Horoscop 23 Iunie - Rac: Se recomandă discreție totală! Nu divulga secrete legate de planurile pe care le pui în aplicare!

Publicat pe 23.06.2017 la 09:16 Actualizat pe 23.06.2017 la 09:27

Zi precauta pentru Raci.

Berbec

Luna se află în Gemeni și îți dezleagă limbă, probabil în exces uneori, așa că fii atent ce și cui comunici, ce și unde scrii și mai ales ce semnezi. Din dorință de a înnoi ceva în relațiile și viață ta, e posibil să treci cu vederea detalii esențiale și să regreți ulterior deciziile luate astăzi. Așadar, e de preferat să ai ceva mai multă răbdare și discreție. Cuvintele și comunicarea fac și desfac totul, depinde cum le folosești.

Taur

Toate gândurile și intențiile păr să ducă la bani. Luna aflată în Gemeni activează zonă banilor și a acumulărilor materiale, însă aspectele sunt destul de încordate, indicând o anumită impulsivitate în decizii financiare dar și necesitatea de a-ți reevalua bugetul și a fi mai atent cu administrarea lui. S-ar putea că niște plăți restanțe să nu mai poată fi amânate, iar cheltuielile nesăbuite te pot conduce spre impas. Cu alte cuvinte, astăzi e bine să fii rezervat și cât mai atent cu banii.

Gemeni

Pentru ține, Luna în semnul tău solar e și nu e un aliat, depinde cum te folosești de energia acesteia. Pe de o parte, există premize pentru impulsivitate, agitație și nerăbdare, însă în același timp, e o zi excelentă pentru a iniția discuții pentru care nu ai avut curaj, starea necesară sau cuvintele potrivite. Ține minte că interacțiunile cu oameni și spații noi sunt de bun augur astăzi, așa că fii deschis spre a explora cât mai multe posibilități și idei.

Rac

Pentru ține, se recomanda discreție totală, chiar dacă ți-ai programat discuții și întâlniri importante. Cu alte cuvinte, e esențial să asculți cu atenție, să strângi date, să explorezi cât mai multe posibilități, înainte de a da verdicte și a trage concluzii. E bine „sa dai cât mai puțin din casa” astăzi și să furnizezi cât mai puține detalii despre planurile și afacerile pe care le derulezi, și numai în situațiile în care acestea ajută la clarificarea sau ajustarea unor proiecte.

Leu

Vrei, nu vrei, astăzi ieși în lume. Luna în Gemeni te poartă în cercuri noi, în conversații inedite, dar e posibil și să ai de-a face cu destui oameni indiscreti… sau impusivi. Vorba e lungă, dar nu te gândi că e și de valoare ceea ce auzi, pentru că oamenii sunt mai degrabă predispuși acum la flecăreli, bârfe și în general risipă de cuvinte doar pentru a se auzi vorbind. Așa că îți revine sarcină de a selectă ce e potrivit pentru ține, astfel încât să risipești cât mai puțină energie în contexte sterile.

Fecioară

Pentru ține, ziua aduce destul freamăt în zonă profesională și în relațiile cu șefii sau cu asociații. Fie ți se cere să aloci mai mult timp decât erai pregătit să oferi, fie apăr sarcini noi, fie ești tras la răspundere pentru niște erori mai vechi… În orice caz, nu te grăbi să reacționezi, ci așteaptă să te clarifici cu privire la întregul context și cauzele acestor situații, abia apoi vei putea acționă adecvat și în avantajul tău.

Citește mai departe pe astrocafe.ro!

În articolul

Horoscop 23 Iunie - Rac: Se recomandă discreție totală! Nu divulga secrete legate de planurile pe care le pui în aplicare!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x