Horoscop 25 IULIE: Săgetător- Discuții aprinse cu un șef! Urmeeză o perioadă încărcată la serviciu!

Publicat pe 25.07.2017 la 08:53 Actualizat pe 25.07.2017 la 09:16

Previziuni pentru toate zodiile!

Berbec

O zi delicata la capitolul sanatate. Starile tale de spirit se schimba des, asa incat fii cat mai prudent. La serviciu treburile te solicita, iar colegii si sefii au mari pretentii de la tine. Restrictiile din sfera muncii persista si asta te numltumeste mult. Selecteaza prioritatile si incearca sa te detasezi de capitolul munca. Odihnește-te pe îndelete!

Taur

Buna dispozitie, aventura si pofta de viață sunt atuurile tale de astăzi. Relatiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita iti poate face unele reprosuri, insa cu farmec si diplomatie reusesti sa elimini neplacerile. Planificarea unor hobby-uri sau vacanțe alături de cei dragi au mari șanse de reușită în viitorul apropiat.

Gemeni

Casa si familia au astăzi nevoie de ajutorul tau. Ai spor la treburile domestice, asa incat incearca sa imbunatatesti conditiile locative sau sa faci reparatiile necesare. Relatiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudenta si discernamatul te vor ajuta să îi multumești pe toti. Dorul de copilarie si personajele ei te învăluie în chip splendid, oferindu-ți un farmec deosebit.

Rac

Ziua este excelenta la capitolul comunicare. Poti discuta despre nemultumirile tale din domeniul profesional cu șefii sau colegii. Cei din jur te pot intelege si ajuta in consecinta. Un prieten apropiat iti poate da vesti alarmante despre locul de munca. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fii nevoit sa mergi in vizita la rude.

Leu

Este posibil să apară cheltuielile deosebite. Se pare ca ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atentie ca sunt sume mici si ar trebui sa cheltui doar strictul necesar. Pe de alta parte se zvoneste ca ti se vor imbunatati veniturile din munca proprie. Spre seară, delectează-ți sufletul cu o plimbare in aer liber sau cu o carte amuzantă.

Fecioară

Minunata zi pentru tine. Alcatuieste un plan al activitatilor pe toata luna asa cum iti doresti sa se desfasoare lucrurile. Astrele te ajuta sa iti pui in valoare personalitatea, oferindu-ti energie, idei bune si parteneri care sa te ajute. Dorinta de a cheltui pentru sufletul tau este destul de mare. Norocul la bani incepe sa slabeasca, asa incat notiunea de economie ar trebui să primeze.

Balanță

Esti foarte sensibil astazi, asa incat bine este, mai ales in prima parte a zilei, sa stai deoparte de iuresul cotidian. Ocupa-te doar de activitati usoare si incearca sa comunici cat mai putin cu ceilalti. Sufletul tau are nevoie de odihna si de o reorientare a prioritatilor. Spre seara iti revine tonusul si pofta de a trai, bucurand anturajul cu prezenta ta.

Scorpion

Se pare ca ziua este dedicata prietenilor si protectorilor. Dialoguri, vesti, sfaturi, toate se îngrămădesc în jurul tău. Vei fi nevoit sa selectezi cu atentie doar ce iti este de folos. Exista divergente de opinii si concepte intre tine si ceilalti, insa sunt aspecte pasagere si nu trebuie sa le iei in seama. Ai grija de santate, deoarece organismul este obosit.

Citește mai departe pe astrocafe.ro

În articolul

Horoscop 25 IULIE: Săgetător- Discuții aprinse cu un șef! Urmeeză o perioadă încărcată la serviciu!

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 28 aprilie 2024. Leii au nevoie de o vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
a1.ro
Ce mai face și cum arată acum fosta ispită masculină de la Insula Iubirii, Sorin. S-a căsătorit și pare mai fericit ca niciodată
HelloTaste.ro
7 rețete cu pește de Florii. Cele mai bune preparate pe care poți să le pui pe masă
Catine
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
useit.ro
Boala „zombie” care a trecut de la animale la oameni. Deja ar fi făcut 2 victime
as.ro
Decizia radicală luată de fiica cea mare a lui Cristi Borcea, la 20 de ani. Momentul care îi poate schimba total viaţa
MediCOOL
Ce este stomatologia estetică. Cum poți îmbunătăți aspectul danturii
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Cea mai bună tehnică de adormire a copilului. Cum poți să-i oferi un somn de calitate
MediCOOL
Efectele sedentarismului sunt mai grave decât ai crede. Ce se întâmplă când stai 8 ore pe scaun
HelloTaste
Gem de rubarbă. Rețeta unui gem cu gust dulce-acrișor
x