Horoscop 3 noiembrie: Leu - Farmecul tău nu lasă pe nimeni indiferent și căldura cu care te exprimi nu trece neobservată

Publicat pe 03.11.2017 la 08:52 Actualizat pe 03.11.2017 la 08:56

Iata previziunile pentru 3 noiembrie.

Berbec

De preferat este să nu cauți, astăzi, să atragi asupra ta atenția, cu orice preț. Este posibil să-ți amintești detalii și întâmplări din copilăria ta, dar și să ai parte de o multitudine de deja-vu-uri. În cazuri extreme ai putea avea parte de un șoc emoțional, indicat fiind să nu reacționezi în urmă impulsului de moment. Ideile "altfel" sunt demne de luat în seamă.

Taur

Numai de sfaturi legate de dragoste și de felul în care trebuie să te comporți cu persoană iubită nu aveai nevoie, astăzi. Se pare, însă, că ai parte de acestea, oriunde te-ai duce. Cel mai bine este să acționezi așa cum simți tu că trebuie, evitând astfel o stare de confuzie pe termen lung.

Gemeni

Încântat de faptul că te afli în mijlocul acțiunii, fericit pentru că ți se acordă atenția pe care o meriți cu adevărat, poți înfăptui astăzi mult mai multe decât ți-ai propus. Cu toate acestea, ai parte de o perioadă de timp în care este indicat să înveți din experiențele altora.

Rac

Pregătit sau nu, dornic de reclamă sau nu, privirile tuturor sunt îndreptate asupra ta, astăzi. Indicat este să nu construiești personalitatea și încrederea în șine pe ceea ce se spune despre ține sau pe modul în care ceilalți te percep. Fii pe atât de autentic și simplu pe cât poți fi.

Leu

O zi cu un potențial fantastic în ceea ce privește dragostea și romantismul. Cu greu îți poate cineva rezistă... Farmecul tău nu lasă pe nimeni indiferent și căldură cu care te exprimi nu trece neobservată. Pe cât posibil concentrează-te asupra modului în care-din punct de vedere financiar-îți vor crește șansele la îmbogățire.

Fecioară

De această data ai nevoie de un tip neconvențional de ajutor, pentru a-ți putea face o idee despre cum să evoluezi, în continuare. Ai nevoie de independența mai mult decât de aer, chiar dacă nu vrei să recunoști acest lucru. Nu te pronunța asupra statutului relației în care te găsești-nu este o zi favorabilă pentru a cataloga oamenii sau tipurile de relații.

Balanță

Înconjoară-te de oameni care te admiră cu adevărat și care pe bună dreptate te respectă, astăzi. Ai nevoie de ajutorul acestora și, mai ales, de sprijinul lor, în condițiile în care încă nu îți suflă în pânze vântul de care ai nevoie. În același timp, acceptă-i pe oameni așa cum sunt pentru a învață cum să te accepți și pe ține însuți exact așa cum ești.

Scorpion

Fii sincer cu ține însuți și la fel și cu cei cu care astăzi interacționezi. Chiar dacă lumea se așteaptă să îți vadă toate performanțele de care ești capabil, se pare că nu ai la dispoziție toată energia de care ai nevoie pentru a face acest lucru, mai ales că ai mai multe șanse decât de obicei de a o risipi aiurea. Fii autentic, și, în același timp, ascunde-ți punctele slabe.

Săgetător

O zi în care perspectivă asupra relaționării este amplificată de evenimentele recente. Nu cedă tentației de a crede că pe acasta lume nu există cineva și pentru ține, o persoană cu care să te potrivești din toate punctele de vedere. Cât de curând vei vedea cum visele tale devin realitate...

Capricorn

Pe cât de încurajat ești de a te aruncă în neant, pe atât de tare se accentuează înstinctul tău de conservare. Cu alte cuvinte, dacă nu ești sigur de controlul pe care îl poți avea asupra unei situații, nu te grăbi să acționezi. Nu stă acasă, ci expune-te-doar așa poți avea parte de o zi în care să simți că trăiești cu adevărat.

Vărsător

Astăzi este o zi a listelor. Categorisesti orice întâmplare, persoană sau lucru cu care ai de-a face. În același timp, dacă nu ai grijă de ceea ce lași să ți se întâmple, ai putea fi copleșit de multitudinea de locuri în care trebuie să fii prezent, în același timp. Bine este să fii în centrul acțiunii, controlând totul de aici, nicidecum dintr-un turn de fildeș.

Pești

Obiceiurile tale sunt din ce în ce mai excentrice; la fel și modurile de implementare ale ideilor tale. Cu cât ești mai neconvențional în manifestare, cu atât mai capabil vei fi a menține pacea în jurul tău. O zi în care poți arată cu ușurință cine ești, cu adevărat, fără că mișcările și deciziile să îți fie judecate într-un mod subiectiv.

În articolul

Horoscop 3 noiembrie: Leu - Farmecul tău nu lasă pe nimeni indiferent și căldura cu care te exprimi nu trece neobservată

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Cum găsești iPhone-ul pierdut, chiar dacă e închis. Trucul simplu la care poți apela
as.ro
Dezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi
MediCOOL
Cele mai bune băuturi care pot reduce nivelurile zahărului din sânge. De ce este indicat să le incluzi în dieta ta
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Cum te poate ajuta magneziul să slăbești. Face kilogramele în plus să dispară
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x