Horoscop 12 IULIE: Taur: Ochii lumii sunt aținitiți asupra ta. Este posiblă schimbarea locului de muncă

Publicat pe 12.07.2017 la 06:46 Actualizat pe 12.07.2017 la 06:52

Previziuni pentru fiecare zodie!

Berbec

Ziua anunta intalniri si dialoguri importante cu prietenii. Sunt posibile tensiuni pe teme financiare, insa nu fara solutii Pe de alta parte, un protector important iti va oferi informatii si sfaturi bune vizavi de plasamantele tale financiare si de banii si bunurile pe care le detii in comun cu partenerul de viata sau de afaceri.

Taur

Ochii si urechile lumii sunt atintite asupra ta, aspect care iti provoaca destula neliniste. Este posibil sa apara o schimbare in domeniul profesional in care activezi. Poate fi vorba fie de sarcini de lucru noi, fie termini o activitate inceputa mai de mult. Relatiile colegiale sunt tensionate si ar fi bine sa te tii departe de discutii aprinse.

Gemeni

Dorinta de studiu si evolutie a constiintei este activata astazi. Dar si setea de calatorii si experiente noi este la cote inalte. Ostoieste-ti dorinta de elevare spirituala prin dialoguri cu persoane dragi aflate departe de granitele tarii sau cu cei care au calatorit mult. Deocamdata iti sunt favorizate calatoriile pe distante mici sau studiile de scurta durata.

Rac

Ziua este favorabila pentru evaluarea plasamentelor financiare, a achitarii taxelor, facturilor sau restantelor de orice fel. Evita cheltuielile nefondate, planurile financiare de anvergura si asocierile in afaceri. In a doua parte a zilei ai putea deveni interesat de domeniile neconventionale ale vietii. Un dialog cu un mentor sau cu un profesor de specialitate ti-ar lamuri multele intrebari si nelamuriri cu care te confrunti in prezent.

Leu

Ti-ai dori uneori sa cooperezi mai mult cu partenerul de viata sau cu cei de afaceri. In privinta colaboratorilor insa, intr-un anume fel nu poti lua inca decizii, pentru ca mai ai nevoie de niste date. Totusi, in aceasta perioada e important sa stai mai discret si sa nu fortezi niciun rezultat. Ia totul mai usor si fii primeste noul cu bratele deschise.

Ciește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 12 IULIE: Taur: Ochii lumii sunt aținitiți asupra ta. Este posiblă schimbarea locului de muncă

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Primul mesaj al Mariei Roman, după ce soțul său a fost dat dispărut. Ce noi detalii a dat fosta concurentă de la Mireasa
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: „Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x