Horoscop 2 IANUARIE: Leu- Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile si deciziile importante!

Publicat pe 02.01.2017 la 08:17 Actualizat pe 02.01.2017 la 09:15

Berbec: Esti retras si cu greu se poate ajunge astazi la sufletul tau.

Berbec

Ești retras și cu greu se poate ajunge astăzi la sufletul tău. Bine ar fi să te ocupi doar de treburi ușoare și să eviți aglomerațiile și eforturile fizice și psihice. Gândurile îți zboară la întâmplare, iar ceilalți pot consideră că visezi cu ochii deschiși. Sunt momente pasagere pe care le poți depăși cu odihnă, plimbări în aer liber și remedii naturiste.

Taur

O zi în care prietenii te pot surprinde mult. Fie reapar în preajmă ta persoane cunoscute de mult, de care nu mai știai nimic, fie cei apropiați îți oferă informații bulversante legate de domeniul profesional în care activezi. Vechii prieteni îți vor reaminti de vremurile petrecute împreună și-ți vor cere detalii despre viață ta actuală. Ar fi bine să fii scump la vorba și să eviți să îți divulgi planurile de viitor

Gemeni

Vrei, nu vrei, esti in luminile rampei astazi. Sefii te pot chema la discutii importante, purtate de tonuri ridicate. De asemenea poti lua legatura cu reprezentantii unei institurii oficiale pentru o colaborare in desfasurare sau pentru alta noua. Pe de alta parte, subiectele discutate, deciziile luate in ultima saptamana pot cunoaste răsturnări sau amânări intempestive.

Rac

Sunt posibile vesti din și despre străinătate. Poate fi vorba despre demersuri necesare unei călătorii de agrement sau în scop profesional. Unele informatii te pot necaji sau iti pot da peste cap planurile facute mai demult. Ințelept ar fi sa nu pui baza pe cele discutate astazi, pentru ca rasturnarile de situatie vor apărea când te aștepți mai puțin. Comunicarea este viciată.

Leu

Capitolul financiar iti solicita atentia si eforturile. Este nevoie sa achiti facturi, taxe sau alte datorii mai mult sau mai putin oficiale. Sunt posibile erori, de aceea recomandabil este sa verifici fiecare document, chiar daca in aparenta este unul minor. Evita cheltuielile nefondate, imprumuturile si deciziile importante, parafate cu acte.

Fecioară

Relatiile parteneriale te solicita mult si bine. Sunt posibile altercatii, neintelegeri si discutii care pot duce la rupturi de contracte sau despartiri definitive de un partener de viata sau de afaceri. Fii prudent, deoarece la tine este hiba. Este adevarat ca te provoaca si ceilalti, insa reactiile tale sunt exagerate in aceasta perioada. Echilibrează-ți acțiunile și controlează-ți stările!

Balanţă

Multa munca si forfota se intrezareste la orizontul acestei zile. La serviciu, colegii te provoaca, sefii sunt de neabordat, iar tu esti nevoit sa rezolvi multe si marunte de unul singur. Ocupa-te de prioritati si dozeaza-ti eforturile, pentru ca organismul este slabit. Se pot accentua afectiunile digestive și cele specifice picioarelor. Dupa-amiază, retrage-te in tihna casei.

Scorpion

Esti pus pe șotii și aventuri. Veselia de care dai dovada iti poate crea neplaceri cu cei in jur, insa daca iti folosesti farmecul nativ ii poti bucura pe cei dragi, fie oferindu-le mici cadouri, fie invitandu-i la o petrecere surpriza organizata in dupa-amiaza zilei. Totusi, fii prudent in relatia cu persoana iubita sau vizavi de copii. Sunt posibile neplaceri din partea acestora.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 2 IANUARIE: Leu- Evită cheltuielile nefondate, împrumuturile si deciziile importante!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui clujean după ce s-a trezit cu maşina lovită de o trotinetă electrică aruncată la întâmplare. "Ar trebui interzise"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x