Horoscop 22 Iunie: Gemeni - o zi pe care trebuie s-o sărbătorești! Astăzi este momentul mult așteptat pentru a-ți înfăptui planurile visate

Publicat pe 22.06.2017 la 08:18 Actualizat pe 22.06.2017 la 08:59

O zi prielnica pentru Gemeni!

gemeni

Berbec

O zi încărcată de informații, dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat și de călătorii pe distante scurte. Posibil să te obosească toate acestea, mai ales spre prânz, așa încât fii prudent și dozează-ți eforturile. Unii vor veni spre ține pentru a-ți cere ajutor material sau pentru a le oferi sfaturi. Fii reținut la vorba și nu îți etala părerile. Pot fi folosite împotrivă ta la un moment dat.

Taur

Se întrezăresc cheltuieli cotidiene, însă te poți ocupă cu succes și de cumpărăturile planificate mai demult și care necesită sume de bani ceva mai mari. Pe de altă parte sunt șanse să primești bani de la serviciu, în urmă eforturilor depuse în activitățile profesionale. Niscai piedici vizavi de cum dorești să-ți cheltuiești bugetul pot veni din partea membrilor familiei. Ține cont și de părerea altora.

Gemeni

Ai putea sărbători această zi, considerându-o ziua ta de naștere. Sunt momente bune pentru a schimbă în structură ființei tale acele trăsături, obiceiuri, idei, concepții care sunt deja perimate. Vei putea întrezări filozofii noi de viață, vei putea trasă fără efort planuri mărețe de viitor și chiar îți vei îmbunătăți felul de a fi și de a relaționa cu ceilalți. Totul este să ai răbdare cu ține însuți.

Rac

Este ziua secretelor, a discuțiilor de taină, bine fiind să ții cont de informațiile aflate pe căi mai puțin obișnuite. Rezervă momente în care să stai tu cu ține la masă tratativelor, să analizezi sincer ceea ce nu mai funcționează și să te orientezi spre soluțiile potrivite acestei perioade de viață. Pare neplăcut să te desprinzi de oameni sau situații cunoscute, însă este spre binele tău.

Leu

Multe persoane din segmentul socio-profesional vor veni astăzi spre ține, fie pentru a-ți oferi informații, pentru a te sfătui, fie pur și simplu din curiozitate să afle ce mai faci și cum îți merge. Fii prudent, dezvăluie cât mai puține despre ține, însă ascultă ce-ți povestesc alții. Printre banalități sau șicane vei găsi și informații utile. Seară îți aduce relaxare alături de cei dragi.

Fecioară

Provocările zilei vin dinspre segmentul profesional. Sunt posibile discuții aprinse cu șefii sau cu diverși oficiali ai unor instituții conexe locului tău de muncă. Gândirea și comunicarea sunt viciate, astfel că este dificil să ajungi la un consens cu aceste persoane. Prudența, răbdarea, respectarea opiniilor sau dorințelor celorlalți sunt atribute de mare folos astăzi.

Balanță

Sunt posibile discuții aprinse cu persoanele întâlnite astăzi. Ar fi bine să te rezumi la dialoguri banale, teme strict necesare și să eviți critică sau divulgarea părerilor tale despre lume și viață. Orientează-ți eforturile spre a-ți rafina mentalul cu lecturi desoebite, vizite la expoziții de artă sau cu vizionarea unei piese de teatru. Călătoriile și studiile sunt alte subiecte abordabile astăzi.

Scorpion

Ziua este potrivită pentru a-ți planifica bugetul și cheltuielile majore pentru cel puțin o luna de zile de acum încolo. Totodată ai șanse să achiți facuri restanțe, să faci cumpărăturile planificate mai demult sau să ajuți pe cineva apropiat cu bani și bunuri. Dinspre segmentul profesional vin informații prețioase legate de câștigurile suplimentare pe care le vei obține destul de curând

Citește mai departe pe astrocafe.ro!

În articolul

Horoscop 22 Iunie: Gemeni - o zi pe care trebuie s-o sărbătorești! Astăzi este momentul mult așteptat pentru a-ți înfăptui planurile visate

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii sunt sfătuiți să afle mai multe despre ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Colţul de Rai din România unde a înflorit o plantă nespus de frumoasă, care ar avea "puteri tămăduitoare". Rezistă 100 de ani, iar parfumul este divin
a1.ro
Lino Golden și Delia s-au căsătorit! Cât de spectaculos au arătat cei doi într-o zi atât de importantă
HelloTaste.ro
Gâteau St. Honoré. Rețetă de tort ecler cu caramel sărat
Catine
Zodii care au parte de experiențe memorabile pe 20 aprilie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
useit.ro
O româncă se luptă cu Elon Musk în instanță. Numele ei e inscripționat pe mașinile Tesla: „Vreau să aibă decența să își ceară scuze”
as.ro
Ce studii are „cea mai frumoasă femeie din România”. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: „Doar două ore, în weekend!”
MediCOOL
Remedii împotriva răului de mișcare. Cum îl poți trata
Spynews
Imaginile durerii de la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Familia lui, în lacrimi în timpul slujbei / VIDEO
DeParinti
Deshidratarea la copii: care sunt cauzele și ce simptome apar
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de păpădie. Efectele asupra sănătății organismului
HelloTaste
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
x