Horoscop 11 Aprilie: Capricorn - Asumă-ţi puterea şi autoritatea! Joci mare, câştigi mare!

Publicat pe 11.04.2017 la 08:25 Actualizat pe 11.04.2017 la 08:40

O zi favorabila schimbarilor!

Berbec

Fiind o zi marcată de Luna Plină în Balanţă, eşti direct vizat de energia uriaşă care se dezvoltă acum. Aşadar, domeniul de viaţă care se cere reconfigurat şi analizat este cel relaţional. Probabil eşti nevoit să clarifici unele relaţii din viaţa ta, indiferent dacă acestea sunt din zona profesională sau personală. Cert este că s-au acumulat tensiuni acolo, iar acum e bine să faci un pas înapoi şi să recunoşti eventualele greşeli făcute faţă de cineva apropiat. Chiar dacă această zi poate părea apăsătoare, este benefică, prin schimbările care se pot produce în interiorul tău. Însă, pentru asta e nevoie să fii atent la reacţiile celor din jur şi la felul în care te percep.

Taur

O zi destul de încordată la locul de muncă. Fie eşti copleşit de volumul de muncă, fie te confrunţi cu tot felul de întârzieri, amânări sau blocaje, fie comunicarea cu colegii este viciată. În orice caz, e nevoie să-ţi dozezi cât mai eficient energia, pentru a face faţă cu bine tuturor provocărilor care apar. E bine de ştiut că astăzi este foarte importantă cooperarea cu cei din jur şi capacitatea ta de a fi clar în ceea ce transmiţi mai departe. Cu alte cuvinte, ar fi bine să-ţi asumi greşelile care se strecoară pe parcursul desfăşurării activităţii lucrative. În plus, este o zi care, prin starea fizică nu tocmai grozavă, doreşte parcă să-ţi atragă atenţia că e timpul să ai mai multă grijă de tine.

Gemeni

Este posibil ca ziua de astăzi să accentueze nişte tensiuni existente în relaţia sentimentală sau în relaţia cu o altă persoană dragă. Practic, nemulţumirile tale se referă la atenţia insuficientă pe care o primeşti şi la o serie de aşteptări pe care le ai de la ceilalţi şi care acum sunt blocate. Totuşi, astăzi ai şansa să conştietizezi care sunt schimbările pe care le poţi face, astfel încât să te simţi mai liber în acele relaţii. Poate fi vorba despre a renunţa la posesivitate şi control. Pe de de altă parte, Luna Plină de astăzi ar putea să-ţi stimuleze dorinţa de libertate şi de exprimare creativă, aşa că se pot dizolva şi unele blocaje interioare care te-au oprit până acum să iniţiezi un anume proiect.

Rac

Luna Plină de astăzi activează, în cazul tău, zona sufletului şi zona carierei. Având în vedere că se dezvoltă o cantitate foarte mare de energie, este posibil ca acum să ai curajul necesar pentru a iniţia unele schimbări cu impact important asupra rolului tău social şi statutului social. Practic, astăzi poţi conştientiza mult mai uşor ce-ţi place să faci, care este drumul care te reprezintă cel mai bine, dar şi care sunt inhibiţiile care te-au oprit până acum. Sentimentul pregnant este unul de eliberare din propriile constrângeri mentale, de depăşire a temerilor.

Leu

În ce te priveşte, Luna Plină de pe axa Berbec- Balanţă activează zona comunicării, călătoriilor, schimbului de informaţii, demersurilor administrative. S-ar putea ca ziua să fie destul de agitată la nivel de comunicare. Poate că ai multe mesaje de transmis, ajung multe informaţii la tine, sau e nevoie să te ocupi de ordonarea unor documente. Pe de altă parte, ziua de astăzi, prin provocările pe care le aduce (uşoare tensiuni în relaţiile cu cei din jur) te conştientizează asupra schimbărilor pe care e necesar să le faci, pentru a fi mai eficient şi a te face mai uşor înţeles de cei din jur. Deplasările necesită prudenţă.

Fecioară

Este o zi importantă pentru tine. O singură dată pe an ai parte de aspectul de Lună Plină în zona banilor, posesiunilor, acumulărilor materiale. Este posibil ca acest moment să fie unul revelator, mai ales dacă în această perioadă te-ai concentrat, în principal, asupra succesului financiar. Acum poţi vedea foarte clar ce calităţi poţi exploata la tine, ce talente ai şi pe ce te poţi baza în continuare, pentru a ieşi dintr-un impas, dar şi pentru a atrage abundenţa în viaţa ta, indiferent de domeniul vizat. Aşadar, este un moment în care eşti invitat să-ti cultivi încrederea în tine, stima de sine. De asemenea, poţi identifica noi culoare de acţiune şi noi metode de lucru, care vor putea fi puse în aplicare doar asumându-ţi unele eforturi.

Balanţă

Eşti printre primii vizaţi de aspectul de Luna Plină, acesta având loc în Balanţă. Aşadar, este posibil ca astăzi să fii ceva mai expansiv şi mai dispus să acorzi atenţie celor din jur. Nevoia de socializare este foarte intensă, astfel că devine importantă şi imaginea ta, dar şi felul în care te percep şi te văd ceilalţi. Dacă eşti atent la ce îţi transmit cei din jur, dacă eşti receptiv la remarcile pe care le fac la adresa ta, vei putea realiza ce e de schimbat în modul de a relaţiona cu exteriorul. S-ar putea să-ţi dai seama că până acum ai pus mult prea mare preţ pe părerile altora, ţi-a fost teamă să nu dezamăgeşti sau să nu fii judecat.

Scorpion

Pe de o parte, Luna Plină de astăzi îţi poate atrage atenţia asupra unor probleme de sănătate pe care nu le-ai tratat corespunzător sau asupra unui stil de viaţă care necesită a fi schimbat. Pe de altă parte, poţi realiza că e momentul să faci schimbări fundamentale în cadrul echipei cu care lucrezi, în ce priveşte atitudinea ta, modul de lucru sau de comunicare. Ziua aceasta este potrivită pentru a observa de pe mergine, detaşat, tabloul de ansamblu al rezultatelor tale din prezent, atât în plan profesional cât şi personal. Astfel, poţi găsi soluţiile cele mai bune pentru a-ţi creşte performanţele.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 11 Aprilie: Capricorn - Asumă-ţi puterea şi autoritatea! Joci mare, câştigi mare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Enrique Iglesias a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un clip video cu Ramona Olaru și cu magicianul Robert Tudor
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Să-i fie ţărâna uşoară!” Vedeta mutilată cu ciocanul de soţul ei, mesaj şocant despre tatăl celor două fete ale sale!
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x