Horoscop 12 Februarie: Leu - Setează-ţi obiective măreţe, iar ele vor deveni realitate

Publicat pe 12.02.2017 la 08:25 Actualizat pe 12.02.2017 la 08:46

O zi petrecuta in sanul familiei.

Berbec

Îmbinarea utilului cu plăcutul reprezintă tema principală a acestui final de săptămână. Sunt momente bune pentru a lămuri situațiile amoroase, pentru a rezolva treburi restante și pentru a-ți creiona programul zilelor următoare. Energia vitală fluctuează mult, de aceea dozează-ți eforturile, înconjoară-te de cei dragi și evită deciziile majore. Dialogurile cu prietenii sunt de bun augur.

Taur

Zile importante pentru relațiile familiale! Sunt momente bune pentru a discuta cu membrii familiei și cu neamurile despre activități gospodărești de anvergură, despre situații patrimoniale sau despre ajutorarea unei rude aflate la ananghie. Ești tentat să te refugiezi în resposanbilitățile socio-profesionale, neglijând astfel pe cele familiale. Recomandabil este să găsești un echilibru între acestea două.

Gemeni

Un weekend cu discuții și întâlniri deosebite! Ești căutat de rude, prieteni, de cunoștințele vechi, fiind astfel nevoit să aloci timp pentru fiecare. Schimbul de informații este prețios, util și chiar amuzant pe alocuri. Talentul tău oratoric va ieși la iveală în chip plăcut, iar cei din preama ta îți vor aprecia justa valoare. Totuși ar fi bine să-ți alegi vorbele și gesturile cu grijă. Unii te pot înțelege greșit și cataloga ca atare.

Rac

Cumpărăturile sunt tentante la sfârșitul acestei săptămâni. Se pare că bugetul îți permite cheltuieli majore, dar cei din preajma ta sunt tentați la rândul lor să-ți ceară socoteală. Unii te vor sfătui de bine, iar alții vor încerca să profite de pe urma avuției tale. Discerne atent pe cine asculți și pe ce chletuiești. Duminică pot interveni discuții familiale importante pe teme patrimoniale.

Leu

Sunt momente excelente pentru a te ocupa de tine și de treburile tale personale în acest weekend. Cu toate că ești tentat să te bazezi mult pe ceilalți și pe sfaturile lor, ar fi bine să îți asculți și vocea interioară. Dialogurile cu ceilalți sunt fructuoase, aduc lămuriri și soluții bune pe termen lung. Creionează planuri noi de viitor, stabilește-ți obiective mărețe și ai încredere că se vor materializa la momentul potrivit.

Fecioară

Ești retras în aceste zile și concentrat pe propriile tale scopuri și treburi personale. Pentru că energia vitală fluctuează ar fi bine să te odihnești ceva mai mult și să te ocupi numai de treburi ușoare. Intuiția este accentuată, astfel că dialogurile interioare și cu persoanele de încredere sunt valoroase. Notează aspectele care rezonează într-un anume fel în sufletul tău, chiar dacă acum par banale sau de neînțeles clar.

Balanţă

O discuție cu un prieten sau cu cineva din anturajul profesional îți va oferi informații deosebite în aceste zile de weekend. Dincolo de subiectele cotidiene aparent banale vei găsi lămuriri și soluții minunate privitoare la relațiile și situațiile în care te afli. Evită să-ți prezinți slăbiciunile, temerile sau planurile de viitor. Este vremea ascultării vorbelor altora și a meditației pe seama celor aflate.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 12 Februarie: Leu - Setează-ţi obiective măreţe, iar ele vor deveni realitate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii care vor primi 3 tipuri noi de vouchere de la locul de muncă. Ce condiţii trebuie să îndeplinească angajaţii
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x