Horoscop 20-26 Februarie- Gemeni: Sfârșit și Început în carieră, autoritate, misiune! Acum este momentul DECISIV

Publicat pe 20.02.2017 la 14:50 Actualizat pe 20.02.2017 la 15:32

O saptamana de foc pentru Gemeni.

Vindecare, Purificare, Salt spiritual

Berbecii își revizuiesc legătură cu Dumnezeu, cu planurile superioare. Ei au revelații, simț nevoia să se izoleze și e bine să stea că într-un soi de carantină câteva zile înainte și după 26 feb, pentru a permite procesului de purificare să aibă loc. Accentul este pus pe vindecare, în toate sensurile. Se pot vindecă fizic, emoțional, psihic... eliberând, iertând, smerindu-se pentru ceva din trecut. E momentul că ei să aibă mai multă compasiune și să se apropie mai mult de Dumnezeu. În altă ordine de idei, trebuie să fie prudenți și să evite escaladarea oricărui conflict. Să evite deciziile majore sub imperiul emoțiilor.

Transformare, Viziune, Comunitate

Eclipsă de Soare în Pești poate însemna, pentru Tauri, o transformare majoră în privință anturajului, a prietenilor, a grupurilor din care fac parte. Ei își pot da seamă de anumite țipare distructive pe care le-au întreținut foarte multă vreme. Pleacă oameni din jurul lor, pentru a face loc altora mai potriviți cu acest moment din evoluția lor. Au de conștientizat inclusiv necesitatea de a da drumul unui proiect sau unor idei care nu sunt adecvate. Să nu se teamă, vor primi inspirație înzecit, idei geniale, oameni extrem de generoși cu care pot coopera.

Sfârșit și Început în carieră, Autoritate, Misiune


Gemenii își pot pune foarte serios, întrebări despre misiunea lor, despre rolul lor în societate, despre cum se țin mici și nu creează tot ce ar ști și putea să creeze. Așa că această eclipsă de Soare în Pești, de la finalul săptămânii, le poate aduce surprize, o schimbare majoră de paradigma, de drum, astfel încât să aibă sentimentul că își urmează misiunea și în definitiv sufletul. În această săptămâna, ei pot conștientiza niște programe toxice în ce privește legătură cu autoritatea. Își dau seamă că s-au limitat din cauza unor persoane autoritare din trecut. Acum se pot eliberă din aceste strânsori, iertând, eliberând orice judecată. Și pot renaște.

Determinare, Luptă dură, Oportunități

Racul este unul dintre semnele care sunt invitate la prudența maximă, în această săptămâna. Asta pentru că acest semn este atins de aspectele tensionate pe semne cardinale, care pot aduce experiențe dure, neașteptate, cât și emoții foarte puternice care nu trebuie lăsate să constituie terenul unor decizii mari, mai ales în carieră. Aici sunt atacuri dure dar și clarificări majore. În altă ordine de idei, săptămâna în ansamblu și în special eclipsă de Soare din 26 februarie, le aduce Racilor o nouă viziune, le deschide calea spre alte zări, intră în contact cu străini... Practic, au tot felul de înțelegeri și au ocazia să-și creeze la propriu o nouă realitate, folosindu-se de imaginație și detașându-se de trecut.

Schimbare a convingerilor și filozofiei. Daruri nesperate

Pe fundalul unei neliniști, iritabilități și chiar încrâncenări, se produc mari schimbări în mentalul Leilor, mai ales în ce privește viitorul lor, situația serviciului, a locului de muncă, dar și a pregătirii, evoluției, percepției asupra vieții în general. Multe schimbări se produc în conștiință lor, vor, nu vor. Eclipsă de Soare în Pești, care are loc la finalul acestei săptămâni, le poate aduce Leilor experiențe ciudate, greu de deslușit, vești de necrezut despre terți, sau pot asistă la dezvăluirea unor secrete care-i afectau și pe ei în plan subtil. Pe de altă parte, este un final și un început pentru ei, în ce privește veniturile în comun cu alții, darurile pe care Universul le trimite la ei și care acum sunt inedite și neașteptate.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 20-26 Februarie- Gemeni: Sfârșit și Început în carieră, autoritate, misiune! Acum este momentul DECISIV

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 23 mai 2022. Balanțele învață lucruri noi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Impozit redus, în funcţie de salariu sau numărul de copii. Câţi bani ar putea economisi românii - surse Observator
a1.ro
Cum s-a îmbrăcat Roxana Vancea la botezul fiului ei. A purtat o rochie albă și îndrăzneț de scurtă în biserică
Catine
Cum să-ți organizezi un spa la tine acasă. Metode prin care să te relaxezi după o zi obositoare
retetefeldefel.ro
Parfait cu cremă de brânză și fructe de pădure
useit.ro
Unde trebuie să pui routerul WiFi în casă. Sfaturi pentru o conexiune mai bună
as.ro
Laurenţiu Reghecampf, mesaj uluitor la 3 zile după ce Corina Caciuc a născut: „E cea mai importantă decizie!”. Anamaria Prodan nu mai are ce face
Antenastars
Ioana Ginghină are o soră secretă. De ce nu şi-au vorbit niciodată: "Mi-ar fi plăcut să..."
Spynews
Satul rotund din România! Străinii sunt fascinați de el! Ai idee unde este? / FOTO
x