Horoscop 24 Iunie - Leu: Activitatea profesională îți creează neplaceri serioase! Exista conflicte ascunse la serviciu!

Publicat pe 24.06.2017 la 08:39 Actualizat pe 24.06.2017 la 08:50

Lei, mare atentie la sectorul carierei!

Berbec

Familia, casă, rudele te vor solicita mult și bine în zilele acestui weekend. Se deschide o etapă nouă în sectorul domestic, așa încât fii prudent și planifica totul pe îndelete. Posibil să apăra discuții aprinse cu membrii familiei, pe teme gospodărești sau pur și simplu de la principii de viață diferite. Disciplinează-ți gândurile, pentru că există riscul să iei decizii greșite sau să spui vorbe nepotrivite. Lasă grijile deoparte și bucură-te de ambianță familială!

Taur

Sunt zile bune pentru a socializa cu persoanele din anturajul apropiat. Plăcerea de a comunică cu toată lumea este la cote mari, însă îți poate aduce multe neplăceri. Înțelept ar fi să vorbești strictul necesar și să eviți a te hazarda în discuții care depășesc sferă ta cunoaștere. Pe de altă parte este posibil să călătorești pe distante scurte fie în vizită la rude și prieteni, fie se ivește pe neașteptate o călătorie în interes de serviciu. Calm, răbdare, înțelegere!

Gemeni

Sfârșitul acestei săptămâni îți aduce informații prețioase legate de variante noi de câștig din muncă desfășurată în domeniul profesional. Tendința perioadei pe care o traversăm este de a cheltui nesăbuit, de aceea fii prudent. Dialogurile cu persoanele de încredere de la serviciu sunt favorabile lucrului în echipă și câștigului satisfăcător pentru toți cei implicați. Bine este să fii discret, să asculți ce spun ceilalți și să joci cinstit.

Rac

Sunt momente excelente pentru demararea unor planuri noi de viață. Schimbă-ți înfățișarea, stilul de viață, relațiile, tot ce crezi că ai nevoie pentru a te bucură de viață și pentru a atinge alte orizonturi. În tot ce întreprinzi, bazează-te mai mult pe ține, dar fără să-i lezezi în vreun fel pe ceilalți. Comunicarea este deficitara, așa încât alege-ți cu grijă vorbele. În serile acestui weekend, răsfață-te alături de prieteni, hoinărind prin locurile dragi.

Leu

Ți-ar prinde bine să te odihnești, să te desprinzi de forfotă cotidiană și să te înconjori numai de persoanele dragi și de încredere. Tentația de a continuă activitatea profesională îți aduce neplăceri serioase și pe termen lung. Există conflicte ascunse la serviciu, însă deocamdată nu le poți desluși. Bine este să te ocupi strict de îndatoririle tale, să te ferești de discuții tainice și să iei aminte la informațiile care vin spre ține, prin căi neconvenționale.

Fecioară

Ai șanse să-ți alcătuiești proiecte mărețe alături de prieteni și de persoanele care te sprijină în domeniul socio-profesional. Se deschide o etapă nouă în care vei putea legă relații noi, de bună calitate și pe termen lung. Însă este posibil să apăra discuții aprinse, datorită opiniilor divergente pe teme diverse. Evită să vorbești pera mult și mai ales să îți expui observațiile și planurile persoanale. Acordă atenție și persoanei iubite sau copiilor.

Balanță

Zilele acestui weekend îți aduce multă lume în preajmă. Mai ales în segmentul profesional se pare că va trebui să fii prezent, să te implici în dezbateri, să relationezi cu șefii și colegii. Se recomanda prudența, deoarece izul conflictului pândește în umbră. Pe de altă parte, acasă, alături de familie și rude s-ar putea să fie nevoie să participi la diverse reuniuni importante. Bunăvoință și răbdarea te vor ajută să depășești totul cu bine.

Citește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 24 Iunie - Leu: Activitatea profesională îți creează neplaceri serioase! Exista conflicte ascunse la serviciu!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 19 aprilie 2024. Taurii vor atrage atenția asupra lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
"Întoarce-te acasă la tine". Spaniolii protestează împotriva supraturismului. Măsurile luate de localnici ca să descurajeze turiştii să le mai "calce pragul"
a1.ro
Chefi la cuțite, 17 aprilie 2024. Situație neașteptată atunci când chefii au apărut în bucătărie. Irina Fodor a intervenit imediat
HelloTaste.ro
Pate de gâscă cu merișoare și fulgi de migdale. Rețetă pentru micul dejun
Catine
Rețetă de mochi. Desert tradițional japonez
useit.ro
Singurele 3 joburi care vor supraviețui erei AI, potrivit lui Bill Gates. Ce slujbe vor fi la mare căutare în continuare
as.ro
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a „ţinut-o ascunsă”
MediCOOL
Pregătirea pentru endoscopie: alimentație și recomandări
Spynews
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
DeParinti
Adevăruri inconfortabile despre parenting. Ce trebuie să știi atunci când ești la început de drum
MediCOOL
Cum îți poți trata cuticulele. Remedii naturale pentru a le menține sănătoase
HelloTaste
Prăjitură cu găuri și sos caramel – Poke Cake
x