Horoscop 16-22 IANUARIE: TAUR: Multe oportunităţi de AFIRMARE în carieră! Profită de ele!

Publicat pe 16.01.2017 la 15:30 Actualizat pe 16.01.2017 la 16:28

O saptamana in care ne vom detasa de lucruri si relatii toxice.

Berbec

Pentru tine, această săptămâna începe cu intenții de creștere a eficienței la locul de muncă și poate de echilibrare în anumite domenii de viață. E o săptămâna de detașare și eliminare a ceea ce nu-ți e benefic și chiar toxic. E momentul să meditezi la drumul tău, la ceea ce vrei să faci, la relațiile pe care vrei să le păstrezi și să le dezvolți. Asta având în vedere că relațiile sunt în continuare în transformare și revizuire, iar asta e posibil să te ajute, în mod destul de abrupt, să înțelegi ce nu-ți mai este de folos.

Ai nevoie de liniște, e important să-ți creezi o lume a ta sau niște preocupări care te relaxează și centrează. Totuși, în plan partenerial și în ce privește asocierile și colaborarile, poți avea parte de surprize frumoase și de deschiderea unor uși, mai ușor decât până acum.

Taur

Ai de eliminat din viață ta ceea ce nu-ți face bine. Sub liniștea aparentă, se ascunde un mare zbucium și tumult emoțional, că și cum oricât de bine ar stă lucrurile în jurul și în viață ta, nu-ți poți găsi locul și liniștea. E important să începi un program de detoxifiere, în ce privește alimentația și/sau sub aspect emoțional. E posibil, de exemplu, să analizezi foarte atent relațiile tale de prietenie și amiciție, pentru a depista anumite scurgeri de energie, și să iei măsuri. Unii oameni e posibil să fie îndepărtați.

Ai nevoie de mai multă disciplină și coerentă, pe toate planurile. Și ai nevoie, mai ales, de o traiectorie bine stabilită. În altă ordine de idei, în data de 19 ianuarie, zonă carierei se energizează și poate să înceapă o perioadă cu mai multe oprtunitati și ocazii de afirmare profesională.

Gemeni

E posibil să ai tot mai mult senzația de sufocare, că și cum e prea mult, prea greu și mai ales... prea multe direcții în care investești energie și atenție. Așa că a venit momentul să faci o selecție. Nu mai e sănătos pentru ține să păstrezi totul, va trebui să faci o evaluare și o triere, atât a activităților profesionale cât și a inițiativelor, proiectelor dar și oamenilor cărora le acorzi timp și bucăți din viață. Pe de altă parte, din 19 ianuarie, odată cu intrarea Soarelui în Vărsător, se ivesc posibilități și chiar drumuri noi pentru ține, poți visă la un viitor nou și poți chiar să iei în calcul învățarea a ceva care te inspiră și te fascinează.

Segmentul financiar este prioritar, aici e nevoie să capeți mai multă claritate, să-ți pui ordine în privință cheltuielilor versus venituri și să-ți faci, eventual, o strategie viabilă de administrare a resurselor.

Rac

Se menține preocuparea prioritara pentru relațiile importante din viață Racilor. Au loc discuții, Răcii se întorc la unele relații care au fost puse pe „hold”, se așează la masă tratativelor, se uită după posibilități viabile de parteneriat și colaborare. Au acum nevoie să se debaraseze de un comportament care nu le-a făcut bine sau care i-a adus pe linie moartă. Intuiesc foarte bine acum care sunt acele aspecte care trebuie îmbunătățite la ei, inclusiv în gândire.

Sunt destul de tranșanți, îi anunța pe ceilalți doar concluziile la care au ajuns în urmă unui proces îndelung de gândire și analiză. Și chiar dacă se simț încă înfrânați, povară de pe umerii lor pare că se ușurează, iar lucrurile încep să se lege mai ușor, atât la serviciu, cât și cu sănătatea și echilibrul lor în general. Financiar, căpăta mai multă energie și entuziasm. Li se deschid niște uși și li se fac favoruri începând cu această săptămâna.

Leu

Săptămâna începe cu focus pe bani. Probabil ai calcule și strategii de făcut, mai ales dacă ai un acut sentiment că ai cam pierdut controlul în materie de intrări și ieșiri sau ți-ai făcut iluzii pe bază unor promisiuni care nu au fost respectate în totalitate. În concluzie, ai nevoie să pui ordine în acest sector de viață și să modelezi totul în sens favorabil. Din 19 februarie, Soarele în Vărsător luminează segmentul parteneriatelor și a expunerii sociale, așa că sunt premize bune pentru succes, recunoaștere publică și propuneri avantajoase.

Capeți mai multă seninătate și relaxare cu privire la reușită unor proiecte, mai ales a unora care abia acum încep. La serviciu, au loc discuții clarificatoare și revelatoare. Iei situația în mâini și ai de gând să schimbi și să transformi ceea ce nu funcționează sau nu mai e adecvat pentru acum.

Fecioară

Săptămâna începe cu Luna în semnul tău natal. Astrul formează aspecte tensionate cu planetele din Pești și din Săgetător, așa că e posibil să fii mult mai sensibil la stimulii exteriori și cu o atitudine destul de defensivă manifestată uneori prin riposte, alteori prin retragere în șine și chiar prin critici și judecăți dure. Această săptămâna este că un semnal de alarmă, o atenționare în privință modului în care te raportezi la ceilalți. E posibil că, fiind prea pretențios și greu de mulțumit, să suferi foarte mult. De asemenea, planetele din semnul vecin, Pești, populează zonă partenerului de viață și a relațiilor cu ceilalți, iar tensiunile care pot fi generate în această săptămâna păr să aibă la bază atacurile și reproșurile care vin dinspre ceilalți.

Oricum ar fi, evită să te învinovățești pentru tot ce nu e în regulă în viață ta sau a altora. În altă ordine de idei, de pe 19 ianuarie pot veni vești neașteptate, bune, în ce privește sănătatea și proiectele de la locul de muncă. Începând de acum, se detensionează și relațiile cu familia, iar niște probleme legate de cămin încep să-și găsească rezolvare încet, încet.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 16-22 IANUARIE: TAUR: Multe oportunităţi de AFIRMARE în carieră! Profită de ele!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 29 martie 2024. Vărsătorii pierd sume importante de bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Din Londra s-a mutat într-un sătuc din România. De ce a renunțat Andrei la luxul de acolo, după 14 ani: "Am trait în Anglia ca un rege"
a1.ro
Ianca Simion, apariție superbă într-o ținută cu spatele gol. Cât de bine arată fiica lui Răzvan Simion
HelloTaste.ro
Baghete crocante cu miez pufos. Rețetă din bucătăria franțuzească
Catine
4 zodii care își schimbă complet viața în aprilie 2024. Află ce le rezervă astrele
useit.ro
Ce înseamnă Wi-Fi, de fapt. Puțini știu de unde vine denumirea
as.ro
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
MediCOOL
Câți pași este indicat să faci într-o zi. De ce se recomandă să mergi pe jos mai mult
Spynews
Imagini dureroase de la înmormântarea Andreei, studenta ucisă de Mirel în Timișoara. Familia și prietenii și-au luat rămas bun de la ea / VIDEO
DeParinti
Produse cosmetice care pot afecta sănătatea fătului. La ce să fii atentă dacă ești însărcinată
MediCOOL
Fibromul uterin: cauze, simptome și tratament
HelloTaste
5 rețete cu sparanghel pentru toate gusturile. Te vei bucura de ele primăvara aceasta
x