată. Metaforă cea mai la îndemână este cea a pisicii care se uită în oglindă și se vede leu. Așadar, astăzi poți să te confrunți cu consecințele unei aroganțe pe care ai afișat-o în ultima vreme. Dacă te-ai considerat prea bun, prea talentat, prea calificat pentru a te înjosi să faci ceva ce considerai că e sub nivelul tău, s-ar putea să îți dai seamă că lucrurile nu stau așa. Lecția pe care ți-o poate aduce acest context astral este cea a modestiei. Trebuie să vezi că orice muncă are noblețea ei și că, mai ales dacă vrei să faci bani, nu e nicio rușine să începi de jos că să ajungi sus.

Leu

Imaginea de șine poate fi astăzi în centrul preocupărilor tale. Luna Plină la ține acasă te provoacă să îți dai jos o masca și să te arăți lumii așa cum ești. Dacă, de exemplu, te-ai arătat celorlalți că fiind puternic, s-ar putea să îți arăți latură vunerabila. Dacă ai lăsat impresia că nu-ți păsa, s-ar putea că ceilalți să constate o sensibilitate rănită. Prin urmare, este bine să fii sincer cu ține și să nu pretinzi că ești altceva decât ești. Lasă-i pe ceilalți să te vadă în splendoarea complexității tale, fără să te îmbraci în orgoliu și să intri într-un joc al măștilor. Dacă ai curaj să coborî de pe soclu, atunci ceilalți vor veni cu drag spre ține pentru că, în sfârșit, le arăți că ești unul de-ai lor.

Fecioară

Dintre toate zodiile, cu Luna Plină în Leu, tu ai cel mai mare potențial de vindecare. Iar vindecarea de care poți avea acum parte depăseste limitările tale fizice. Poți trece mai ușor peste un eveniment care te-a marcat, poți ierta mai ușor pe cineva, poți să înlocuiești resentimentele cu detașare și cu acceptare. Poți ajunge acum la cauza adevărată a problemelor tale, care nu poate fi decât mentală și emotională. Dacă nu mergi pană acolo și persiști în atitudinea negativistă, s-ar putea să apăra palpitații, pentru că inimă nu te mai ascultă. Singurul remediu este să-i iubești pe ceilalți așa cum sunt și să le dăruiesti ceva punând interesul lor mai presus de tine.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro.

În articolul

Horoscop 10.02.2017: - Gemeni: atenţie la ieşirile necontrolate şi puseele de agresivitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Un japonez stabilit în România arată cât de mult a plătit pentru un coş de cumpărături în ţara lui natală
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: „M-am hotărât!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x