Horoscop 22 IANUARIE - Gemeni: Evită consultaţiile şi intervenţiile chirurgicale! Erorile de DIAGNOSTIC pot fi greu de remediat

Publicat pe 22.01.2017 la 07:04 Actualizat pe 22.01.2017 la 07:21

O zi care se vrea a fi petrecuta in preajma celor dragi.

Berbec

Weekend-ul aduce discuții aprinse pe temă banilor și bunurilor pe care le administrezi și folosești împreună cu partenerul de viață, de afaceri sau cu rudele. Se pare că primești sfaturi și îndemnuri legate de aceste chestiuni, însă nu-ți sunt pe plac. Totuși, ascultă și părerile celorlalți și evită să iei decizii majore zilele acestea. Important este să-ți achiți la zi datoriile și să cheltuiești strictul necesar pe cele necesare.

Taur

Relațiile parteneriale se cer reconfigurate. De ceva vreme persistă aspecte neplăcute în colaborarile cu ceilalți, fie că este vorba despre partenerul de viață, fie că este vorba despre colaboratorii profesionali. Ai idei bune, gândirea îți este foarte activă, însă ai grijă, pentru că este foarte posibil să fii prea critic și subiectiv. Este adevărat că și ceilalți au hibele lor, însă tu privește doar partea bună a lucrurilor.

Gemeni

Ești tentat să te afunzi în activitatea de la serviciu sau în treburile de rutină ale casei, la finalu acestei săptămâni. Dozează-ți eforturile, odihnește-te mai mult și hrănește-te sănătos. De evitat, pe cât posibil consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, întrucât erorile de diagnostic și tratament pot fi frecvențe și greu de remediat. Duminică este nevoie să te ocupi de activități împreună cu ceilalți.

Rac

Zilele acestea îți aduc tumult în relațiile sentimentale. Fie că este vorba despre persoană iubită, fie despre copii, este greu să ajungeți la un consens. Ar fi bine să îi antrenezi pe cei dragi în activități creative, recreative sau pur și simplu să inițiezi o agapă, la care să inviți apropiații care plac tuturor. O discuție tainică cu un prieten îți poate aduce lămuriri importante legate de starea de spirit de la serviciu.

Leu

Weekend-ul este potrivit treburilor casnice și discuțiilor cu membrii familiei. Sunt posibile altercații cu cei dragi, pentru că vorbești mult despre planurile tale profesionale, neținând cont de faptul că și cei dragi au nevoie de prezența și de aportul tău în viață lor. Echlibreaza-ți acțiunile, astfel încât să ai grijă și de cei de acasă. Se conturează o perioadă cu multe răsturnări de situație în domeniul profesional și astfel tot la cei de acasă vei reveni.

Fecioară

Sâmbătă este posibil să-ți continui câteva activități de la serviciu care nu suportă amânare. Depune eforturile necesare, pentru că vine și plată aferentă la momentul potrivit. O discuție cu un prieten apropiat sau cu o rudă dragă îți va liniști sufletul, indiferent de temă discuției. Totuși, ar fi bine să asculți mai mult și să eviți să-ți expui părerile și planurile de viitor. Duminică este potrivită pentru a lenevi acasă, printre cei dragi.

Balanţă

Weekend-ul îți aduce în atenție capitolul financiar. Faci calcule, verifici documentele financiare, alcătuiești liste de cumpărături strict necesare și te orientezi și către ajutoarele materiale pe care le poți obține fie de la partenerul de viață, fie de la rude sau colaboratori profesionali. Evită să-ți bați capul prea tare, pentru că răsturnările de situație vor fi frecvențe la acest capitol.

Citeşte mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 22 IANUARIE - Gemeni: Evită consultaţiile şi intervenţiile chirurgicale! Erorile de DIAGNOSTIC pot fi greu de remediat

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 30 aprilie 2024. Peștii petrec timp cu persoana iubită. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Staţiunea care dintr-un sătuc cu 5.000 de locuitori a devenit o perlă a turismului. În timp ce românii fac investiţii degeaba, vecinii ne dau clasă
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
Tort cu ouă de ciocolată. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Umplutură de cozonac cu nucă și ciocolată. Rețeta și trucuri pentru un gust aparte
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Nopțile nedormite ne fac să ne simțim mai bătrâni decât suntem
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ciclul de 90 de minute: cum îți poți adormi bebelușul ușor
MediCOOL
Alimentele sănătoase pe care le pot consuma veganii. Ce poți include în dietă
HelloTaste
Cum poți prepara un drob crocant. Iată ce trebuie să faci pentru o textură mai interesantă
x